Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Het respect wat ik van de club en het publiek kreeg zal ik nooit vergeten'

11 mei 2022 23:38

In gesprek met ESPN keek Eran Zahavi met een tevreden gevoel terug op zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion. "We hebben ons werk proberen te doen door de drie punten te pakken en een goede wedstrijd te spelen voor onze fans", aldus Zahavi. "We hebben ons werk gedaan, maar helaas hebben we wel de titel verloren. We verdienen wel veel respect voor dit seizoen. We hebben het goed gedaan en veel goede dingen laten zien."

De spits was blij dat hij zelf nog tot scoren wist te komen. "Het respect wat ik van de club en het publiek kreeg zal ik nooit vergeten", zo gaf hij aan. "Ik wil iedereen daarvoor bedanken. Het was heel speciaal voor mij. Ik hoop hier ooit nog terug te komen om de wedstrijden te zien en te genieten."

Vanwege corona heeft Zahavi niet veel wedstrijden in een vol Philips Stadion kunnen spelen. "Het eerste jaar was echt verschrikkelijk. Het was lastig om steeds die motivatie te kunnen vinden, omdat je nu de fans niet bij je had", zei hij daarover. "Toen ik voor deze topclub kwam te spelen was mijn grootste wens om die atmosfeer echt te kunnen voelen. Het was dit seizoen lastig, maar ik ben heel erg blij dat de supporters er dit seizoen voor ons waren. Ook in de uitwedstrijden stonden ze achter ons. Ik wil ze nogmaals bedanken en ik zal ze missen."




Tags

zahavi eran atmosfeer corona espn motivatie titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage