Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV verlangt forse transfersom voor Ibrahim Sangaré'

18 mei 2022 10:11 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV verlangt forse transfersom voor Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een flink bedrag verlangt van geïnteresseerde clubs voor Ibrahim Sangaré. De middenvelder moet rond de 40 miljoen euro kosten, een bedrag dat contractueel is vastgelegd. Twee seizoenen geleden werd de international van Ivoorkust voor zo'n 8 miljoen euro overgenomen van het Franse Toulouse.

Cody Gakpo zou een vergelijkbare transfersom op moeten leveren. PSV wil graag nog een jaar langer door met de aanvaller, maar hoopt dat als het tot een vertrek komt dat clubs tegen elkaar op gaan bieden. Dat gebeurde in 2015 ook met Memphis Depay.




Tags

sangare cody depay gakpo ivoorkust toulouse vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima toch de tijd van bijna gratis winkelen is hopelijk voorbij...
+2/-0

1 jaar geleden
Hopelijk houdt PSV dan ook echt de poot stijf zodra geïnteresseerde partijen zich gaan melden. Het wordt nog een hele uitdaging om een vervanger van hetzelfde niveau aan te trekken.
+1/-0

1 jaar geleden
Hè hè. Eindelijk een fatsoenlijk bedrag.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws, als hij dan toch weg zou gaan, dan alleen voor een top bedrag. PSV kan het zich nu ook veroorloven om hem niet te verkopen voor een lager bedrag (Volgens mij is er nog geld van Malen/Dumfries en er is nog een potje van vd Wallen toch?).
Mooiste zou m.i. zijn als Gakpo en Sangaré blijven en dat Madueke voor rond de 20-25 miljoen weg zou gaan. Dan kunnen we een mooie slag slaan naar het kampioenschap komend jaar!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Whaha.. Ik zat al een even te wachten op het bericht dat Schmidt Sangare ook mee wil nemen naar Benfica.

Verwachtingspatroon aangepast: Ik denk dat Sangare nog lekker een seizoentje blijft. Mooi man!
+2/-0

 
Ik weet niet in welke podcast ik het van de week hoorde (volgens mij die van Rik Elfrink), maar daarin werd gezegd dat er wel belangstelling was. Benfica heeft echter bij lange na de financiële middelen niet om hem te kunnen halen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heeft Benfica niet een spits waar heel Europa achteraan zou zitten? Meen zoiets gelezen te hebben maar geloof er ook niks van dat die zich serieus gaan melden.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Jazeker Tony, die is momenteel verhuurd aan een club in Nederland.
+9/-1

 
1 jaar geleden
Een ouderwetse giller van mattie Killer. Geniaal maat! 😀😀😀😀
+1/-1

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Niet te vroeg juichen, een deel van de winst zal ongetwijfeld naar Toulouse gaan, anders begrijp ik die 2 jaar geleden vastgelegde verkoopprijs niet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het juichen zit hem niet in de eventuele netto opbrengst, maar in het niet zomaar voor een habbekrats kunnen wegkapen van onze beste spelers.
+2/-0

1 jaar geleden
J de Jong heeft enkele miskleunen gemaakt maar dit heeft hij dan wel weer erg goed gedaan. Mag ook wel eens gezegd worden. 40mio plus is natuurlijk een geweldige deal mocht Sangare voor dergelijke bedragen verkocht worden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Precies knap gedaan door John. Niet dat dat dan betekent dat hij niet alsnog voor minder weg gaat, maar PSV staat tenminste in zijn recht om nee te kunnen zeggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Is gewoon even leuk om nog eens door het spelers topic van Sangaré te scrollen. Op de eerste bladzijdes vliegt het ook van "absolute miskoop" tot "potentiele goudmijn" op en neer.
Lijkt dus een goudmijn te worden, of natuurlijk een sterkhouder!!
+1/-0

1 jaar geleden
Sommigen noemn dat goed nieuws. Ik baal ervan. Als Malen en Dumfries vorig jaar gebleven waren, waren we nu kampioen. Dit bleek in 2014 toen Wijnaldum en Depay nog een jaar bleven (kampioen in 2015), en hetzelfde geldt nu voor Gakpo en Sangaré voor 2023.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Waar baal je van? Transfersom niet hoog genoeg?

Hij is nog niet weg hoor.

"Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er ook alles gaat proberen om Ibrahim Sangaré langer voor de club te kunnen behouden. Hoewel de Ivoriaan nog geen concrete aanbieding heeft gekregen van de club kan hij onder sterk verbeterde voorwaarden een nieuwe verbintenis gaan tekenen."
+1/-0

Maak maar eens een lijstje van wat Sangarè nog moet verbeteren om een groot succes te worden en je komt erachter dat hij maar beter nog even bij PSV kan blijven;-) serieus, en Cody ook.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje