Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het was een enorme eer om van PSV deel uit te mogen maken'

15 mei 2022 21:16

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat PSV een heel lastige wedstrijd tegen PEC Zwolle had. "Het was al onze 58ste wedstrijd van het seizoen. Het was heel warm, we misten veel spelers en veel spelers waren ook vermoeid", aldus Schmidt. "De tegenstander wilde er alles aan doen om na de degradatie het seizoen voor de eigen fans goed af te sluiten. Het was heel zwaar, maar uiteindelijk waren we wel in staat om te winnen. Ik ben trots op de spelers dat we het seizoen konden afsluiten met 81 punten."

Tijdens de wedstrijd was de trainer nog wel een paar keer geïrriteerd. "In de eerste helft was het duidelijk niet ons beste spel. We hadden tijd nodig om aan te passen. Dat ging in de tweede helft beter", zei hij daarover. "Toen kregen we meer kansen en Yvon heeft een paar keer uitstekend gered. We hebben uiteindelijk gewonnen en dat is het belangrijkste."

Voor Schmidt zit zijn tijd bij PSV er nu op. "Het was een enorme eer om van PSV deel uit te mogen maken", zo gaf hij aan. "Ik ben heel blij dat Toon Gerbrands en John de Jong in mij geloofden en mij naar PSV hebben gehaald. Als persoon en als trainer was het een geweldige tijd voor mij. Ik ben blij dat ik hier twee jaar heb mogen werken."




Tags

schmidt eer roger degradatie espn geloofden gerbrands jong pec yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje