Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote zege voor Jong PSV tegen Almere City

10 januari 2022 22:57
Foto: Pro Shots

Grote zege voor Jong PSV tegen Almere City; image source: Pro Shots

Jong PSV is met een ruime overwinning uitstekend begonnen aan de tweede seizoenshelft. Op PSV Campus De Herdgang werd Almere City met 5-1 verslagen. Met twee assists en een goal na een heerlijke rush was Johan Bakayoko niet voor het eerst dit seizoen de grote ster in de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Ook Simon Colyn, Nigel Thomas, Fedde Leysen en Priske Flyger wisten te scoren.

Voor Flyger zijn doelpunt zeer speciaal. De Deense spits van PSV Onder 18 maakte als invaller zijn debuut in het betaald voetbal en had al snel zijn eerste treffer te pakken. Ook doelman Kjell Peersman en Koen Jansen maakten tegen Almere City hun officiële debuut. Beiden mochten direct in de basis beginnen. In de slotfase kreeg bovendien ook nog Isaas Babadi als invaller speeltijd, zodat het aantal debutanten op vier kwam.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Leysen, Vos, Jansen, Saibari (65' Sealy), Kjolo, Nassoh (76' Markelo), Bakayoko (85' Babadi), Colyn (85' Jimenez), Thomas (76' Priske)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong babadi bakayoko colyn flyger jansen leysen peersman priske comenencia debutanten fedde herdgang isaas jimenez kjolo koen markelo nassoh nigel nistelrooij rush saibari sealy simon ster vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Genoten van jong/jong PSV. Bakayoko de grote uitblinker en keeper Peersman maakte een uitstekend debuut. De U18 heeft een goede lichting en als de geblesseerde spelers ook nog terugkomen samen met degenen die aan PSV1 zijn toegevoegd dan staat er toch behoorlijk wat talent bij JPSV.
+2/-0

2 jaar geleden
Slechts de laatste 60 minuten gekeken,maar dat was inderdaad de moeite waard.
Zeer overtuigend gevoetbald van die jonge gasten en zeker ook de complimenten voor Ruud die er een heel duidelijk herkenbaar spel heeft ingeweven.
Bakayoko leverde een formidabel optreden.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zappte erlangs en bleef niet hangen.

Prima overwinning natuurlijk!

Wellicht toch maar ff de highlights (terug)kijken later.
+1/-0

2 jaar geleden
Koen Jansen was geweldig (voor een 17-jarige)! Voetbalt heel makkelijk, natuurtalent.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat steeds beter tegen zwak Almere,,voordeel met R.V.Nistelrooy is dat hij weet wat er rond loopt bij psv heeft een voordeel als hij trainer wordt bij psv 1..
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vond het wel wat weg hebben van de grote jongens. Prachtige aanvallen, mooie passes. Maar in de eigen 16 houd je hart vast.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje