Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV onderzoekt mogelijke komst van Hugo Souza'

26 mei 2022 22:02 - UOL
Foto: Pro Shots

"PSV onderzoekt mogelijke komst van Hugo Souza"; image source: Pro Shots

Volgens UOL onderzoekt PSV de mogelijkheden om Hugo Souza aan te trekken. De 23-jarige Braziliaanse doelman speelt momenteel in eigen land voor CR Flamengo. Souza werd ook al opgeroepen voor de Seleção, maar speelde nog geen interland. Hoeveel de doelman eventeel zou moeten kosten is onduidelijk. Hij heeft nog een contract tot december 2025 en daarin is een vertrekclausule opgenomen van 70 miljoen euro.

Een jaar geleden werd de Braziliaan ook al gelinkt aan een overstap naar Ajax. Braziliaanse media meldden destijds dat Souza 20 à 25 miljoen euro moest kosten.

Meer op UOL




Tags

souza braziliaan eventeel flamengo meldden selecao uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vanwaar dit bericht?

Volstrekt onhaalbaar! Toch?
+4/-0

 
Je weet natuurlijk niet of het bedrag wat vorig jaar in Braziliaanse media werd genoemd daadwerkelijk klopt. Ik ken hem verder overigens niet, dus geen idee of hij beter is dan Cillessen of die Belg van Anderlecht waarvan ik even niet op zijn naam kom
+1/-0

 
1 jaar geleden
En of Gomes er iets mee te maken heeft…
+3/-0

 
1 jaar geleden
Volgens het gerefereerde artikel onderzoekt PSV de mogelijkheid. Er wordt in de voetbalwereld zoveel geschreven. Iedere belletje van wie dan ook lijkt uit te lekken en/ of wordt gebruikt om zogenaamde aandacht naar buiten te brengen. We gaan het zien Killer. Ik vond die suggestie van Waterreus nog niet zo gek over Bijlow. Die jongen zal zelf niet willen maar is bij verre de beste keeper op de NL'se velden.
+2/-1

1 jaar geleden
In een artkel op VZ, wordt het volgende gemeld:

“ In de Braziliaanse media wordt de interesse enigszins opvallend genoemd, daar de keeper afgelopen woensdag nog enorm blunderde tegen Sporting Cristal (2-1) in de groepsfase van de Copa Libertadores. Columnist Rodrigo Coutinho was na de gewonnen wedstrijd erg kritisch over Souza. "Ik vind het geen verschrikkelijke keeper zoals verschillende mensen denken, want hij stond dit seizoen vaak onder de lat om een reden. Maar door het grote aantal blunders en fouten straalt hij wel veel onzekerheid uit naar zijn medespelers."”

Zelf deze keeper eens op Youtube bekeken. Daar staan een serie blunders tussen waar Drommel jaloers op zou zijn….
+1/-0

 
Het zegt vrij weinig, aangezien er op Youtube ook compilaties staan met uitstekende reddingen van hem. Je kan alleen over afgelopen seizoen al een compilatie maken van Bruma waarbij Ten Hag denkt dat hij bij Manchester United met de verkeerde Portugese aanvaller gaat werken, terwijl je ook een compilatie kan maken van Madueke of Gakpo waarbij ze bij Helmond Sport denken dat ze liever iemand uit de jeugd als back-up voor de aanval hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat ben ik met je eens, maar….. het zijn niet gewoon ballen waar hij niet goed bij zit, er zitten zeker 4 terugspeelballen bij die hij niet goed aanneemt, en die vervolgens tot een doelpunt leiden. In ken geen keeper in de eredivisie (Drommel incluis) waar je zo’n compilatie van zou kunnen maken.,,..
+1/-0

1 jaar geleden
20 à 25 miljoen voor een keeper die nog geen balletje heeft tegengehouden in Europa. Ik vind het nogal.
+1/-0

1 jaar geleden
Ruikt naar een zaakwaarnemer of club die met vermeende interesse en namedropping van allerlei zogenaamd geïnteresseerde clubs interesse wil opwekken. PSV gaat in geen 25 jaar 25M voor een keeper uitgeven. 10M misschien, voor een hele goeie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of Brands / PSV wil op de City group tournee
+1/-0

 
1 jaar geleden
De Brazilianen hier brengen hem op de fiets voor 20 miljoen real (3,5 miljoen euro). Laatste 10 wedstrijden steeds een blunder, het ziet er niet uit.... Laat maar, gewoon Celissen of Bijlow.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan ook nog maar eens 23-jaar net als Drommel,een leeftijd waarop je nog niet de persoonlijkheid hebt om als een leider de lijnen uit te zetten en dat ook nog eens in een compleet andere cultuur.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik begrijp ook wel dat het niet alleszeggend is,maar in het verlengde van posts als van marciano vink en dutchiebrazil is het wel iets om mee te nemen lijkt mij.
+1/-0

 
Ik mag hopen dat ze bij PSV iets meer en beter kijken dan een paar korte filmpjes op Youtube. Op basis daarvan beoordelen of een speler wel of niet geschikt is gaat helemaal nergens over.

In de laatste 10 wedstrijden heeft hij 6x de nul gehouden en in totaal 5 goals tegengekregen. Dat hele tijd blunderen zal dan ook wel reuze meevallen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wij als supporters proberen ons ook maar een beeld te vormen van wat we mogen verwachten en als er dan voor-en tegenargumenten benoemd worden,maakt dat het weer wat completer.
Voor de rest ga ik er ook vanuit dat de scouting dat intensiever zal analyseren,al is het maar om een tweede Drommel-aankoop te vermijden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage