Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Uiteindelijk kunnen we tevreden zijn met dit seizoen'

15 mei 2022 20:57

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan dat PSV uiteindelijk tevreden kon zijn met het seizoen. "We hebben de laatste twee wedstrijden gewonnen en sluiten af met 81 punten", aldus Gakpo. "Afgelopen week zaten we nog een beetje in de teleurstelling en was het moeilijk om je op te laden voor zo'n wedstrijd. Maar we hebben uiteindelijk gewonnen en daar gaat het om."

Nog altijd weet de aanvaller niet wat hij komend seizoen gaat doen. "We moeten nog kijken hoe alles gaat lopen. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten en kijken wat de beste optie is", zo gaf hij aan. "Nu is het seizoen klaar en nu gaan we kijken wat de opties zijn en hoe verder."

Met 81 punten vindt Gakpo niet dat PSV een slecht seizoen heeft gehad. "Maar uiteindelijk willen we kampioen worden en dat is niet gelukt. Dat is een teleurstelling", zei hij daarover.




Tags

gakpo cody espn laden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage