Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Thomas mag bij PSV blijven werken aan herstel'

21 mei 2022 09:58 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ryan Thomas mag bij PSV blijven werken aan herstel"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV Ryan Thomas blijft ondersteunen in zijn herstel. Het contract van de middenvelder loopt over ruim een maand af, maar ook daarna blijft hij welkom op de club en kan hij gebruik maken van de faciliteiten om weer fit te worden. Sinds oktober is Thomas al uit de roulatie en het zal nog vele maanden duren voor hij weer zou kunnen spelen. Het is zelfs niet uitgesloten dat hij het hele kalenderjaar nog zal moeten revalideren.

Meer op ED.nl




Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat vind ik dan gewoon netjes.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Netjes van PSV. Helaas voor Ryan moet PSV doorselecteren, Ryan moet individueel op de herdgang er weer voor zorgen dat hij fit word.Mischien dat PSV later dit seizoen in de winterstop, indien er geen club aandiend hem wedstrijden tegen een prestatiecontract bij Jong PSV kan geven ,om de jongens aldaar van zijn ervaring gebruik te laten maken,en hij zelf wedstrijdritme kan opdoen voor een nieuwe club en voortzetting van zijn loopbaan,evaluatie voor later.V Ginkel heeft soortgelijks bij Chelsea dit meegemaakt.Zo zal ook Romero voor zijn kansen bij PSV moeten gaan na al zijn revalidaties,Op de een of andere manier zou ik hem toch niet helemaal afschrijven.Het is ook veel pech,deze speler heeft mits fit kwaliteiten,en is nog altijd pas 23.PSV doet er goed aan nu hij weer fit geraakt zijn contract met een jaar te verlengen,met een eenzijdige optie dit nog een jaar te doen,zo loopt hij volgend jaar niet transfervrij de deur uit.Is toch n investering van 10 miljoen,en Van Nistelrooy is gecharmeerd van hem.Mischien een optie om 1 van de uitblinkers van River plate NR9 Julian alvarez(22) voor 1 jaar van Manchester city te huren.PSV voert toch al gesprekken over Savinho.Deze jongen ligt tot 2027 bij City vast,mocht in eigen land rijpen,PSV is een mooie vervolgstap in europa.Zo kan Romero zich aan zijn landgenoot optrekken,en zijn minuten maken als invaller,om uiteindelijk zijn opvolger te worden.Argentijnen in de spits.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jong PSV? Hij is 27 jaar. Zijn de regels veranderd? Voor zover ik weet mogen beloftenteams alleen veldspelers opstellen die in het betreffende seizoen niet ouder dan 23 jaar zijn.
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
Onmogelijk, mag niet volgens de regels.
+1/-0

1 jaar geleden
Netjes van de club.

Maar wij kopen er niks voor.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Jawel, je wint aan positieve uitstraling als club zijnde.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klinkt allemaal wel aardig, maar je wint er geen prijzen mee.

Nee dan liever een volle prijzenkast met Roman Abramovitsj als eigenaar en José Mourinho als trainer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ben je helemaal van de pot gerukt. Je ziel verkopen aan een investeerder en dan ook nog een Rus? Dan ga ik nog liever damesvoetbal kijken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eh nee hoor, absoluut niet, maar succes gaat wat mij betreft boven alles, ten koste van alles.

Wat dat betreft kom ik er met Millwall bekaaider vanaf dan met Chelsea, mijn beide Londense liefdes.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk dat PSV de transfermarkt wil afwachten ... en als we weer een tekort aan goede spelers hebben (door mislukte of misgelopen aankopen), dan kunnen ze alsnog besluiten om hem een nieuw contract aan te bieden .... zo zal de gedachtengang wel zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje