Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joelson Fernandes in beeld bij PSV als mogelijke opvolger van Cody Gakpo'

8 juni 2022 10:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Joelson Fernandes in beeld bij PSV als mogelijke opvolger van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International is Joelson Fernandes nadrukkelijk in beeld bij PSV. De 19-jarige Portugees wordt gezien als een belangrijke kandidaat indien Cody Gakpo vertrekt. De aanvaller staat onder contract bij Sporting Portugal, maar speelt momenteel op huurbasis voor FC Basel. Het huurcontract bij de nummer twee van Zwitserland loopt nog een jaar door.

Het Portugese O Jogo meldde al dat PSV een bod had uitgebracht van 5 miljoen euro, maar dat dit voor Sporting niet voldoende was. FC Basel heeft een optie om de aanvaller voor 10 miljoen euro over te nemen, maar zelf zou Fernandes niet meer in Zwitserland willen blijven en het liefst deze zomer al willen vertrekken. Volgens O Jogo is de aanvaller bovendien al vele jaren in beeld bij PSV.

Meer op VI.nl




Tags

fernandes cody gakpo joelson basel jogo sporting zwitserland portugal portugees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zal er natuurlijk ook niks van kunnen volgens de kenners op deze site :ja Al hebben ze hem zelf nog nooit gezien, maar sowieso kan hij er niks van
+2/-2

1 jaar geleden
Niet een naam waar ik blij van word. Hij heeft een fantastische dribbel, maar ook vaak met het hoofd naar beneden. Dat is ook zo met zijn voorzetten die vaak maar ergens naartoe worden gespeeld. Sowieso niet een heel goede traptechniek. Natuurlijk nog jong, maar je moet ook naar mogelijke goals kijken en dan koop je geen 10 goals in een seizoen in met deze jongen of hij moet heel erg gaan verrassen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Maar even geen Portugees, slechte ervaring.
+1/-3

1 jaar geleden
Geen basisspeler bij Basel. 0 goals en 2 assists in 18 competitiewedstrijden. Vrijwel altijd als invaller.
+2/-1

1 jaar geleden
Deze jongen wordt natuurlijk als vonkje gehaald om Bruma te doen ontbranden, ze leggen er komend seizoen samen 30+ in het netje en PSV deelt gratis rood witte pastel de nata uit om te vieren dat de schaal (zelfs zonder hulp van Luuk) weer naar Eindhoven komt...

Ik hoop van harte dat PSV met grotere namen of meer garantie voor doelpunten uit de hoge hoed kan komen. We wachten het af.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik heb nog nooit gehoord van deze jongen en hem nog nooit zien spelen, maar het lijkt mij erg sterk dat een 19-jarige speler die er bij Basel niet aan te pas kwam, in staat is om onze Cody te vervangen.

Natuurlijk heeft PSV niet de mogelijkheden om een vedette zomaar te vervangen door een andere vedette. Het vertrek van een grote speler moet worden opgevangen door groei en ontwikkeling van de andere spelers en nieuwe aanwas van onderaan.

Op dit moment is er echter nog te weinig geraamte zichtbaar dat ik enthousiast kan worden van een 19-jarige ruwe diamant. In die categorie hebben we Madueke en Bakayoko al..
+2/-0

1 jaar geleden
We verliezen altijd van Portugezen. Of we verliezen aan Portugezen.
+3/-0

1 jaar geleden
Eens met Bas. Ik heb nog nooit van de man gehoord, maar dat is geen afdoende criterium. Zijn cijfers en leeftijd zijn dat wel. En dat nota bene terwijl andere vertrokken spelers nog niet eens adequaat zijn vervangen en wij daarnaast nog keeper(s) nodig hebben.
+1/-2

1 jaar geleden
Dag gaan ze ervan uit dat Gakpo gaat. In dat geval gaan we er op achteruit.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage