Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noni Madueke moet vrezen voor boete of werkstraf na tonen van vals rijbewijs'

18 januari 2022 17:08 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noni Madueke moet vrezen voor boete of werkstraf na tonen van vals rijbewijs"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Noni Madueke zich bij de rechter moet verantwoorden. De aanvaller werd eind december aangehouden door de marechaussee en kon alleen een vals rijbewijs overleggen. Madueke is door het Openbaar Ministerie gedagvaard voor het rijden zonder rijbewijs en het tonen van een vals identiteitsbewijs. Madueke moet vrezen voor een boete of een werkstraf.

PSV wilde niet reageren op de kwestie, omdat het gaat over een privé-situatie. Dat hij momenteel nog ontbreekt in de selectie van Roger Schmidt heeft hier echter niets mee te maken. Hij is nog altijd herstellende van een spierblessure en PSV is daarmee zeer voorzichtig.




Tags

madueke rijbewijs vals werkstraf aangehouden gedagvaard herstellende identiteitsbewijs kwestie marechaussee openbaar roger schmidt verantwoorden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Man, man, man... wat een eikel.

Gelukkig na foutparkeren en niet na een dodelijk ongeval.
+6/-2

2 jaar geleden
Oei, niet echt professioneel Noni! Een leermomentje, zullen we maar zeggen.
+5/-0

2 jaar geleden
Wat zal God hiervan vinden? Hij is toch zo into the Lord ??
+1/-5

 
2 jaar geleden
net alsof je dan geen fouten kan maken
+10/-1

2 jaar geleden
Jesus, weer zo'n gast die problemen over zich afroept. Zo'n talent, zo'n relaxte en open houding in de media en wat ik ervan meekrijg, en dan dit weer. Het lijkt wel of al die jeugd een draadje los heeft tegenwoordig.
+5/-1

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Had hij niet het rijbewijs van zijn vriendin bij ? Kwam Onana ook bijna mee weg...
+4/-1

2 jaar geleden
Nee!!! Het is niet waar... stop de persen!

En het is niet eens komkommertijd.

Foei, Noni, niet meer doen... en door.
+4/-4

2 jaar geleden
Nee, maar ff serieus.. het lijkt erop alsof we dit maar normaal gedrag moeten vinden.. wtf mankeert al die gasten tegenwoordig dat ze allemaal denken dat ze de goede heer zelve zijn? Verantwoordelijkheidsgevoel is ver te zoeken bij die jongens..
+10/-2

 
2 jaar geleden
Waaruit blijkt dat we dat moeten vinden?
En wie zijn al die gasten die denken dat ze god zijn?
Sorry maar begrijp je niet helemaal

Ja is raar om een nep rijbewijs te hebben. Ja getuigd niet van verantwoordelijk gedrag. Maar niet meteen alles over een kam schreren en ik praat het niet goed maar denk dat de meeste hier weleens wat hebben geflikt op die leeftijd dat.. niet echt verantwoord was.
+5/-1

2 jaar geleden
Nou nou zeg, stop de persen. Niks The Voice, niks Marco B, niks Omnikron, niks Tonga.
Noni heeft geen geldig rijbewijs wat een wereldnieuws.

Tuurlijk is dat niet netjes maar een doorsnee burger moet 10 keer dronken en zonder rijbewijs en verzekering worden opgepakt voordat er ook maar één regel aan wordt besteed.

En weer door...
+9/-3

 
2 jaar geleden
Niet netjes? Er staat 2 maanden gevangenisstraf op het hebben van een vervalst rijbewijs (https://www.strafrecht-advocaat.nl/valsheid-geschrift-advocaatlink). Oerdom, onverantwoordelijk en onprofessioneel. Noni mag in zijn handen knijpen als hij er met slechts een boete vanaf komt.
+3/-0

 
2 jaar geleden
"Noni mag in zijn handen knijpen als hij er met slechts een boete vanaf komt."

En dat hij nu gepakt is, na foutparkeren, en niet na een ongeluk met doden of gewonden.
En dat is ook gelijk een les voor PSV, want als hij wel een ernstig ongeluk veroorzaakt kun je ook gelijk fluiten naar je tientallen miljoenen die je aan hem probeert te verdienen.

Beetje raar hoe sommige mensen dit bagatelliseren.
+1/-0

2 jaar geleden
En natuurlijk weer gemeld vlak voor de wedstrijd tegen de amsterdammers
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Is onze parel nou wel/ niet in het bezit van een geldig rijbewijs of reed hij terwijl hij niet eens een rijbewijs heeft? In een dergelijk geval zou het niet best zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik neem aan dat hij gewoon geen rijbewijs heeft, want anders hoef je ook geen moeite te doen om aan een vervalst rijbewijs te komen, lijkt mij.
+1/-0

 
Hij heeft wel een rijbewijs, dit is gewoon een publiciteitsstunt ;-)
+1/-0

 
Natuurlijk heeft hij No ni een rijbewijs , anders keek ien wat meer om zich heen in de wedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
Man, man, man. Niet gewoon een domme fout maken, maar BEWUST iets stoms doen. Een vals rijbewijs regelen en dan er nog de weg mee op ook nog. Stom in het kwadraat en dat nog niet eens inzien, in een dergelijke functie ook nog eens. Dan snap je het gewoon niet. Je hebt genoeg geld en dan nog dit soort stomme zaken doen. Sorry, voor mij meteen afgedaan, verkoop maar aan Ajakkes, daar hebben ze meer van dit soort halve zolen.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Doe maar een Engelse club. Het zou lastig zijn om tegen zo'n speler te spelen. Tevens komen die spelers zoals Tadic, Kluivert en Promes ook nog eens weg met dat soort dingen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tot de laatste zin ben ik het helemaal met je eens, daarna raak je me kwijt. Iedereen maakt fouten en iedereen verdient een 2e kans.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage