Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mathias Kjølø vertrekt naar FC Twente

8 juni 2022 13:04 - FC Twente
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mathias Kjølø vertrekt naar FC Twente</b>; image source: Pro Shots

FC Twente heeft bekend gemaakt dat het Mathias Kjølø heeft overgenomen van PSV. De Noorse middenvelder heeft een contract voor drie seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar. Kjølø kwam in 2017 in de jeugdopleiding van PSV terecht en kwam uiteindelijk tot 75 wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen maakte hij ook zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Meer op FC Twente




Tags

twente jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als hij net zo ontwikkelt als Sadilek, is dat prima voor Twente. Hopelijk houden we er nog een leuk percentage aan over.
+1/-0

1 jaar geleden
Tja dat lot is nou eenmaal het gros van de jeugdspelers beschoren. PSV als opleidingsinstituut voor de ere- & 1e divisie. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven. Zoals het 1e elftal inmiddels verworden is tot een veredeld doorgangs- & handelshuis.
+1/-0

1 jaar geleden
Wel jammer. Ik zag hem toch wel als een goede, vaste backup voor de linksbackpostie
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie stap voor hem en denk dat hij in een leuk team gaat komen waarmee ze wederom net als afgelopen seizoen goed gaan presteren.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje