Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ook in gesprek met Riechedly Bazoer'

4 januari 2022 03:15 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV ook in gesprek met Riechedly Bazoer"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV ook in gesprek is met Riechedly Bazoer. De van origine middenvelder heeft een aflopend contract bij Vitesse en staat open om deze transferperiode of anders komende zomer naar Eindhoven te komen. Meerdere clubs hebben echter ook belangstelling getoond in de zesvoudig international van het Nederlands elftal.

Bazoer speelde ruim zes jaar in de jeugdopleiding van PSV, maar besloot eind 2012 om transfervrij te vertrekken naar Ajax. Daarna speelde hij ook voor VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht. Sinds 2019 staat hij onder contract bij Vitesse.
Discussieer mee op de forums


Tags

bazoer riechedly vitesse origine porto utrecht wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


ShinyAzurill (geschorst)
4 weken geleden
Als je denkt alles gehad te hebben ...
+4/-1

4 weken geleden
Omg... why?!!

Leren wij het dan nooit (af)?
+5/-1

Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Dit zijn de kwaliteitsimpulsen die we nodig hebben. Normen en waarden tellen even niet meer. Mijnheer heeft eerst het eigen nest bevuild en zou dan teruggehaald worden? Waar zijn we in godsnaam dan mee bezig.
+5/-1

4 weken geleden
Ik denk dat dit toch een heel goede speler voor ons zou zijn đŸ€Ł
+1/-0

4 weken geleden
Hahaha, laat me raden, wilde nooit echt graag weg, dit voelt als thuiskomen, de cirkel is rond, etc etc ?
+4/-0

 
4 weken geleden
Dat zijn teksten die ze in Amsterdam gebruiken ha ha ha!
+1/-0

4 weken geleden
Nee dit dan weer niet a.u.b. met vlagen goed met vlagen niet aanwezig en een k karakter ook zijn verleden helpt hem niet. NEE BEDANKT
+3/-1

4 weken geleden
Onze prachtige scouting is weer op dreef
+4/-0

4 weken geleden
Weggegaan bij PSV voordat hij echt was doorgebroken. Weggegaan bij Ajax voordat hij onomstreden basisspeler was. Niet gered bij VfL Wolfsburg, niet gered bij FC Porto, wisselend succesvol en problemen met gedrag bij FC Utrecht, wisselend succesvol en problemen met gedrag bij Vitesse. Waarom zou dit dan een speler voor ons zijn??
+7/-0

4 weken geleden
totaal onvermogen van een zittende directie
Dit is hetzelfde als levende vleermuizen op een Chinese markt verkopen.....Komt ooit narigheid van
+5/-0

4 weken geleden
Als hij transfervrij zou zijn, als hij geen troubleshooter zou zijn, als hij constant zou presteren, als hij geen kaartenpakker zou zijn en als hij geen verrader zou zijn, waarom dan niet?
+6/-0

4 weken geleden
Begrijp dat labyad ook een aflopend contract heeft ....
+7/-0

 
4 weken geleden
Je bent me net voor. En ik begreep dat Aissati ook wel oren heeft naar een overgang. Never ever meer welkom in ons shirt.
+5/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Misschien ook even informeren naar Labyad ? Ik had altijd al twijfels bij JdJ. Maar dit bevestigd het alleen maar.
En het scouting apparaat kun je ook wel opdoeken zo.
+5/-0

4 weken geleden
Lastpost 1e klas die je dan binnenhaalt. Jaren terug moest ie zonodig naar 020 verkassen omdat meneertje vond dat ie hier niet goed behandeld werd en te weinig kansen kreeg. Diegene die bij PSV serieus met hem en die volendammer bezig is kan ik niet serieus nemen. Geld over de balk smijten !
+4/-0

4 weken geleden
Spelers uit het rijtje Labyad, Bazoer, Bakkali hoef ik nooit meer in een PSV shirt te zien. En al helemaal niet als ze jaar in jaar uit laten zien hun vervelende gedrag niet afgeleerd te zijn.
+5/-0

PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden (gewijzigd)
Hmmmm, lange tijd gedacht, dat wordt nooit wat, maar die Letsch heeft hem toch aardig professioneel gekregen is mijn indruk; tis wel risico met zijn karakter en we zijn niet vergeten hoe hij PSV behandeld heeft... lastig want hij heeft wel klasse.

PSV moet prioriteit stellen bij het vinden en en binnenhalen van een echte winnaar, type Stevens, Lerby, Wouters, Van bommel: spelers die klasse hebben, maar ook niet te beroerd zijn om af en toe n doodschop uit te delen; zo'n speler ontbreekt al tijden bij ons...

Msn toch Kampl polsen via Schmidt...?
+1/-0

4 weken geleden
1 April valt vroeg dit jaar, 4-1 is niet 1-4, vertel dat John de Jong even.
+3/-0

4 weken geleden
Dit wordt een absolute publieks lieveling!
Kunnen we het scouten alsjeblieft gewoon weer aan Schmidt overlaten please, JdJ heeft het nog niet geleerd blijkbaar..
+3/-0

 
4 weken geleden
Wie zegt dat Schmidt niet gevraagd heeft naar Bazoer? Roger zal ook wel de ECL en Eredivisie kijken en heeft ook inspraak bij transfers.
+2/-0

 
4 weken geleden
Zou hij niet op de hoogte zijn van het verleden dan ?
+2/-0

 
4 weken geleden
Kan beter in het heden leven.
+1/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Laten we voor het gemak alle sentiment even aan de kant schuiven. Wij als PSV zijnde moeten nu eenmaal vissen uit een vijver van ‘beschadigde spelers’ waar altijd wel iets op aan te merken valt. Ik zal wel weer de enige zijn maar puur gezien zijn voetballende kwaliteiten zie ik in Bazoer een van de meest ondergewaarde voetballers die er op de velden rondloopt. Als inschuivende centrale verdediger zie ik zijn komst helemaal zitten (en heb er stiekem ook al aan gedacht tijdens dit seizoen hoe goed hij naast Ramalho zou functioneren). Ok, z’n verleden is niet ideaal maar het gaat om het hier en nu en voor mij staan zijn voetballende kwaliteiten op 1. Hij is een van de weinige spelers die je als centrale verdediger kan posteren maar vervolgens kan inschuiven als volwaardige middenvelder (man meer creeeren) die zeer comfortabel aan de bal is. In tegenstelling tot wat wij al hebben rondlopen beschikt Bazoer echter ook over de nodige power en duelkracht achterin. Bovendien is Bazoer inmiddels een speler met de nodige internationale ervaring, (is Nederlands sprekend) en beschikt over leiderschap en sturende kwaliteiten. Het is duidelijk dat het nu nog behoorlijk ontbreekt aan de juiste hyarchie binnen de (basis)selectie. Lijkt mij al met al dus best wel een missende schakel en een speler die behoorlijk complementair kan zijn binnen de huidige selectie (als we hem mentaal op de rit weten te krijgen)
+5/-0

 
4 weken geleden
Op het voetballende aspect kan je goed gelijk hebben. Maar ik kan niet over een dergelijk sentiment heen stappen. Dan ben ik maar een calimero, maar niet welkom wat mij betreft. Nu heb ik het niet voor het zeggen, maar m.u.v. een redelijk gedrag bij Vitesse (dat verongelijkte gezicht bij een overtreding op meneer laat ik even buiten beschouwing) heeft hij het nergens laten zien. Dikke nee!
+2/-1

4 weken geleden
Zal allemaal best.. Opdonderen met die verrader
+2/-2

4 weken geleden
Is als speler beter geworden en als persoon heeft hij het licht gezien als ik hier het nieuws enz een beetje kan volgen voor weinig geef het een kans !!!
+1/-0

4 weken geleden
Drommel
Teze Ramalho boscagli Max
Sangare bazoer Veerman
Gotze
Madueke Gakpo

- Bazoer als verbinder tussen verdediging en middenveld
- Sangare als ball winning midfielder
- Veerman als creatieve nummer 8
- Gotze als gever van de voor assist

Ik zeg doen!
+2/-0

 
4 weken geleden
Weing op aan te merken maar op dit moment prefereer ik (en Schmidt met mij) toch echt Mwene en Mauro boven Teze en Max
+1/-0

 
4 weken geleden
Eens, maar als je met 2 spitsen gaat spelen heb je veel meer aan Max dan Mauro.. en Mwene ipv Teze heb ik nooit begrepen haha
+1/-0

 
4 weken geleden
Teze als centrale verdediger ging nog wel maar als rechts back komt hij aanvallend echt veel te veel tekort. Mwene alis sleutelhanger brengt aanvallend tenminste nog iets. Maar eigenlijk zijn we op rechts vleugel lam
+1/-0

4 weken geleden
Bij het aantrekken van Veerman had ik toch enige twijfels,wanneer ook Bazoer overkomt vind ik de toegevoegde waarde veel completer,dus ben er voorstander van.
Sentimenten uit het verleden heb ik niet zoveel mee,iedereen wordt met de jaren wijzer.
+2/-0

4 weken geleden
Een waardeloze rotte appel, laten we dan ook Ihattaren, Bakkali en Labyad maar terughalen.
+2/-1

 
4 weken geleden
Want daar zijn vacatures voor?
+1/-1

 
4 weken geleden
Nog niet, maar als de interesse voor deze rotte appel waar is dan moet PSV ook niet meer zeuren over sfeerverpestende en onhandelbare types zoals Ihattaren, Labyad en Bakkali.
+2/-0

4 weken geleden
Qua voetbalkwaliteiten zeg ik ja. Hij is niet goed vertrokken bij PSV maar was toen wel jonger en heeft inmiddels niet stil gestaan in zijn ontwikkeling als voetballer en mens. Ik blijf het wel twijfelachtig vinden maar als Bazoer alsnog een succes wil worden mag dat van mij ook bij PSV.
+2/-0

4 weken geleden
Zou echt goede keuze zijn. Die kan echt het verschil gaan maken... 😍
Schijt aan verleden met hem en veerman erbij gewoon kampioenswaardige selectie.
+2/-1

4 weken geleden
Wat een rare berichten zeg, de laatste 24 uur.
Hoewel ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken, zeker als we Sangare moeten missen, gaat hij het heel zwaar krijgen in Eindhoven en ik denk niet dat hij daar lekker mee om kan gaan.
+1/-1

4 weken geleden
Prima speler. de rest is allemaal sentimenteel gelul. Hup, lange ballen op Vertessen in de counter en Veermannetje zet met wat strooiwerk de spitsen voor de goal.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie democratieen denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord knvb lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario schmidt shevchenko skipper vaccineren vvd ymo zaka