Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tiental spelers sluit weer aan bij training PSV'

13 januari 2022 20:27 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Tiental spelers sluit weer aan bij training PSV"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt kan weer beschikken over een grotere selectie. In het oefenduel tegen Teutonia Ottensen ontbraken er nog liefst veertien spelers, maar via Twitter meldt clubwatcher Rik Elfrink dat tien spelers de training inmiddels weer hervat hebben. Alleen Ryan Thomas, Noni Madueke, Ibrahim Sangaré en André Ramalho ontbreken nog.
Discussieer mee op de forums


Tags

tiental elfrink madueke ottensen ramalho roger sangare schmidt teutonia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Wie weet er hoe nou het zit/is met Madueke ?!! Is toch wel echt een jongen die we in deze cruciale weken nodig hebben. Madueke uit vorm is nog altijd een stuk dreigender en gevaarlijker dan een Bruma.
Er moet echt nog bij zowel achterin als voorin op de flanken vind ik. Bruma en Doan gaat het niet goed voor je doen volgende week tegen Ajax.
+1/-0

 
2 weken geleden
Madueke speelt in principe op rechts en nooit op links. Bruma speelt in principe op links. Het is eerder een keuze tussen Madueke en Doan dan tussen Madueke en Bruma.
+1/-0

 
2 weken geleden
We hebben ook Vertessen nog. Als we tegen Ajax eindelijk weer eens op de counter spelen (zal wel niet onder Schmidt, die wil liever de tegenstander vastzetten en de deksel op zijn neus krijgen) dan kan Vertessen heel nuttig zijn.
+1/-0

reactie verwijderd

2 weken geleden
Zijn wel drie basisspelers bij.
+1/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Mooi, met veertien man moeten we toch kunnen winnen van Groningen ;o)
+1/-0

reactie verwijderd

2 weken geleden
Zolang Teze en Mwene maar even fit blijven!

Is dit trouwens zo'n heftig onderwerp (zie bovenstaande reacties)?
+1/-0

2 weken geleden
Weinig mis met Bruma, wordt ook vaak niet begrepen op weg naar combinaties,check it.
+1/-0

 
2 weken geleden
@Por: ik neem aan dat dit sarcastisch bedoeld is?
+1/-0

7 dagen geleden
Goede zaak dat ziekenboeg, enigszins, leeg stroomt. Wij hebben de komende anderhalve maand een topfitte & messcherpe selectie nodig. Het seizoen staat of valt bij de komende 5/6 (eredivisie)wedstrijden. Vrijblijvendheid is voorbij, tijd voor het heilige moeten!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.795 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bijwerkingen booster boosteren corona educated ehv ehvdgxt feyenoord fox gotze guess guppie ihattaren immuunsysteem nikiforov oma ontnomen placebo prikken sangare schmidt utrecht vaccin vaccinaties vaccineren veerman vloet watervlug wetenschap