Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rechtsback Milan van Ewijk in beeld bij PSV'

11 mei 2022 16:03 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Rechtsback Milan van Ewijk in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Milan van Ewijk in beeld is bij PSV. De 21-jarige rechtsback van sc Heerenveen staat volop in de belangstelling van clubs uit het buitenland, maar ook PSV heeft belangstelling getoond. Van Ewijk speelt pas één seizoen in Friesland nadat hij afgelopen zomer de overstap maakte van ADO Den Haag. De verdediger heeft nog een contract voor drie seizoenen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is er voorlopig nog zeker geen sprake van een concrete bieding of van gesprekken tussen de clubs. Van Ewijk zou niet in beeld zijn als basisspeler voor volgend seizoen, maar zou een optie kunnen zijn indien Phillipp Mwene vertrekt.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ewijk milan ado bieding friesland heerenveen mwene phillipp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kan vooral hard rennen. Verder defensief erg kwetsbaar en aanvallend wel dreigend, maar geen rendement (1 goal, 1 assist in 31 duels). Dan zie ik liever Sambo de kans krijgen als backup.
+2/-0

1 jaar geleden
Het zal wel.

Als ze de as van het veld dit jaar maar eens op orde krijgen. Keeper, cv, cvm, cm en spits. Dat moet van topniveau zijn en dan zal de rest me een worst zijn.
+2/-1

1 jaar geleden
Ze hebben binnen PSV de ambitie om kampioen te worden laten varen.
Deze jongen mag de schoenveters van Mwene niet eens strikken en die komt zelfs tekort.
Dat we zo lang hebben meegedaan en een prijs hebben gewonnen moet de club een boost geven helemaal omdat je weet dat je selectie eigenlijk niet goed genoeg is. De aanstaande kampioen zal opnieuw gaan beginnen heel wat nieuwe spelers en een nieuwe trainer dat moet toch motiveren om
gas te gaan geven en jongens te gaan binnen halen met kwaliteit.
John de jong en Vennegoor maken er een gigantische bende van.
+3/-1

 
1 jaar geleden
De het-is-wel-best-zo wind waait weer lekker in de rondte. En de ja-maar-wind ook.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan is het echt helemaal niks want Mwene bakt er ook helemaal niks van.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Mwah, ik vond Mwene best aardig, zeker in vergelijking met vele andere spelers die bij ons maar een beetje rondhobbelen en een beetje aanprutsen, met keer op keer dezelfde verongelijkte blik als ze weer eens de meest simpele ballen verprutsen. Alsof het aan het weer ligt of zo.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Zoals wei bedoel je? Volgens mij heeft het bij dit PSV gewoon met gebrek aan kwaliteit te maken.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Zahavi lijkt me het beste voorbeeld.

Ja, gebrek aan kwaliteit maar ook mentaliteit en niemand(!), binnen heel PSV niet, die er eens echt iets van zegt, keihard met de vuist op tafel slaat, de knuppel in het hoenderhok gooit en/of er wat aan doet.
Speel mij in het 5e van FC Kansloos 2 keer een bal over 5/10 meter, zonder enige druk, een meter achter me en ik scheld je helemaal verrot en in de rust krijg je er nog een schop onder je hol achteraan. En dan heb ik dikke schijt aan wie er gaat janken of blauwhelmen om de boel te sussen. En als ik de trainer was flikker ik je eruit. Maar nee, bang voor conflicten en lekker gemoedelijk doen en ach het is wel best zo, want tja.. Ajax heeft veel meer centjes, de scheids/VAR en weet ik veel wat voor rotsmoezen.

Waardeloos.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We werd een trainer aangetrokken die nog nergens langer dan 3 jaar had gezeten en die werd Carte blanche gegeven. Vervolgens neemt hij een partij meuk mee. Je kunt zeggen wat je wilt over Zahavi maar die werkt als een paard. Vind hem kwalitatief gezien zeer middelmatig en dat voor zoveel salaris.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Flikker toch een eind op! VI meldt iets en meteen maken JdJ en JVoH er een zootje van.

PSV heeft van elke speler in de eredivisie een scouting rapport en wellicht valt hij iets meer op dan andere, maar dat betekent nog niet dat PSV deze speler wilt halen
+2/-1

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik zou opteren voor zijn tweelingbroer Inter.
+1/-0

1 jaar geleden
Kunnen we niet beter Kasanwirjo van Groningen halen? Die is een stuk breder inzetbaar, completer en nog jonger ook.
+3/-1

1 jaar geleden
Kan het nog grotere middelmaat zijn. Kansloos!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik las eerst "Rechtsback van Milan in beeld bij PSV". Toen zag ik het pas goed, wat een domper🤔
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage