Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Jammer dat het op zo'n manier beslist wordt'

8 mei 2022 20:59

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan de beslissing van de strafschop belachelijk te vinden. "Het was van zo dichtbij en zo hard, Mauro kon er niets aan doen. Ik vind het echt belachelijk", aldus Gakpo.

PSV speelde in de eerste helft een uitstekende wedstrijd. "We hadden het alleen wel af moeten maken en meer moeten scoren", zo gaf hij aan. "In de tweede helft waren zij beter, maar hadden we wel de mogelijkheden om uit te lopen en dat laten we na. Als zij dan één keer scoren gaat het hele publiek er achter staan. Echt zonde."

De beslissing van de scheidsrechter lijkt de laatste kans op de titel om zeep geholpen te hebben. "Het is jammer dat het om zo'n manier beslist wordt", zei hij daarover. "Eerst die bal tegen Ajax, dat was discutabel. Dit is discutabel. Echt zonde."




Tags

gakpo cody discutabel espn mauro titel zeep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje