Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eran Zahavi maakt seizoen gewoon af bij PSV'

14 januari 2022 14:18 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Eran Zahavi maakt seizoen gewoon af bij PSV"; image source: Pro Shots

Eran Zahavi maakt het seizoen af bij PSV. Dat gaf Roger Schmidt aan vrijdagmiddag, opgetekend door clubwatcher Rik Elfrink. De Israëlische spits heeft laten weten dat zijn familie er mee heeft ingestemd dat hij ook de komende maanden bij PSV zal spelen. Omdat hij nog niet volledig is hersteld van een blessure zal hij dit weekend echter nog niet in actie komen.

Discussieer mee op de forums


Tags

eran zahavi elfrink ingestemd roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Nobel, heel nobel. Petje af.
+3/-0

7 dagen geleden
Toch wel erg fijn nieuws hoor. Een speler die PSV kent, onze spelers en speelstijl is beter dan dat we weer de markt op moeten en misschien moeten huren. Nu kunnen we in rust een goede oplossing vinden in de zomer voor spits 2022/2023.

Laat hem nu gewoon lekker in een Eindhoven en omstreken neerstrijken met de familie.
Forza
+1/-0

7 dagen geleden
Hopelijk kunnen we nog gaan genieten van zijn geweldige vrije trappen,want dat is toch ook een kwaliteit.
+1/-0

7 dagen geleden
Pfff nou dank dank. Hij staat gewoon onder contract dus ben wel klaar met dit knipperlichtgedrag. Ga nou maar eens scoren.
+2/-4

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Knipperlichtgedrag? Serieus?

Als jouw vrouw en kinderen zich niet meer veilig voelen stap je daar natuurlijk gewoon even overheen en blijf je gewoon lekker zitten in je onveilig voelende situatie. Schijt gewoon! Toch?

Zahavi had ook, volkomen terecht natuurlijk, lekker terug naar huis kunnen gaan, waar zijn gezin zich waarschijnlijk een stuk veiliger voelt en PSV daarmee net als Propper met een probleem van 6 miljoen euro, of nog meer, op kunnen schepen.
+2/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
In december speelde dit en nu weer. En je denkt toch niet dat zijn vrouw zich nu wel veilig voelt? Hij is er niet volledig bij met zijn hoofd door perikelen thuis. En zo geweldig deed hij het al niet. Begrijp mij niet verkeerd, echt heel vervelend voor hem en zijn gezin.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Als het na zo'n korte tijd weer speelt is het toch niet zo vreemd dat het hem en zijn gezin weer raakt en dat hij nogmaals twijfelt of hij wel wil blijven?
Het is ook niet dat hij er zelf om heeft gevraagd of zo. Hij had ongetwijfeld zelf ook gehoopt dat zijn gezin zich nu wel veilig zou kunnen voelen en hij zich weer volledig zou kunnen focussen op PSV en doelpunten maken.

De vorige keer maakte hij in de eerstvolgende wedstrijd ook gelijk een doelpunt, dus het ziet er goed uit wat dat betreft. ;)
+1/-0

7 dagen geleden
Prima nieuws natuurlijk. Al vrees ik dat PSV-Ajax wel te vroeg zal komen. Hopelijk kan hij het komende halfjaar wat constanter presteren. Wij hebben doelpunten en overwinningen nodig, en wel veel daarvan!

Dus nogal voorbarige berichtgeving eerder deze week op voorpagina PN en in eerste instantie bij ED. Jammer dat.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Wat was daar precies voorbarig aan? PSV heeft min of meer bevestigd aan het ED dat wat De Telegraaf schreef klopt.

Ik baal er meer van dat De Telegraaf blijkbaar precies weet wat er in huize Zahavi speelt, omdat iemand rondom Zahavi aan het lekken is naar een krant die er een sport van maakt en ervan geniet om onrust bij ons te stoken.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Moest hier idd De T zijn i.p.v. ED. En daarnaast had PN dat nieuws imo niet zo gretig hoeven omarmen. Over PSV heb ik het hier verder niet gehad.

Dan nog één puntje. Ik doe zelf amper aan SM maar ik begrijp van berichtgeving en reacties alhier dat de familie Zahavi nogal te koop loopt met (materiële) rijkdom. Aan een kant begrijpelijk, je bent trots op wat je bereikt (hebt), aan de andere kant wellicht niet zo slim. Dat zou je ook binnen kleine kring kunnen houden. Nou ja, wellicht dat ik daarom ook niet aan SM doe.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bijwerkingen booster boosteren corona educated ehv ehvdgxt feyenoord fox gotze guess guppie ihattaren immuunsysteem nikiforov oma ongeluk ontnomen placebo sangare schmidt utrecht vaccin vaccinaties vaccineren veerman vloet watervlug wetenschap