Transparent
Inloggen
Sluiten

'Adil Ramzi hoopt na dit seizoen op baan als hoofdtrainer of assistent bij eerste elftal'

1 februari 2022 23:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Adil Ramzi hoopt na dit seizoen op baan als hoofdtrainer of assistent bij eerste elftal"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Adil Ramzi na dit seizoen op eigen benen hoopt te staan of bij een eerste elftal als assistent-trainer aan de slag te kunnen. De huidig assistent van Jong PSV verwacht in mei zijn diploma's te halen zodat hij als hoofdcoach in het betaald voetbal aan de slag kan gaan en heeft eerder deze week aan PSV laten weten dat hij komend seizoen niet terug zal keren in zijn huidige functie.

Ramzi wil zeker niet uitsluiten dat hij bij PSV blijft, maar staat ook open voor andere clubs. Bovendien zou een functie bij de Marokkaanse voetbalbond ook interessant voor hem kunnen zijn.

Zelf geeft de oud-speler van PSV aan zeker nog niet uitgekeken te zijn op PSV. "Het is een eervolle en belangrijke functie om jonge spelers verder te mogen helpen. Dat doe ik met veel plezier en blijf ik dit seizoen met alle energie en aandacht doen", aldus Ramzi. "Tegelijkertijd heb ik ook ambities en wil ik heel graag mijn eigen mogelijkheden in het trainersvak ontdekken. Ik denk dat ik daar de afgelopen jaren naast de kennis van het voetbal ook de inhoud en persoonlijkheid voor heb kunnen ontwikkelen."

Ramzi kwam begin 2016 in de jeugdopleiding van PSV te werken en was in het seizoen 2019/2020 korte tijd assistent-trainer bij het eerste elftal toen Ernest Faber op interim-basis de leiding had over de ploeg. Als speler kwam hij van 2000 tot 2003 tot 68 officiële wedstrijden.

Meer op ED.nl




Tags

ramzi baan diploma faber inhoud jong ontdekken trainersvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat zijn naam hier op het forum nooit valt als mogelijke hoofdtrainer zegt toch al genoeg ?
+1/-1

 
Meerdere hier op de site vonden dat PSV Warner Hahn moest halen afgelopen week. Dus om dat nu serieus te gaan nemen...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Keepte in 2015 namens PEC een weergaloze wedstrijd tot een zondagsschot - op vrijdagavond! - van Joshua Brenet hem te machtig werd (3-1). Ruim een week later was PSV kampioen (4-1 tegen Heerenveen).

Adil Ramzi heeft als speler bij PSV nooit grote indruk op mij weten te maken. Wél herinner ik mij nog haarfijn de winnende (0-1) in de Arena. Ergens begin Millennium (2001 of zo?).
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt Killer, dat is idd ook de enige herinnering die ik zo snel aan hem heb. Was een mooie treffer, eerlijk is eerlijk.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgens mij wel minder tegentreffers dan Drommeltje, maar doe dit uit mn hoofd dus kan me vergissen. Ik bedoel te zeggen Ricardo dat zelfs de vreemdste vogels hier op de site zijn naam niet noemen, en als je idd ziet wat er allemaal wel genoemd wordt, dus dat zegt wel wat.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Leuke trainer voor sc Heerenveen voor komend seizoen. Maar misschien beter eerst wat lager beginnen, opvolger van wim jonk bij volendam bijvoorbeeld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als je nu iemand niet moet gaan opvolgen is het wel Wim Jonk. Hoe wil je het daar ooit beter of zelfs maar even goed doen.
+1/-0

2 jaar geleden
Prima voetballer, prima instelling.
Was alleen geen overduidelijke leider in het veld - denk dat daarom zijn naam nu ook niet valt als trainer. Ben benieuwd hoe hij het zou doen bij een kleinere club - Sparta/NEC/Eindhoven.
+1/-0

2 jaar geleden
Met alle respect naar Ramzi toe, maar belangrijker nieuws vandaag is het verlengen van de sponsordeal met brainport Eindhoven.
+1/-0

Adil Ramzi heeft alle recht zijn ambities hier te openbaren hoe een ander er ook over mag denken.
+2/-0

2 jaar geleden
Doe nou gewoon lekker rustig aan en wees blij met je hebt. Voordat je het weet zit je na een uitstapje van een jaar, of 2 thuis en is het klaar met de voetballerij.
Het is geen schande om nog 10 jaar bij de jeugd te werken, zeker niet als je, met alle respect, Ramzi bent.
+1/-0

2 jaar geleden
Zie hem wel starten bij Willem II daar heeft hij ook zijn hoogtijdagen beleefd qua voetbal met een tweede plek en behalen Champions League. Als hij dat daar weer voor elkaar krijgt mag hij wederom naar Eindhoven komen..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage