Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Het belangrijkste zijn de drie punten'

16 januari 2022 16:44

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel uiteindelijk tevreden met de overwinning van PSV. "Het belangrijkste zijn de drie punten", aldus Van Ginkel. "De eerste helft ging het wat makkelijker dan in de tweede helft, maar uiteindelijk neem je die punten mee naar huis en dat is het belangrijkste."

Na rust had PSV iets meer moeite met het spel van FC Groningen. "We waren zelf wat slordig aan de bal en Groningen ging wat meer druk zetten. Daar hadden we moeite mee en daar voetbalden we niet onderuit", zo gaf hij aan. "Je krijgt in de tweede helft toch een beetje een flipperkastwedstrijd."

PSV kende een ietwat aparte voorbereiding op de tweede seizoenshelft. "We hebben vorige week met maar een klein groepje getraind. Veel coronagevallen", zei hij daarover. "Iedereen is uiteindelijk fit gebleven. Op naar de rest van het seizoen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel groningen coronagevallen espn flipperkastwedstrijd voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage