Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV houdt stadionpoorten niet gesloten en dient verzoek in bij UEFA om duel te vervroegen'

26 januari 2022 16:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV houdt stadionpoorten niet gesloten en dient verzoek in bij UEFA om duel te vervroegen"; image source: Pro Shots

PSV is niet van plan om de stadionpoorten gesloten te houden zolang er maar eenderde van de stadioncapaciteit mag worden gebruikt. Dat geeft commercieel directeur Frans Janssen aan tegenover het Eindhovens Dagblad. "We begrijpen de teleurstelling heel goed en vinden zelf ook dat we meer mensen veilig kunnen ontvangen", aldus Janssen. "Dat hebben we aangetoond, maar we kijken nu wat er binnen de huidige regels kan."

Janssen gaat verder: "We zijn intern tot de conclusie gekomen dat we ook uit willen stralen dat we onze supporters weer blij kunnen maken. Daarom gaan we oplossingen zoeken om zoveel mogelijk mensen toe te laten."

PSV is van plan om voor de wedstrijden tegen AZ en sc Heerenveen 13.500 seizoenkaarthouders in te laten schrijven. "We weten op basis van data dat tussen de 15 en 20% van de mensen die zich heeft aangemeld niet verschijnt. Dan zou het idee om twee wedstrijden voor ons seizoenkaarthouders te splitsen precies passen om binnen de eenderde capaciteit te blijven", zo geeft hij aan. "Voorlopig kijken we die twee eredivisiewedstrijden vooruit, omdat er over drie weken weer een weegmoment is bij het kabinet. Misschien dat er dan weer dingen worden veranderd, dat is nu nog niet te voorzien."

Voor de duels tegen NAC Breda en Maccabi Tel-Aviv zal een kaart besteld moeten worden om de wedstrijd bij te kunnen wonen. PSV verwacht op basis van verkoopervaringen in het verleden dat voor alle geïnteresseerden een stoel beschikbaar zal zijn. De club heeft bovendien bij de UEFA een verzoek ingediend om de thuiswedstrijd te vervroegen. Op donderdag 17 februari staat om 21:00 uur de thuiswedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv gepland, maar na 22:00 uur mag er niet meer met publiek worden gespeeld. Of de Europese voetbalbond het verzoek zal toekennen is nog onduidelijk.

Meer op ED.nl




Tags

janssen stadionpoorten uefa aviv eenderde maccabi aangemeld besteld capaciteit eredivisiewedstrijden geinteresseerden heerenveen kabinet nac splitsen stadioncapaciteit stoel verkoopervaringen verschijnt weegmoment

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Plak een paar vleugels aan het stadion en noem dat ding vanaf nu geen stadion meer maar een vliegtuig. Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.

Et voila, volle bak en gaan met die banaan!
+4/-0

2 jaar geleden
Waarom bied PSV ook niet de wedstrijden tegen nac en tegen maccabi aan de seizoenkaarthouders. Elke wedstrijd die niet met publiek in de eredivisie gespeeld is, zal PSV aan de fans terug moeten betalen ,zoals voorafgaand aan het seizoen is voorgespiegeld.Geef de trouwe fans de mogelijkheid deze wedstrijden te bezoeken.De fans willen het stadion weer in , PSV kan de support gebruiken. Als elke seizoenkaarthouder in de gelegenheid word gesteld 2 wedstrijden te bezoeken, dan blijven er 2 wedstrijden over om terug te vorderen vooralsnog. Je kan voor een recette gaan ,maar dan moet je 4 wedstrijden terugvorderen , lijkt mij om het even.
+1/-0

 
PSV hoeft alleen maar de Eredivisie-wedstrijden terug te vorderen. Daarnaast mag iedereen met een All In-kaart al 'gratis' naar de wedstrijden in de beker en conference league omdat dit bij de seizoenskaart zit inbegrepen.
+2/-0

2 jaar geleden
Tegen Maccabi gewoon om 2100 uur met publiek. De politie gaat echt niet het hele stadion leegvegen in de rust...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje