Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anel Ahmedhodzic gelinkt aan transfer naar PSV'

8 januari 2022 15:58 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Anel Ahmedhodzic gelinkt aan transfer naar PSV"; image source: Pro Shots

Verschillende media linken Anel Ahmedhodzic aan PSV, een 22-jarige verdediger van Malmö FF en ploeggenoot van voormalig PSV'er Ola Toivonen. Ahmedhodzic is geboren in Zweden en speelde begin 2020 ook een oefeninterland voor Zweden. Later dat jaar koos hij echter voor Bosnië en Herzegovina, waar hij inmiddels twaalf interlands voor heeft gespeeld.

Volgens het Eindhovens Dagblad zou Ahmedhodzic meerdere miljoenen moeten kosten. Voetbal International meldt dat de international van Bosnië eerder onhaalbaar was vanwege de vraagprijs, maar dat dit inmiddels geen onoverkomelijk obstakel meer zou zijn omdat hij nog maar een contract heeft voor twee jaar.

De vader van Ahmedhodzic gaf eerder deze week in een interview met het Bosnische Reprezentacija aan dat AC Milan zeer concrete interesse heeft in de verdediger en al in gesprek is met Malmö over een transfer. Ook Brentford, een Duitse club en twee clubs uit Frankrijk zouden hopen op zijn komst.

Update 15:58: Volgens het Zweedse Fotbollskanalen zou Malmö FF 80 miljoen Zweedse Kronen willen ontvangen voor Ahmedhodzic, omgerekend ongeveer 7,8 miljoen euro.




Tags

ahmedhodzic anel malmo bosnie zweden bosnische brentford fotbollskanalen frankrijk herzegovina kronen linken milan obstakel oefeninterland ola onoverkomelijk reprezentacija toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Bazoer zou meer een stand in zijn voor Sangaré in mijn ogen, deze Ahmedhodzic is een goede plaatsvervanger voor Ramalho. Ik ben benieuwd of het kopen wordt of dat de eigen jeugd (Teze/Seelt) een kans gaat krijgen.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Ik ga voor (deze keer) de korte termijn. Dat het dan maar Jumbo-geld kost, we moéten kampioen worden of iig CL want anders lopen ze daar ginds wel erg ver van ons weg.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Plaatsvervanger...speelt hem waarschijnlijk met twee vingers in de neus uit de basis
+1/-0

2 jaar geleden
Beter plan lijk me ,maar wat kost hij ?? Bazoer wordt het niet trainer heeft er geen zin in..
+1/-1

2 jaar geleden
Volgens mij is dit niet je typische, jaknikkende, ideale schoonzoon. Kan me bijna niet voorstellen dat PSV deze jongen wil hebben. Past niet bij de club, aldus de cultuurbewakertjes.
Als hij op de training 3 keer zo'n sliding maakt als in het filmpje hierboven krijgen we heel ongemakkelijke situaties en durft de helft van de selectie niet meer op de Herdgang te komen.

Ik ben dus voor.
+6/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De vraag is wie zijn die cultuurbewakertjes,Bazoer ook niet de ideale schoonzoon en door JdJ gewenst,wordt door Schmidt tegengehouden.

On:Dit is mijn inziens de vijver waarin gescout moet worden.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Geen idee wie dat allemaal precies zijn/waren maar iig Van Kemenade, Mart en zelfs Hendrix schijnt het te zijn geweest.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja,dan zal Seelt het wel worden,die houdt Teutonia voorlopig al op 1-1.😉
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ach zullen we die onzin verhalen die vanuit Valentijn Driessen z'n grote duim komen niet voor waarheid aan gaan nemen?

Valentijn Driessen heeft echt nog nooit inside informatie gehad vanuit PSV en is al sinds de komst van Schmidt allerlei rare verhalen over Schmidt aan het verzinnen. En nu zou hij zogenaamd weten dat De Jong graag Bazoer wil halen maar dat Schmidt dat niet zou willen omdat hij bang is om met een speler te werken die niet naar hem zou luisteren? Dit is gewoon weer het volgende verzinsel van Driessen om Schmidt als een zielepoot weg te zetten.

Geen idee of Schmidt Bazoer zou willen en of Bazoer onze kant op komt maar Valentijn Driessen weet dat net zo min.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Dat mensen de troep van die vent überhaupt nog lezen...
+3/-0

 
2 jaar geleden
In een ander topic hebben we dit ook al aangegeven,mochten we de verschillende voetbalsites geloven.
Maar goed dat is met elke nieuwsvergaring,wat is waar.
+1/-0

2 jaar geleden
In dat filmpje zie ik vooral een speler die constant naar de grond gaat. Normaal niet het eerste wat je zoekt in een verdediger …
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou zeggen, zoek '15 Years of Chiellini Defence.. in 5 Minutes!' maar eens op op YouTube. Al lange tijd toch één van de beste verdedigers ter wereld. Gaat ook continue naar de grond (overigens veel Italiaanse verdedigers).

Ik vind dat zo'n zwets dat je tegenwoordig als verdediger 'moet blijven staan'. Een verdediger zonder goede tackle of blok, daar heb je volgens mij weinig aan.
+3/-0

 
2 jaar geleden
De mooiste / spectaculairste acties van een verdediger zijn vaak tock ook goed uitgevoerde tackles? Een filmpje met "gewone" duels die gewonnen worden zal niet zo lekker weg kijken denk ik.
De vraag is meer of een dergelijk filmpje een goede afspiegeling van de speler geeft.
+1/-0

Betaalbaar= Halen , zo loopt er geen ene hier rond, als die van betonblok met zijn overtredingen wegkomt hebben wij aan deze een veel betere.
+1/-0

2 jaar geleden
Simone Canestrelli , van Empoli is een goedkoper alternatief,indien niet haalbaar.Simone is een sterke centrale verdediger van 1.92 ,speelt momenteel op huurbasis tot einde seizoen bij crotone serie B. Dit is een speler die uitkomt voor Italie U21 . Zeer kopsterk ,heeft een goede inspeelpass ,echte mandekker , slot op de deur , langs Boscagli die graag wil opbouwen. Deze speler komt bij goede prestaties vanzelf bij Serie A clubs in het vizier, prima investering.Italianen en verdedigen,dat komt wel goed.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Deze speler komt bij goede prestaties vanzelf bij Serie A clubs in het vizier,"

Whaha... zou je denken? ;)
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou het beter vinden als er eerst eens naar Nederlandse spelers of eventueel Vlaamse spelers wordt gekeken. Al die verschillende talen, culturen en gewoontes komen de homogeniteit van de groep niet ten goede, en dat is nou juist het gebied waar PSV het meeste vooruitgang kan boeken. Een goede mix van eigen talenten (geef nou die Teze en Obispo eens wat meer kansen) en Nederlandse spelers, aangevuld met buitenlandse spelers die écht van meerwaarde zijn. En dus niet spelers als Bruma, Guti, Mwene, Venicius, Thomas of Max (die ook ja) Die ‘kwaliteit’ hoef je toch niet uit het buitenland te halen lijkt me. Als je echt iemand wilt halen om het tijdelijk gemis van Ramalho op te lossen is Bazoer (sentimenten even parkeren) wel een voor de hand liggende oplossing. Die kan je centraal achterin gebruiken én als back-up voor Sangaré en hij kost niet veel. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat hij zich voorbeeldig gaat gedragen, maar daar schijnt hij al een tijdje vorderingen in te maken.
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Geen Vlamingen aub. Je wilt toch niet dat een verdediger vraagt aan een doorgebroken speler of hij hem alstublieft neer mag maaien ? Hoppa, een Oostblokker of Uruguayaanse slager moeten we hebben.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Bij ons op het dorp zit een Afghaanse slager,is dat ook goed?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Je bent niet echt op de hoogte van het Belgische voetbal. Volgens mij lachen ze zich daar buikpijn om een topclub die 24 tegendoelpunten heeft in 18 wedstrijden….
+2/-1

 
2 jaar geleden
Scherrup! Maat ook de Belgische competitie wordt steevast leeggekocht. Maar er zijn de laatste prima verdedigers uit dat land gekomen hoor.
+1/-0

2 jaar geleden
Komt uit een land waar ze veel harder zijn dan hier, qua opvoeding en qua mentaliteit. Slavische hardheid en temperament. Vind ik niet verkeerd.
+2/-0

2 jaar geleden
@Mick001, volledig mee eens. Voor nederlands sprekende voetballer gaan. Bazoer zou een geweldig optie zijn. Deze jongen kun je zowel achterin gebruiken als op het middenveld.
De vraagprijs valt ook wel mee. Er voor gaan, John.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kan me niet voorstellen dat de club een investering van bijna 8 mln gaat doen.
Of..............
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Het zijn wel 'gratis eentje extra weken' bij Jumbo !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zal eens informeren bij Karel van Eerd.
+2/-0

2 jaar geleden
Even off topic. Ik lees dat Max, Boscagli, Gotze, v Ginkel, Romero, Doan en Gakpo gespeeld hebben, die hebben dus GEEN corona.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Of de rest niet en was Teutonia ook positief 🤔
+1/-0

 
2 jaar geleden
🤣Dat kan natuurlijk ook, daarom mocht er natuurlijk helemaal niemand bij zijn.
Een soort Europese Corona competitie, misschien dat we er daar iets van bakken?
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Winnen we de Coreupacup
+1/-0

 
2 jaar geleden
De cup met de grote longen.
+5/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Heel graag! Veel liever Anel dan Doekhi
+3/-0

2 jaar geleden
PSV moet durven investeren in jonge getalenteerde spelers die er ook al goed op staan bij hun clubs. Deze verdediger staat er volgens mij overal goed op. PSV kon ook 10 miljoen betalen voor Baumgartl. De achterhoede zonder Ramalho is fors minder. PSV mist nu ook Sangare dus alle verdedigende kwaliteit is nu verdwenen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Oogt niet heel erg snel en snelheid heb je wel nodig gezien de speelwijze van PSV. Maar goed dergelijke filmpjes zeggen helemaal niets. Je kan van iedere amateur een leuk filmpje maken. Ik mag toch hopen dat PSV een lijstje heeft met verdedigers welke in de gaten worden gehouden ,en dat dat lijstje nu bekeken gaat worden.
Zelfs Feijenoord heeft met zijn beperkte middelen een prima centrale verdediger weten te strikken in de persoon van die Oostenrijker.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje