Transparent
Inloggen
Sluiten

sc Heerenveen bevestigt transfer van Joey Veerman naar PSV

4 januari 2022 11:23 - Leeuwarder Courant
Foto: Pro Shots

sc Heerenveen bevestigt transfer van Joey Veerman naar PSV; image source: Pro Shots

In een reactie tegenover de Leeuwarder Courant heeft technisch directeur Ferry de Haan van sc Heerenveen bevestigd dat Joey Veerman naar PSV vertrekt. Maandagavond waren beide clubs in hoofdlijnen al akkoord en inmiddels is er definitief groen licht nadat een laatste contractuele detail is weggenomen. Hoeveel PSV betaalt voor de middenvelder wil De Haan niet zeggen. Bronnen van de Leeuwarder Courant hebben het over zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

Meer op Leeuwarder Courant
Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen joey veerman courant haan leeuwarder ferry groen hoofdlijnen weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Op zich geen al te hoge prijs voor een talentvolle speler. Wie weet hebben we straks wel een middenvelder die schiet en assists geeft, in plaats van opzij te spelen als je randje 16 staat. Ook als het niets wordt zou je niet veel verlies maken.

Van de 20 goals van SCH is hij bij 9 betrokken geweest met een goal of assist.

Heerenveen staat wel laag en soortgelijke spelers zijn nogal eens tegengevallen, maar ook meegevallen.
+3/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
6 miljoen + doorverkooppercentage vindt jij "geen al te hoge prijs" voor een speler waar niemand echt van overtuigd is?

En hoeveel spelers die bij ons tegenvielen wisten we nog voor een soortgelijk bedrag te verkopen?
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Bruma Sangare Boscagli en Doan werden allemaal als miskoop bestempeld. 3 daarvan zijn nu gewoon basis speler en het verlies van bruma zal ook beperkt blijven. Evenals bij Guti, dankzij schmidt!!

Maar 6 mln is idd niet veel voor een Nederlands talentvolle speler.
Sterker nog, ik denk dat ie alleen maar mee kan vallen en dat psv hier veel plezier aan gaat beleven.

Er zijn spelers waarbij het niet gelukt is zoals ramselaar en maher. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden zoals propper vBommel en strootman waarbij het wel gelukt is.
+3/-0

 
4 weken geleden
Sangare als miskoop bestempeld? Dacht het niet. Boscagli kostte ook geen 6 miljoen.

Ik vind 6 miljoen veel geld voor een speler die geen zekerheidje is. We hebben ook al meer dan genoeg twijfelgevalletjes.
+1/-1

 
4 weken geleden
Misschien niet door jou, maar Sangaré is hier op het forum wel degelijk een heel jaar afgekraakt. Hetzelfde geldt voor Boscagli. Speelde weliswaar als linksback (is hij natuurlijk helemaal niet), maar nagenoeg niemand hier vond het wat.

Over Doan en Bruma kan je je twijfels hebben. Daar zijn nog altijd veel criticasters van hier. Of dat terecht of onterecht is laat ik even in het midden. Maar er is echt geen twijfel dat zowel Sangaré als Boscagli er hier niet goed opstonden.
+2/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden
Juist, maar negativiteit is populair; is het glas halfvol of halfleeg, dat is de vraag...
+1/-0

 
4 weken geleden
Terecht punt, maar de laatste tijd verkoopt PSV sowieso beter dan voorheen. Rosario bracht ook zoiets op en is ook geen wondervoetballer. Misschien krijg je in het ergste geval geen 6 miljoen meer, maar in ieder geval wel wat miljoenen. De doorverkoop gaat normaliter over de winst, dus dat hoef je dan niet af te staan.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik vind 6 miljoen gewoon veel geld voor een twijfelgeval.
+1/-0

4 weken geleden
Mooi in plaats van Pröpper, want die stopt per direct.
+1/-1

4 weken geleden
Toch wel redelijke ervaringen met spelers die van Heerenveen overgekomen zijn…. Ruud, Mika Vayrynen, Denzel om er maar een paar te noemen. Hopelijk voegt hij meer toe dan Pröpper deed
+1/-1

4 weken geleden
Na de keuze van Propper vind ik het helemaal te verklaren,adequaat gehandeld met een gangbare aankoopprijs lijkt mij.
+5/-1

4 weken geleden
Zoals velen, nu de beslissing van Propper naar buiten komt is dit goed te verklaren. En ik begin inmiddels toch wel iets positiever te kijken naar zijn komst, is toch betrokken bij veel goals. Misschien een beetje het type v Ginkel in het kampioensjaar? Box-to-box, scorend vermogen. Of zie ik dat verkeerd?
+4/-1

4 weken geleden
van harte welkom bij de psv-familie!
en veel succes!
+3/-0

4 weken geleden
Dit riekt toch wel naar paniekvoetbal. Mede gevoed door het per direct stoppen van Davy Pröpper. Tja zijn terugkomst van de zomer was natuurlijk geen al te gelukkige zet. Bad management, noem ik het, what's new? Laten wij er het beste maar van hopen.
+2/-9

 
4 weken geleden
PSV had al langer interesse in Veerman. Manifesteert zich goed bij Heerenveen maar een stap naar PSV is altijd afwachten of het slaagt. Ik zou eerder de huur van Vinicius paniek noemen.
+5/-0

 
 
4 weken geleden
Als één van je middenvelders, die er pas 6 maanden is en waar je toch hoge verwachtingen van had, plotseling aangeeft per direct te willen stoppen, dan heb je waarschijnlijk niet veel andere opties dan om paniekvoetbal te gaan spelen.

Ik ben blij dat de aankondiging van Pröpper ná afronding van de transfer kwam, anders had Heerenveen weer een paar miljoentjes meer kunnen vragen. Laten we hopen dat Joey meer brengt dan Davy de afgelopen 6 maanden. Wat dat betreft, ligt de lat zeker niet hoog...
+3/-0

 
4 weken geleden
Zoals ik elders ook al aangaf, dit paniekvoetbal begon eigenlijk al afgelopen zomer. Ik was toen al faliekant tegen de komst van Pröpper, waarbij ik wees op zijn nogal gebrekkige mentaliteit en motivatieproblemen. Ik heb daarin, nadrukkelijk helaas, gelijk gekregen.

Ik begrijp ook dat je nu wat moet, maar dat maakt e.e.a. er niet minder onverstandig mee.
+2/-4

4 weken geleden
Ik was een beetje skeptisch, maar met het nieuws van Propper goede deal denk ik.
+2/-0

 
4 weken geleden
Zo denk ik er ook over. Pröpper (en Rigo) vertrekken. Dan heb je met Veerman een prima talenvolle vervanger die fit is. Of hij de echte sterkhouder op het middenveld van PSV gaat worden moet ik nog zien. Daarvoor hebben we te veel Mahers en Ramselaars gehad.
+3/-0

 
4 weken geleden
Precies, helemaal eens. En het contract van Thomas loopt ook af deze zomer..
+1/-0

4 weken geleden
Ik acht het zeer waarschijnlijk dat Davy en PSV al even weten dat dit moment in de winter zou komen en dat ze dat bewust binnenskamers hebben gehouden ivb met het feit dat ze bij Heerenveen dan hoger in de boom zouden gaan zitten, in het verleden heeft dat PSV's onderhandelingspositie geen goed gedaan, dit is niet zomaar plots uit de hemel komen vallen.
+2/-0

4 weken geleden
Naast Sangare allicht maar zonder hem word het een probleem. Ben niet kapot van deze transfer
+1/-0

4 weken geleden
Betaalt, niet betaald.

Slordig.
+1/-0

 
4 weken geleden
Haha Skerla

foor dad ju hed weed ben ju un taal naatsie😎
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Interessant wat GJ Verbeek over deze jongen zegt. Volgens mij gevalletje ‘Ramselaar/ Maher/ Doan’….
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden
Waarom is dat belangrijk in jouw ogen, wat Gertje ervan zegt?
Die man die overal ontslagen wordt en nogal n hekel heeft aan PSV, met zijn uitspraak over schijtbakken voetbal...???
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden (gewijzigd)
Verbeek is volgens mij op het mentale vlak redelijk ontwikkeld. Hij merkt iets op over dat Veerman sinds de komst van zijn naamgenoot weer op en neer pendelt van Heereveen naar Volendam en Vice versa. Verbeek twijfelt sterk over het mentale aspect van die jongen. Ik ken hem totaal niet maar je leest regelmatig over zaken als heimwee, Corona opgelopen omdat hij carpoolt etc etc. De media blaast graag dingen op maar geregeld dergelijke zaken lezen over 1 persoon zet mij aan het denken over dat aspect. En volgens mij roepen er velen hier in koor geregeld dat we er wat jongens van het kaliber Lerby, Van Bomnel etc bij moeten hebben. Dat is deze jongen zeker niet. Dat GJ Verbeek overal wordt buitengegooid vind ik zo’n slap argument trouwens. Dat zegt niets over bepaalde specifieke kwaliteiten van die man.
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden (gewijzigd)
Nou ik vind hem ook vrij week overkomen, daar heb ik Gertjan niet voor nodig en ik vind hem n brulaap.
Alleen technisch gesproken is het wel een talent; enfin we gaan t zien, ik wens hem veel succes; hij had als kind iig PSV tenue aan... dus al dat gelul in de pers dat hij zo voor F'noord was, is weer eens dikke kul.

Vwb type Lerby/Bommel, dat is andere discussie, zo'n speler ontbreekt bij PSV sinds Guardado afscheid nam; zoals jezelf ook van mening bent; dat je kan een wereld van verschil maken imo, vandaar dat ik Kampl benoemde... hem jij n andere in gedachten?
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Niemand specifiek in gedachte maar de laatste aanwinsten uit Duitsland en Nederland vallen me niet mee om heel eerlijk te zijn. In dat opzicht zou wat mij betreft de lat echt een niveau of 5 hoger mogen. Er komt niks meer uit Zuid Amerika. Daar lopen jongens met kloten.
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden (gewijzigd)
Mee eens met dat laatste
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.799 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie democratieen denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord knvb lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario schmidt shevchenko skipper vaccineren vvd ymo zaka