Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Mario Götze naar Benfica bijna rond'

5 juni 2022 12:10 - Record.pt
Foto: Pro Shots

"Transfer Mario Götze naar Benfica bijna rond"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese Record is Mario Götze heel dicht bij een vertrek naar Benfica. De transfer zou zelfs maandag al officieel bekend gemaakt kunnen worden. Alleen enkele details moeten nog besproken worden. Vanwege een clausule in zijn contract kan Götze voor ongeveer 4 miljoen euro vertrekken.

Meer op Record.pt




Tags

gotze benfica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat is wel opvallend, na verlengen toch met RS mee. Zou hij dan in de veronderstelling zijn geweest dat Schmidt zou blijven toen hij verlengde?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zijn contract zou aan het eind van vorig seizoen aflopen, en hij heeft al in september verlengd. Waarschijnlijk wist hij nog niet zeker of hij wilde blijven (o.a. afhankelijk van behalen Champions League en het blijven van Schmidt), en door te verlengen heeft hij er in ieder geval voor gezorgd dat PSV nog wat geld aan hem kon verdienen
+1/-0

Het weer zal wel een rol spelen in dezen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als ik nu naar buiten kijk geloof ik dat wel ja
+3/-0

1 jaar geleden
Zit er wel in, gaat ie zeker CL spelen en hij vindt de trainer belangrijk. Maar wat een geweldig fijne speler. Hij is niet degene die een team op sleeptouw neemt maar technisch zo goed aan de bal en speelt slim, dat geeft rust en zekerheid. Loopt ook veel, jaagt af. Dus wel jammer als ie gaat
+6/-0

1 jaar geleden
Heel erg jammer.Gotze is een begenadigde speler.Geen leider in het veld maar de klasse druipt er vaak vanaf.Ik eens hem veel succes in Lissabon.
+4/-0

1 jaar geleden
Ach ja,niets zo fijn om een trainer te volgen die het volledige vertrouwen in je heeft en waar de voorwaarden en omstandigheden niet minder zullen zijn als in de ere-divisie.
Maar zeker heel mooi dat we hem in ons shirt hebben mogen aanschouwen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dat hij gaat. En zeker naar Benfica. Als hij nou terugging naar Dortmund of Bayern (ja ik weet het, daar is hij niet goed genoeg meer voor) dan had ik dat minder erg gevonden. Laten we gewoon blij en trots zijn dat hij 2 jaar bij ons gespeeld heeft.
+3/-0

1 jaar geleden
Mooie manier van afscheid nemen van Herr Schmidt... hopelijk blijft het bij Götze. Of anders, neem dan Max & Drommel ook maar mee.

En leuk om Mario in ons shirt te zien, maar hij heeft ons ook geen kampioen gemaakt.
+1/-3

1 jaar geleden
PSV had last van prijzendroogte , het laatste succes was de ultieme vernedering van ajax in de kampioenswedstrijd in 2018 met 3-0. Corona had er bij iedereen ingehakt. Dat deze grote meneer 2 jaar voor PSV heeft gespeeld is een unicum , hij komt in het rijtje Ronaldo ,Romario en dus Gotze ,3 spelers die hun land hoogstpersoonlijk wereldkampioen hebben gemaakt , en nu voor altijd aan de historie van PSV verbonden zijn.Hij heeft veel salaris gekost maar levert nu ook een transfersom op dus eigenlijk is het gewoon een geweldige deal gebleken , Supermario rammelde de 0-4 in de kruising in de supercupfinale ,was de beste man in de bekerfinale, PSV was weer voor even klaar met de prijzendroogte en heeft feest gevierd , 2 prijzen gepakt ,en net zoals de landskampioenswedstrijd in 2018,de supercup in 2021 , bekerwinnaar in 2022 ajax op alle fronten direct te kakken gezet en afgetroefd.Het is dat deie verschrikkelijke VAR ,die het voetbal eerlijk moet maken,nog ff in de weg zat,anders had er een historische vaderlandse triple ingezeten.Supermario verdiend nog een mooi afscheid,een ereronde ,een plek in het stadion,duits ambassadeur voor de toekomst.Wat zijn we toch een mooie club,de lijst met iconen word alsmaar langer...
+6/-0

 
1 jaar geleden
Het is maar wat je een prijs noemt. Wordt echt hoog tijd dat we weer eens de enige echte prijs pakken. Met of zonder Gotze.
+1/-0

1 jaar geleden
Denk dat we heel blij mogen zijn dat we er zelfs nog 4 miljoen aan over houden. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat als we in de winter wel de juiste versterkingen hadden gehaald Schmidt en dus ook Götze was gebleven. Het is inderdaad niet de leider in het veld, maar geef hem de bal en hij doet er iets goeds mee. Enorm slimme speler met een hele hoge handelingssnelheid. Fijn dat hij twee jaar bij PSV heeft gespeeld en hij zal een groot gat achter laten op het middenveld.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje