Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré verwacht transfer naar Premier League te maken'

8 juni 2022 13:10 - Sky Sports
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré verwacht transfer naar Premier League te maken"; image source: Pro Shots

Volgens Sky Sports gaat Ibrahim Sangaré er vanuit dat hij komend seizoen actief zal zijn in de Premier League. Dat zou een bron dicht bij de middenvelder hebben gezegd. Manchester United en Chelsea hebben inmiddels ook belangstelling getoond voor de Ivoriaan, terwijl eerder onder meer Liverpool, Newcastle United en Leicester City werden genoemd als geïnteresseerde clubs.




Tags

sangare chelsea ivoriaan leicester liverpool newcastle sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit betekent dat we de hoofdprijs mogen vragen, 40 miljoen? :)
+2/-1

 
1 jaar geleden
Moeten vragen ,dus begin met 45 miljoen ...
+2/-1

 
Succes, hij heeft een clausule dat hij voor 37,5 miljoen kan vertrekken
+1/-2

 
1 jaar geleden
Als ze tegen elkaar op gaan bieden kom je als vrij snel bóven dat bedrag lijkt me.
+1/-0

 
Natuurlijk gaat er geen enkele club ook maar een cent extra betalen dan die 37,5 miljoen. Dat gaat dan naar een hoger salaris, een hoger tekengeld of hogere bonussen voor Sangaré zelf.
+1/-0

1 jaar geleden
Mag toch hopen op 40 miljoen, anders houden
+1/-0

1 jaar geleden
In het contract van de Ivoriaanse uitblinker van PSV staat een gelimiteerde transfersom van 37,5 miljoen, waardoor geïnteresseerde clubs precies weten wat ze moeten betalen.
Aldus VP.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Kan kloppen. Maar bij meerdere geïnteresseerde clubs biedt een ander gewoon meer dan die 37,5. Eigenlijk start het bieden dus op dat bedrag, of zie ik dat niet goed?
+1/-0

1 jaar geleden
Zo weer een lege plek op de lijst van John om te vullen, de volgende wordt Guti en daarna Gakpo. Ga er maar aan staan er dient gewoon een compleet nieuw elftal gekocht te gaan worden inclusief de jongens die vorig jaar zijn vertrokken en nog niet zijn vervangen. Ik weet dat het allemaal niet makkelijk is, maar zoveel sterktehouders in 1 transferperiode kwijt raken met nagenoeg geen vervangers reeds aanwezig is gewoon killing. Hier moet echt beleid op gemaakt gaan worden, want dit ga je gewoon simpelweg niet opvangen. Compleet nieuw elftal hoofdtrainer zo groen als gras, maar er moet wel gepresteerd worden. Hoe gaan we dit realiseren? De afgelopen transferperiodes geven echt heel erg weinig vertrouwen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Is toch gewoon het lot van een Nederlandse club met niet genoeg poen om continu de dikke vinger naar geïnteresseerde clubs te tonen? Is gewoon een gegeven.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar ik vind het wel jammer dat er zo vaak een dealtje gemaakt wordt: nu ook weer een gelimiteerde transfersom (wel een vrij dikke, maar toch), idem bij Götze (ja ja, beter 4 miljoen dan nul, maar toch), enz. Regelmatig ook spelers goedkoop laten vertrekken omdat ze het zo leuk deden bij PSV. Ja we zijn een warme club, maar soms mochten we wel wat killer zijn vind ik....
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vrees dat de Guardado’s, Moreno’s en Gotze’s niet waren gekomen zonder deal.
+9/-0

 
1 jaar geleden
Precies dat Tony. Als je zelf niet veel kunt betalen voor spelers zul je creatief moeten zijn. Helaas levert dat niet altijd de hoofdprijs op, maar als het goed is wel meer kans op sportieve successen (en aantrekkingskracht op anderen en sponsoren).
+2/-0

 
1 jaar geleden
Daarom zeg ik ook dat dat zeker geen gemakkelijke opgave is, maar als je aan wil sluiten bij je ambities kun je niet ineens je halve elftal kwijt, zelf Dumfries en Malen zijn nog geen vervangers voor en dar wisten we twee jaar geleden al van dat ze zouden vertrekken. Of Mwene en Vinicius moeten echt de max zijn binnen onze mogelijkheden, maar dan moet je doelstelling ook gewoon kwartfinale conference leuague worden en eens in de drie jaar tweede of zo. Regeren is vooruit zien en daar is PSV groot mee geworden, creativiteit, slimmigheid, spelers net even wat langer binden (hopelijk lukt dit met Gakpo) Dat dergelijke constructies daar nodig voor zijn vind ik niks mis mee, dat is precies die vernuftigheid waar je zaken mee regelt. Ik verwacht eigenlijk dat Brands deze professionaliteit ook weer terug kan brengen bij PSV 1. Van Nistelrooy is daar al een prachtig voorbeeld van, het is niet mijn keuze, maar wat de Jong en Gerbrands niet voor elkaar kregen was met Marcel zo geregeld. Dat is precies wat onze club zolang gemist heeft. Iemand die zaken regelt in plaats van dingen roept.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je laatste regel had ik zelf kunnen schrijven. Ben het volkomen met je eens.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
37,5 milj. plus 16,4 (europese inkomsten excl. resettes) is 53,9 milj. daar moet toch een middenvelder en spits voor te halen zijn? Meteen maar even opgelost voor onze TD, 16 milj. voor Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund) en 8 milj. voor Marshall Munetsi (
Stade Reims). Sávio erbij, dan nog een keeper zoeken en eventueel bij vertrek de backposities versterken. En haal de platte kar maar uit het vet.
+2/-0

 
Is Sanka nou echt zo goed? Ik zie die jongen al verzuipen in de PL.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet de salarissen niet hè.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou laten wij dan iig maar de hoofdprijs pakken. Met een beetje geluk vinden wij in de Franse 2e divisie een goede vervanger. Sterke middenvelders, al dan niet met Afrikaanse roots, lopen daar bij bosjes rond.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ga ik niet over. Ik mag toch hopen dat "onze" td alsmede scouting dergelijke lijstjes klaar heeft liggen. Die zijn daar voor opgeleid dan wel klaargestoomd. Of vraag ik dan wellicht teveel?
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
De dossiers spits, keeper en een simpele back geven de burger moet Killer :-)
+1/-0

 
greggo1 (geschorst)
1 jaar geleden
Bij Toulouse speelt een kanjer...onze 😎Branco..Zal harry ook wel fijn vinden
+1/-0

1 jaar geleden
PSV gaat never nooit 40 milj. vangen voor welke middenvelder dan ook. We moeten blij zijn als dat uiteindelijk uitkomst op 20 milj. met wat bonussen en doorverkoop% als zoethoudertje.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Wat een onzin zeg. In deze tijd, waar gemiddelde spelers als Donny van de Beek voor €40 miljoen vertrekken, moeten wij genoegen nemen met €20 miljoen voor Sangaré?
+3/-0

1 jaar geleden
Ik had ook niet anders verwacht,maar gelukkig ontvang je er een prima geldbedrag voor.
+1/-0

1 jaar geleden
Heb het gezegd. De Engelse top gaat zich melden. Kan ie zeker aan. Want 4 paar longen en een paar uitklapbare stelten die overal tussenzitten.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet onverwacht maar word denk ik het moeilijkste te vervangen helaas ..

Op zijn best vrijwel een eenmans middenveld
+1/-0

1 jaar geleden
Prachtig toch, wie had een jaar geleden verwacht dat hij zo een bedrag zou kunnen opleveren?
+1/-0

1 jaar geleden
Ijzersterke speler geworden. Top gescout toen, jammer als ie gaat
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage