Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Zes scheidsrechters zijn niet in staat om de juiste beslissing te maken'

8 mei 2022 21:04

Roger Schmidt gaf in gesprek met ESPN aan dat de scheidsrechter de wedstrijd beslist had. "Er zijn tegenwoordig zes scheidsrechters in het voetbal en ze zijn niet in staat om in de 94ste minuut van een beslissende wedstrijd de juiste beslissing te maken. Dat is echt ongelofelijk", aldus Schmidt. "Eerst was het tegen Ajax al met die belachelijke beslissing en nu weer. Als je al die punten bij elkaar optelt staan wij bovenaan."

De trainer heeft er begrip voor dat er fouten gemaakt worden. "Maar als je een VAR hebt en dan in de 94ste minuut niet gaat kijken naar dat scherm bij een moment die de titel beslist, daar begrijp ik helemaal niets van", zo gaf hij aan.

Schmidt was zeer te spreken over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "In de eerste helft hadden we alles onder controle en hadden we veel meer moeten scoren", zei hij daarover. "In de tweede helft wisten we dat ze meer druk zouden uitoefenen en ze op de bank meer opties hadden. Maar uiteindelijk was het wel voldoende om te winnen. Voor mij is het een duidelijke overwinning zonder die overduidelijke fout van de scheidsrechter."




Tags

schmidt roger espn optelt scherm titel var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje