Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert volgende week nieuwe uittenue

10 juni 2022 10:56 - psv
Foto: Footy Headlines

PSV presenteert volgende week nieuwe uittenue; image source: Footy Headlines

PSV zal volgende week donderdag het nieuwe uittenue gaan lanceren. Dat heeft de club bekend gemaakt via Twitter. Om 22:15 uur wordt alles bekend gemaakt. Eerder lekte via Footy Headlines al uit dat PSV in een donkerpaars shirt zal gaan spelen met rode details, dezelfde kleur rood als in het thuistenue wordt gebruikt.

Commercieel directeur Frans Janssen gaf vorige week in gesprek met het Eindhovens Dagblad al aan dat het uittenue als eerste zal worden gelanceerd. Het thuistenu volgt volgende maand tijdens het trainingskamp in Duitsland en enkele weken later zal ook het derde tenue gelanceerd gaan worden.




Tags

uittenue gelanceerd donkerpaars duitsland janssen lekte tenue thuistenu thuistenue trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
The Puma PSV Eindhoven 2022-2023 away jersey combines a dark navy with red applications. Officially, the colors are "Parisian Night / High Risk Red".

Niet paars dus, maar zo donkerblauw dat het bijna zwart is, en blokken die iets minder donker zijn. Ziet er op het eerste gezicht prima uit.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind Parisian Night te donker en zou zelf het liefst weer Philips blauw zien met een onthulling op 19:13. Kom maar op met dat marketingbudget. :-)
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een hoop poespas tegenwoordig voor een nieuw shirt. Vroeger speelde men jaren in hetzelfde shirt. Vaak zelfs letterlijk. Uiteraard met name vanuit commerciële overwegingen. In Engeland loopt het de spuigaten uit met telkens 3 nieuwe tenues. Dat zijn dure feestdagen dan, zeker voor de working class gezinnen. Waar voetbal ooit voor bestemd was.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hier toch ook? Thuis, uit, Europees. Mijn Kids zitten al weer te wachten op het nieuwe shirt. Want moeten wel mee met de tijd... katjing
+1/-0

 
1 jaar geleden
Idd hier ook dus ja. Gekkenwerk. Maar goed, geef die kledingmerken eens ongelijk.

Ik zei het hier al eerder deze week: vroeger was alles niet per se beter, maar wel leuker. En goedkoper!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Shirtje kopen en 3 jaar bij de tijd zijn. En in guldens goedkoper als nu in euro's. Nu zijn de shirtjes van dit seizoen de pyjama's van volgend seizoen
+1/-0

1 jaar geleden
Shirts/Tenuew zijn niet belangrijk, maar SPELERS !!
+2/-1

1 jaar geleden
HOERA - presentatie van het uitshirt. Het hoogtepunt van elk seizoen ! Het stadion stroomt vol en het wordt live uitgezonden. En net als met alle belangrijke gebeurtenissen in het leven is het al uitgelekt. Even serieus: het is de stompzinnigheid ten top.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage