Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV - Maccabi Tel Aviv vervroegd

3 februari 2022 19:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] PSV - Maccabi Tel Aviv vervroegd; image source: Pro Shots

De UEFA heeft nog niet gereageerd op het verzoek van PSV om de thuiswedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv van donderdag 17 februari. De aftrap staat nu gepland om 21:00 uur, maar PSV heeft een verzoek ingediend om dat te vervroegen zodat er met publiek gespeeld kan worden. Indien het aanvangstijdstip hetzelfde blijft mogen er geen supporters in het stadion zijn vanwege de coronamaatregelen.

Update 03-02 19:04: PSV meldt via de officiële kanalen dat de thuiswedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv van donderdag 17 februari om 18:45 uur zal beginnen. Oorspronkelijk stond het duel op de planning voor 21:00 uur, maar de UEFA is akkoord gegaan met het verzoek van PSV om het duel te vervroegen. Vanwege de coronamaatregelen zouden supporters namelijk niet de hele wedstrijd in het stadion mogen zijn indien er pas om 21:00 uur afgetrapt zou worden.

Meer op PSV.nl




Tags

aviv maccabi coronamaatregelen uefa aftrap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dit is toch gewoon een bizarre situatie. Alsof we kleine kinderen zijn en om 22.00 uur thuis moeten zitten. Als de overheid nu eens zijn verstand gaat gebruiken zou je bij dit soort evenementen toch gewoon kunnen zeggen na de aftrap niemand meer het stadion in en na afloop iedereen gelijk naar huis. Alsof er een verschil zit tussen het aantal besmettingen tijdens een wedstrijd zondag om 14.00 en donderdag om 21.00 uur. Dit valt toch gewoon niet uit te leggen? Het is zo simpel, maar we maken het zo moeilijk.
+7/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zeker bizar aangezien veel mensen na afloop nog een eind moeten reizen en in sommige gevallen pas rond middernacht of nóg later thuis zullen zijn.

Maar goed, PSV heeft er mee te dealen en deed dat ook. Dan zou zo'n Uefa toch mee kunnen/mogen/moeten/willen* meedenken & -werken. Of is dat een voorbarige veronderstelling? De vraag stellen... het is en blijft natuurlijk wél de Uefa.

*doorhalen wat niet van toepassing is
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Breaking: Schmidt stopt na dit seizoen!!!

Wat een klote zooi; kunnen we weer opnieuw beginnen!!
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi. Het duurde even maar dan heb je ook wat. En PSV kwam met inschatting dat iedereen die wil daadwerkelijk kan. Dus inclusief die 10.000 "gratis" all-ins. Ik wacht de informatie mail met spanning af. De allereerste CL-wedstrijd móét je bij (willen) zijn!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik geloof niet dat deze wedstrijd voor 12.000 fans gespeeld wordt.Bekerwedstrijd tegen NAC en competitie tegen Heerenveen zijn niet eens uitverkocht.Blijkbaar gaan PSV supporters alleen voor de krenten uit de pap en niet voor de zogenaamd mindere wedstrijden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage