Transparent
Inloggen
Sluiten

Eddy Pepels: 'Heel eervol dat PSV nog een aantal jaren met mij door wil'

26 mei 2022 09:39 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Eddy Pepels: "Heel eervol dat PSV nog een aantal jaren met mij door wil"; image source: Pro Shots

In december vorig jaar kon Eddy Pepels al met pensioen, maar in gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de verzorger van PSV aan dat hij daar nog niets van moest hebben. "Ik heb me ook dit seizoen geen dag verveeld", aldus Pepels, die inmiddels al veertien jaar werkzaam is bij de club en diezelfde functie ook vervult bij de nationale ploeg van België.

Eind vorig jaar ging Pepels in gesprek met Toon Gerbrands toen hij een brief ontving dat hij recht zou hebben op AOW. "Hij heeft toen tegen mij gezegd dat het erom gaat of mensen toegevoegde waarde leveren", zo geeft hij aan. "Ik vond het heel eervol om van hem te horen dat hij vond dat dat volgens de leiding voor mij geldt en dat PSV daarom nog een aantal jaren met mij door wil."

De komende seizoenen zal de Belg dan nog werkzaam blijven bij PSV. "Als club gaan we nu weer een nieuwe fase in, waarin ik het mooi vind om Ruud van Nistelrooij in een nieuwe rol te gaan zien en uitkijk naar de terugkeer van Fred Rutten. Met hem heb ik voorheen prettig samen kunnen werken", zo geeft hij aan. "Dit is altijd een spannende periode, waarin iedereen veel verwachtingen koestert. Je hebt in het voetbal niet alles in de hand, maar er zijn genoeg doelen waar je je samen op kunt richten."

Pepels gaat verder: "In het afgelopen seizoen proefde de bekerwinst heerlijk. De spelers hadden hun zinnen naast de andere prijzen ook op dit toernooi gezet en als het dan uitkomt, is dat prachtig. Natuurlijk vieren wij het dan ook op gepaste wijze mee. Het hele jaar zijn we samen met elkaar en dit is ook voor ons als begeleidende staf een hoogtepunt."




Tags

pepels aow bekerwinst belgie brief gerbrands koestert nistelrooij pensioen proefde rutten uitkijk verveeld vervult verzorger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De enige echte verzorger imo was Jac van de Ven. Stond jarenlang op de elftalfoto's en -posters. Je weet wel die in de zomer gemaakt werden en er 12 maanden later nog exact hetzelfde uitzagen.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi stukje waardering.
Die elftalfotos en posters was dat ook nog in de tijd met voetbalplakplaatjesboeken?(ook een mooie voor scrabble trouwens)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jahoor. TwtD! Hahaha of zoals ik nog weleens pleeg te doen: *3× woordwaarde.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage