Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Cody Gakpo lijkt mee te vallen'

19 maart 2022 15:16 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Blessure Cody Gakpo lijkt mee te vallen"; image source: Pro Shots

De blessure van Cody Gakpo lijkt mee te vallen. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van een breuk of een andere zware blessure. Wel is het zeer twijfelachtig of hij tegen Fortuna Sittard of tijdens de oefeninterlands van het Nederlands elftal kan spelen.

Update 17:10 Tegenover De Telegraaf heeft een woordvoerster van PSV bevestigd dat Cody Gakpo tegen Fortuna Sittard niet mee zal spelen. De aanvaller zal zich vooralsnog maandag wel gaan melden bij het Nederlands elftal omdat hij met slechts een lichte blessure kampt.

Meer op ED.nl




Tags

cody gakpo fortuna telegraaf twijfelachtig woordvoerster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Lekker Fortuna en de oefeninterlands aan zich voorbij laten gaan
+2/-0

2 jaar geleden
Jammer van Fortuna thuis, maar dat zonder om toch ook wel moeten lukken zou je zeggen. Oefeninterlands niet meedoen lijkt me in deze fase van de competitie alleen maar een voordeel.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Geen Fortuna en geen oefeninterlands dan daarna weer knallen.
Romero gisteren ook alweer een halve wedstrijd gespeeld. Weet iemand hoe het met Ramalho staat?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Man van glas... maar goed, uiterst voorzichtig mee zijn.

Na het vervelende "interlandum", dat momenteel prima uitkomt, breekt de cruciale fase van het seizoen aan met vrijwel louter "finales". Dan moet iedereen fit & scherp zijn!
+1/-4

 
Ik vind de man van glas-opmerking niet helemaal terecht.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Madueke zijn die blessures allemaal door contactmomenten ontstaan. Zowel tegen Sparta vorig jaar als nu tegen Kopenhagen was het gewoon een heel smerige rottrap van achteren. Dat hij tegen Monaco weg viel leek me ook vooral pech omdat hij verkeerd neer kwam na een kopduel.
+10/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind Gakpo ook geen man van glas. Hij raakt niet geblesseerd van explosief versnellen of zo zoals Robben had. Hij heeft lelijke overtredingen tegen hem gehad. Bij Ajax uit ging ook iemand op zijn enkel staan, en donderdag werd hij klem gepakt.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ben met je eens, hij gebruikt wel vaak zijn lichaam en of gooit zijn lichaam ertussen. Dat moet ie niet te vaak doen.

Deze blessure was natuurlijk een krankzinnige rotschop van een gefrustreerde Deen, maar goed.

Hoop goed herstel (en geen Oranje)
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
En ik noem Cody in één adem met Noni uiterst kwetsbaar. Hij heeft vrij regelmatig de nodige pijntjes & kwetsuurtjes. En dan hebben wij het nu over de niet bepaald als bikkelhard staande Nederlandse competitie. De 'Deense dader' kreeg overigens een zéér terechte gele kaart, laat daar geen misverstand over bestaan.

Het beste, imo, zou het voor Cody zijn om nog 2 seizoenen bij PSV te blijven en wellicht in die tijd wat massa te kweken en leren van zich af te bijten. In Duitsland of Spanje gaat het er niet zo zachtzinnig aan toe als hier, laat staan in Engeland en Italië. Ook weer niet te veel massa uiteraard, hij moet wél zijn lichtvoetig-, snel- & speelsheid behouden.
+1/-2

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Gewoon geen interlands ! Laat die 2 Ajacieden maar een blessure oplopen daar.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje