Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré met Ivoorkust uitgeschakeld op Afrika Cup na verlies in strafschoppenreeks

26 januari 2022 19:44
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré met Ivoorkust uitgeschakeld op Afrika Cup na verlies in strafschoppenreeks; image source: Pro Shots

Voor Ibrahim Sangaré zit het toernooi om de Afrika Cup erop. De middenvelder van PSV werd met Ivoorkust na strafschoppen uitgeschakeld tegen Egypte. Sangaré was in de reguliere speeltijd twee keer heel dicht bij een doelpunt, maar kreeg de bal niet in het net. Wel benutte hij een van de penalty's van Ivoorkust.




Tags

ivoorkust sangare afrika strafschoppenreeks egypte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Neem aan dat hij dan op tijd terug is voor AZ, das mooi. En hij beschikt blijkbaar over een goede penalty, dat kan ook van pas komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ibi II op tijd terug voor AZ, te laat voor Ajax.

Nou ja, geldt natuurlijk eveneens voor Seb (Heracles).
+1/-0

 
Kan hij de plek van Guti innemen, aangezien hij door die interlands te laat terug is voor de wedstrijd tegen AZ :dood
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heerlijk man, die interland-breaks... pfff.
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer voor hem maar beter voor psv fit en op tijd terug nu nog geen corona onderweg krijgen..
+1/-0

2 jaar geleden
Goed toernooi gespeeld,hopelijk zo verdergaand tegen az.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat spelen ze daar saai zeg! Nu weet ik hoe PSV-Ajax voelde voor neutrale fans, hoewel zondag nog gescoord werd. Vandaag na 175 minuten 0 goals :/.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi, hopelijk tegen AZ erbij. Met de absentie van Guti wil ik hem wel eens zien met Veerman.
+1/-0

2 jaar geleden
PSV heeft alle spelers heel hard nodig. De ploeg kon 4 punten los staan ,leek 1 punt te worden maar staat nu discutabel op 2 punten achterstand .Daar gaat gezien het programma voorlopig geen verandering in komen , en dus zal er week in week uit gewonnen moeten worden, ook om Feyenoord achter je te houden.de 2 blokjes Aj-fey20-03 en Gro-Aj 02-04 daarna Az-Aj 08-05 en op de laatste speeldag Vit-Aj 15-05 zijn de enige strohalmpjes in het programma voor PSV waarbij onze vrienden punten moeten morsen.Je moet in de race blijven en ze in de nek blijven zitten. Ze kunnen zich tot verdiend kampioen willen kronen ,als wij het worden is het gerechtigheid.Het gaat om de langste adem.Laten we mee blijven doen tot de laatste speeldag en het beker en europees avontuur ook vastpakken want dat zijn ook prijzen.Aangezien we al een prijs hebben ,de supercup kan bij een volgende prijs het seizoen nog heel mooi afgesloten worden als een seizoen met 2 prijzen.We hebben daarin nog iedere speler nodig de komende 4 maanden, sangare is daar een hele belangrijke schakel
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat heracles, Twente en dat soort (thuis) wedstrijden potentiële bananenschillen zijn voor Duivendrecht. Clubs die zwaar de verdedigingsmuur optrekken.

Het begint voor ons echter allemaal met zelf winnen. En ons komende blok zijn flinke testen. Over een maand zal er veel meer duidelijk zijn.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Eens met de Gallier. Het waren juist de wedstrijden tegen Twente, Utrecht, Heracles en Go Ahead waar het de eerste seizoenshelft mis ging. Als ze er te makkelijk over denken. Voor topwedstrijden kunnen zij zich wel opladen en ze geven dan ook bijna structureel thuis (ook in CL). Gewoon naar ons zelf kijken en wedstrijden blijven winnen. Dat is het belangrijkste.
+1/-0

Gunde hem anders ook de finale, had ie samen met onze aanstaande kampioenschap een prachtig CV opgebouwd richting Liverpool oid.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage