Transparent
Inloggen
Sluiten

Ivoorkust slechts gelijk tegen Sierra Leone ondanks assist van Ibrahim Sangaré

16 januari 2022 19:52
Foto: Pro Shots

Ivoorkust slechts gelijk tegen Sierra Leone ondanks assist van Ibrahim Sangaré; image source: Pro Shots

Het is Ibrahim Sangaré niet gelukt om het tweede duel tijdens de Afrika Cup winnend af te sluiten. De middenvelder van PSV speelde met Ivoorkust met 2-2 gelijk tegen Sierra Leone. Net zoals tijdens de eerste wedstrijd stond Sangaré in de basis en met een assist bij de tweede goal was hij ook zeer belangrijk. Het duel eindigde echter in een gelijkspel na een bizarre blunder van de doelman van Ivoorkust diep in blessuretijd. Sangaré was toen al gewisseld.

Door het puntverlies is Ivoorkust nog niet zeker van de volgende ronde. Een ruime nederlaag tegen Algerije in de laatste ronde zou zelfs uitschakeling kunnen betekenen, ondanks dat ook de vier beste nummers drie naar de achtste finales gaan.




Tags

ivoorkust sangare leone afrika algerije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dik verliezen van Algerije en hopen dat ze worden uitgeschakeld. Is hij zondag weer inzetbaar bij PSV :)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Imo een even mooi als onrealistisch vooruitzicht. Aan de andere kant doet nu óók Haller dus (naar alle waarschijnlijkheid) niet mee.
+1/-0

 
Dat ze verliezen van Algerije is niet heel onrealistisch. Algerije hoort tot de absolute topfavorieten voor de titel
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hmm net ff stand (van zaken) groep bekeken. Doordat beide landen tijdens 3e speelronde tegen elkaar moeten is het, gezien de gelijkspelen tegen Sierra Leone én nipte overwinningen op de "zwakkere broeder", geen a-b-c'tje dat beide toplanden doorgaan. Al denk ik wel dat het daarop zal uitdraaien.

Maar goed, gezien dat laatste groepsronde op donderdag plaats zal vinden, er bij uitschakeling nog een pittige terugreis alsmede negatieve emoties vanwege uitschakeling zullen volgen, acht ik de kans klein dat Haller & Sangaré aan de aftrap zullen verschijnen.

Jammer dat de wedstrijd voor komende zondag staat ingeroosterd, om meerdere redenen, maar wij zullen het ermee moeten doen en er het beste van zien te maken. Wij allen. Alle PSV'ers.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sorry hoor, ik vind dit wel heel egoïstisch gedacht. Laat die man schitteren voor zijn land!
+2/-0

 
Op moment als die interlands tegelijk worden gespeeld met de competitie zie ik hem toch veel liever schitteren in ons shirt
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje