Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronagevallen PSV lijken weer inzetbaar tegen FC Groningen

11 januari 2022 00:09
Foto: Pro Shots

Coronagevallen PSV lijken weer inzetbaar tegen FC Groningen; image source: Pro Shots

PSV verwacht dat alle spelers die afgelopen week ontbraken vanwege een coronabesmetting tegen FC Groningen weer inzetbaar zullen zijn. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink via Twitter. Een aantal van hen heeft zelfs de training alweer kunnen hervatten. Vooralsnog zijn er geen nieuwe besmettingen bij gekomen. Hoeveel besmettingen PSV afgelopen week heeft gehad en welke spelers het betrof is niet bekend.

De selectie van Roger Schmidt kampt nog wel met een aantal blessures. Daarover zal later in de week meer duidelijkheid komen.




Tags

groningen besmettingen coronagevallen coronabesmetting elfrink roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ben benieuwd, dit wordt de maand van de waarheid voor PSV!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoor van alles en iedereen om me heen die recent corona heeft gehad dat ze nog wekenlang vermoeid zijn. Erg benieuwd hoe dit bij PSV uitpakt
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is bij PSV pas vanaf de 60e minuut.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Zal nu wel in de 2e helft zijn. We hebben goede reputatie met 1e versus 2e helft
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heb er zelf 5 dagen een snotneus van gehad. Daarna binnen een week weer op de racefiets en mountainbike zonder moeite.
Kan me voorstellen dat sommige mensen er meer last van hebben/houden, maar dit heeft waarschijnlijk veel meer te maken met de basisconditie van die mensen. Topsporters bij PSV moeten binnen enkele dagen weer gewoon aan de bak kunnen.
+1/-4

 
2 jaar geleden
Wat een bullshit. Genoeg voetballers die aangegeven hebben er nog lang last van gehad te hebben. Of zouden dat opeens geen topsporters zijn met een slechte basisconditie? :denk
+5/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi dat covid-besmette spelers weer inzetbaar zijn. Nou die blessuregevallen nog.

Aan de andere kant, was bij een explosie aan besmettingen het hele voetbal er misschien uitgehaald. Nou ja, zou ook wel weer zijn tegengevallen.

Hopen nu maar op hét wonder. Met lege stadions de komende weken is de competitievervalsing compleet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat het machtige PSV in een relatief vol huis de Nederlandse topclubs de baas is bleek 19 september vorig jaar wel. Zullen we gewoon eens in een leeg stadion Ajax van het kastje naar de muur tikken over een paar weken? Excuses gelden bij echte topploegen niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vorig seizoen/jaar wérd Ajax in een leeg Philips Stadion van het kastje naar de muur getikt, maar kreeg het van arbitrage - afgekeurd doelpunt & toegekende strafschop - alsnog deksel op de neus (what's in a word?!): 1-1.

Het enige waar het hier om gaat is gelijke omstandigheden. Of geen publiek bij de toppers in Philips Stadion, De Kuip én Arena of bij élke topwedstrijd een vol huis. Gelijke rabbi's gelijke keppeltjes of gelijke monniken gelijke kappen, whatever.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Het kan niet zo zijn dat Ajax de toppers thuis voor een vol stadion speelt (is het ooit echt vol daar?) en de toppers uit voor een leeg stadion en wij andersom. In dat opzicht vind ik het ook onbegrijpelijk (of juist heel begrijpelijk, het is maar hoe je er naar kijkt) dat de KNVB Feyenoord-Ajax en PSV-Ajax in december en januari heeft gepland. Je kon afgelopen zomer ook wel bedenken dat er een reële kans zou zijn dat er in december en januari (hartje winter) zonder publiek gespeeld zou worden.
+2/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ook mee eens uiteraard.

Eveneens frappant is dat Ajax zondag begint in een lege Galgenwaard, en ja die wedstrijd is doorgaans meer beladen dan onze bezoekjes aan de Euroborg. Enige lichtpuntje is dat de FC er in een "volle" Arena met 0-1 vandoor ging. Laat dit een good omen oftewel gunstig voorteken zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wie weet pakken wij eens de volle buit in een lege Kuip? Ik hoor wat je zegt maar kom op zeg: wij PSV winnen van iedereen als het moet zou het motto moeten zijn. Ajax wint al jaren in de Kuip om een voorbeeld te geven. Of die nou vol of leeg is. Zo wonnen wij de eerste jaren dat de Arena bestond daar ook altijd. We moeten weer eens als echte kerels toppers winnen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Ja man, dat hebben ze in Zeist bewust gedaan omdat Ajax kampioen moet worden. Dat je het alleen al verzonnen krijgt
+4/-3

 
2 jaar geleden
De kans was behoorlijk groot dat het weer net als vorig jaar zou gaan.
Kan geen toeval zijn maar “Boekjes Toon” e.a in de top van PSV hadden protest kunnen indienen voor seizoen begon (waar dan waarschijnlijk ook niks meegedaan was door de “Beeldentuin Ajax Zeister KNVB” ). 😂
PSV-Ajax in een leeg stadion en later Ajax- Feyenoord en Feyenoord-PSV later waarschijnlijk in een vol stadion…
Toon keek op zijn loonstrook en dacht “ laat maar gaan” waarschijnlijk.😎
+3/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
"Boekjes Toon"

Serieus? Vindt jij jezelf nou wel nog steeds grappig?
+1/-2

 
2 jaar geleden
"Toon keek op zijn loonstrook en dacht..." Zucht... net zo als sommige baasjes op hun hond lijken passen sommige leden zich wel heel erg aan hun forumnaam aan.🤷‍♂️
+4/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Jazeker wel😎. Zouteloze reacties(1875+ ) zoals die jij meestal geeft zit ook niemand echt op te wachten denk ik.😎
(Reactie op Zondebok)
+2/-2



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage