Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt aan Turkse spits Cenk Tosun'

26 januari 2022 11:35
Foto: Pro Shots

"PSV denkt aan Turkse spits Cenk Tosun"; image source: Pro Shots

Onder meer het Turkse Bursa meldt dat PSV nadrukkelijk geïnteresseerd is in Cenk Tosun, een 30-jarige spits van Everton. De 45-voudig international van Turkije heeft een aflopend contract in Engeland en mag dan ook vertrekken. Mede vanwege een blessure kwam hij dit seizoen pas tot twee korte invalbeurten.

Ook Besiktas zou hopen op een nieuwe samenwerking met de spits. Tosun speelde al van 2014 tot 2018 voor de Turkse club, terwijl hij vorig seizoen een half jaar op huurbasis speelde voor de uiteindelijke kampioen. Hij raakte echter al snel geblesseerd aan zijn knie zodat hij maar in drie duels in actie kwam. Na maanden herstellen zat hij in november bij Everton voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie.




Tags

tosun cenk everton besiktas bursa engeland turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hmm, als dat Mitroglou dun twidde is dan laat maar zitten......
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Nee man. Als die op het veld liep keek ik altijd rond op Oost of niet toevallig iemand van ons met zn bierpens en Bavaria-motoriek op het veld geklommen was...
+1/-0

Gaan we de injectie gebruiken aan hoge salarissen voor revaliderenden? Is er echt nergens op heel de wereld spelers te vinden met onze geinjecteerde kapitaaltje? Je hoort een speler toch te volgen eer je de beslissing neem t hem te halen? lijkt mij niet het geval te kunnen zijn bij deze speler? Of ziet Brands het wel zitten?
+1/-0

2 jaar geleden
In 2020 en 2021 dus serieus geblesseerd geraakt aan zijn knie. We hebben juist een spits nodig die niet steeds geblesseerd is. Verder als ik naar het aantal doelpunten per seizoen/wedstrijd kijk, is dat nou ook weer niet zo indrukwekkend. Zijn laatste echt goede seizoen was in 2016/2017.
+1/-0

Zelfs de Telegraaf en de Daily Mail zijn betrouwbaarder dan de Turkse media
+2/-1

2 jaar geleden
Weer een blessuregevoelige middelmaat spits op zijn retour, nog meer kapitaalvernietiging? Lijkt me dat Zahavi die rol al aardig invult? Zoek toch alsjeblieft iemand van 25, zonder een Engels miljoenensalaris. Of zet Bakayoko voorin volgend jaar. Hoeft er niet eens 40 in een seizoen te maken, ik ben al gelukkig met de helft.
+1/-0

2 jaar geleden
Naam misschien laten veranderen naar PRV?
Philips Revalidatie Vereniging? Hebben we nog niet genoeg spelers van glas? Misschien een idee om spelers aan te trekken die FIT zijn en veel duels kunnen spelen ipv weinig?
+2/-0

2 jaar geleden
Speelt al sinds medio '19 nauwelijks meer. Ik geef iedereen (Vinicius, Mitroglou, Romero, etc) het voordeel van de twijfel, maar dit klinkt mij heel weinig hoopvol. Ik verwacht dat hij naar Besiktas gaat (al faalde hij daar vorig seizoen ook al door blessures).
+1/-0

2 jaar geleden
Voegt natuurlijk niks toe aan PSV. Heel lang niet meer fit en daar heeft PSV al een spits van in de naam van Romero.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"PSV al een spits van in de naam van Romero."

Je maakt een grapje toch?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oeps. Te snel gelezen.

Ik las: "en daarbij heeft PSV al een spits in de naam van Romero."

Mea culpa.
+2/-0

2 jaar geleden
Whaha.. yeah right!

Heb je de kop van die vent gezien? Die past niet in ons cultuurtje.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zijn schoonmoeder schijnt anders buitengewoon op hem gesteld te zijn hoor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, maar die hebben een heel andere cültür.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zeg niet doen. We hebben inmiddels genoeg blessure gevoelige en ouder spelers rond lopen in Eindhoven. Een keer een risico nemen met iemand die zowel voetballend als op persoonlijk vlak een toevoeging is snap ik en is gezond, maar we hebben inmiddels erg veel zwakke risicovolle spelers lopen. De balans slaat door. Het wordt tijd dat we weer eens verassen met een goede transfer. Ik begrijp ook wel dat de hele wereld inmiddels vol zit met scouts en iedere speler die op zijn 16e 10x hoog kan houden een contract krijgt van de vermogende clubs, maar waar vroeger ons handelsmerk was om goede spelers te halen een Dsudzak, Farfan of zo vind ik het de afgelopen jaren erg matig. Ik kan niet in de portemonnee kijken uiteraard en ik weet niet wat spelers tegenwoordig kosten, maar de bedragen die wij neerleggen leveren niet de kwaliteit die je daarbij mag verwachten. Je weet het nooit op voorhand of het iets wordt uiteraard, maar de lat mag wel omhoog wat betreft scouting en aankopen. Dus geen 30 jarige revaliderende spits, maar een jonge gozer met potentie/ of eigen jeugd inpassen. Fofana en Bakayoko kloppen op de deur en Vinicius en Zahavi komen weer terug. Allemaal gasten die en bal erin kunnen schieten als we ook daadwerkelijk kansen gaan creëren.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hebben we niks aan. Koop dan iets fatsoenlijks waar we ook in de toekomst wat aan hebben.
José Manuel Lopez, net 21 jaar geworden en scoort aan de lopende band bij Lanus in Argentinië, en nog maar contract tot 12/2023.
Of een spits als Adam Hlozek.
+1/-0

2 jaar geleden
Makelaar van Tosun heeft media ingeschakeld om weer wat geld te verdienen met een transfer?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje