Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Yvon Mvogo niet helemaal uitgesloten'

10 mei 2022 08:36 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Yvon Mvogo niet helemaal uitgesloten"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is het niet helemaal uitgesloten dat Yvon Mvogo ook komend seizoen bij PSV in het doel zal staan. De club onderzoekt een aantal opties, waarbij de naam van Mvogo nog niet door iedereen is doorgestreept. In principe wil PSV wel een totaal andere bezetting bij de keepers.

Wat er met Joël Drommel gaat gebeuren is nog onduidelijk, terwijl er voor Vincent Müller geen plek meer is. Over Maxime Delanghe moet nog een beslissing genomen worden. Vanuit Jong PSV zal de 17-jarige Kjell Peersman de overstap maken naar de A-selectie.
Discussieer mee op de forums


Tags

mvogo yvon delanghe doorgestreept drommel jong muller peersman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Mij lijkt Mvogo alleen nog een optie als er echt totaal niks anders lukt. Keept de laatste wedstrijden niet eens heel onaardig, maar nog altijd niet goed genoeg voor de basis van PSV.
+3/-0

3 weken geleden
"...waarbij de naam van Mvogo nog niet door iedereen is doorgestreept." Dat straalt wel vertrouwen uit haha. Keept de laatste wedstrijden prima, maar heeft eerder aangetoond geen topper te zijn.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Als ik nu eens chips haal van Lidl huismerk en deze is eigenlijk niet lekker, dan switch ik naar chips van Albert Heijn eigen merk. Als deze dan ook niet bevalt, denk je dat ik dan de Lidl weer terug in ga? Ga ik door, al mokkend chips van AH huismerk eten? Of zal ik proberen om toch een iets duurdere, lekkerder chips te halen? En ja, ik weet dat de Pringles niet haalbaar zijn, maar er zit nog zóveel tussen.

Dat is de keeperscarroussel bij PSV in een notendop. Of in dit geval een chipszak.
+10/-0

 
3 weken geleden
Kun je ook nog Croky proberen of chips uit Spanje.
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Croky Bolognese, er zijn geen betere/lekkerdere chips. Chips met karakter, lekker pittig ook. Lays bolognese daarentegen is net zo flauw als de helft van onze selectie.
+2/-0

 
3 weken geleden
Pringles chips is sowieso rotzooi...ga dan voor Lays, ofwel de good-old Smiths
+1/-0

3 weken geleden
Nou dat is hoopgevend voor komend seizoen, aan de andere kant Mvogo blijkt ook beter dan die dure keeper die we vorig jaar hebben aangetrokken, dus misschien moesten we het risico inderdaad maar niet meer nemen. Hopelijk kent Brands nog iemand.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Op basis van de laatste maanden kan ik heel wel leven met een eventueel verlengd verblijf van Yvon bij PSV. Deed het afgelopen tijd prima. Sterker ik ben er vrij zeker dat PSV met hem het hele seizoen op doel kampioen was geworden. En uiteraard met wél functionerende (v)arbitrage. Nee als de alternatieven Cillesen & Krul zijn, dan weet ik het wel. Hopelijk komt er dan wel een degelijke keeper om hetzij de concurrentie mee aan te gaan dan wel als betrouwbare stand-in te fungeren. Zowel in 2019 als deze jaargang kost, naast uiteraard die vermaledijde (v)arbitrage, het gebrek aan een fatsoenlijke doelman PSV de landstitel.
+4/-0

 
3 weken geleden
Vind hem ook veel beter dan Drommel. Inschattingsfout van onze technische staf?
+2/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Met wél functionerende (v)arbitrage waar we zelf met Drommeltje op goal kampioen geworden. Balletje van Blind wél over de lijn, Dessers krijgt penalty voor beuk Martinez, maar niet voor elleboogje van Mauro. Scheelt 8 punten. Mag Drommel zelfs nog een missertje maken.
+1/-0

3 weken geleden
Zoals hij de laatste tijd keept mag ie blijven. Nog steeds geen Gomes, maar beter dan wat we de laatste jaren in de goal hadden staan
+7/-0

3 weken geleden
Het moge duidelijk zijn dat Mvogo nu hij wat meer ritme heeft aantoont veel beter te zijn dan Drommel. Wat mij betreft verpatsen we die laatste. Komt tekort en straalt ook niet uit een winnaar te zijn vind ik persoonlijk.
+2/-3

 
3 weken geleden
Drommeltje verhuren is ook nog een idee. Misschien ziet hij nog ooit het licht.
+2/-1

3 weken geleden
Eerst maar eens afwachten wat Yvon zelf wilt.
+2/-0

Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Goed verhaal. Heeft dit serieus de krant gehaald?

Mocht het verhaal kloppen is het te triest om op te reageren en is onze mooie club nog veel zieker dan ik al dacht.
+1/-0

 
3 weken geleden
Verklaar je nader!
+1/-1

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden (gewijzigd)
Mvogo loopt nu al 2 jaar bij PSV. Ik herhaal... 2 jaar!! (last pauze in om dit op je in te laten werken..)

Maar bij PSV twijfelt men nog een beetje? Hoe lang moeten onze trainers/scouts in godsnaam naar een speler kijken om wel/niet overtuigd te zijn?
Iedereen en z'n hond + goudvis + schoonmoeder hebben allang gezien wat je wel/niet aan Mvogo hebt. Speel in een wedstrijd 3 ballen terug op Mvogo en er vliegt er minstens 1 in het doel. Daar doen de laatste 3 aardige potjes niks aan af, net als die paar doelpunten van Bruma.

PSV.. het meest onzekere pubermeisje uit de klas. Geen idee wat men nou eigenlijk van de huidige spelers vindt en een nog onzekerder TD die geen idee heeft of hij wel/niet een vervanger kan halen, laat staan beoordelen. Als je aan 2 jaar al niet genoeg hebt om je eigen keeper te beoordelen hoe godsgruwelijk lang hebben ze dan wel niet nodig om een onbekende keeper te beoordelen?

Maar goed.. ik ga er voorlopig, voor mijn eigen gemoedsrust, maar van uit dat dit bericht onzin is.
+1/-3

 
3 weken geleden
Eerlijk gezegd verbaast het me ook tenzij deze jongen zich de laatste maanden in 1x ontwikkeld heeft. Mocht dat het geval zijn dan verdient onze technische staf een brevet van onvermogen. Het feit dat je bij Krul en Cilessen uitkomt is wat mij betreft alleszeggend over onze scouting. Onze grootste concurrent wordt continu genoemd bij een hele andere league keepers. Wie weet is dat een spel van zaakwaarnemers en is Ajax interessanter om te noemen dan PSV.
+1/-0

 
3 weken geleden
Want alleen spelers die in de media verschijnen zijn in beeld bij PSV? Achter de schermen gebeurt niets? :denk
+1/-0

 
3 weken geleden
De interesse voor Cilessen schijnt anders zeer serieus te zijn geweest
+1/-0

 
3 weken geleden
Ja en? Dat betekent dat er geen andere spelers in beeld kunnen zijn? En je weet ook helemaal niet wat de trainer wil. Misschien wil Van Nistelrooij wel per se een Nederlandse doelman hebben.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
3 weken geleden
Heb je nog serieus vertrouwen dat ze achter wat beters aan zitten dan? Dat er achter de schermen wel over goede keepers wordt gesproken?
+1/-0

3 weken geleden
Hield PSV tegen Feyenoord nog lang in de wedstrijd met een aantal belangrijke reddingen. Daar waar het bij Drommel iedere keer mis ging. Ik vond Mvogo dit half jaar prima keepen. Liever Mvogo dan zo'n geblesseerde slapjas als Cillessen.
+2/-0

3 weken geleden
Om eerlijk te zijn denk ik dat de keeperskwestie een hele lastige is. Wil PSV met een goede keeper op de proppen komen, zullen ze echt met een verrassing moeten komen.
Zie qua 'bekende' keepers namelijk niemand die beter is dan Mvogo. Een onbekende keeper heeft natuurlijk weer tijd nodig om te acclimatiseren en dat kost bij keepers meestal punten.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.788 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi