Transparent
Inloggen
Sluiten

'Botafogo hoopt op huur van Bruma'

12 juni 2022 22:43 - Globo
Foto: Pro Shots

"Botafogo hoopt op huur van Bruma"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer het Braziliaanse Globo heeft Botafogo zeer nadrukkelijke interesse in Bruma. De tweevoudig kampioen van Brazilië zou de Portugees echter in eerste instantie op huurbasis willen overnemen. Of PSV daar zelf voor open staat is onduidelijk. Wel zouden er al gesprekken worden gevoerd over een transfer. Het contract van Bruma loopt over twee jaar af.

Naast Botafogo zou ook het Turkse Fenerbahçe zou belangstelling hebben getoond. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller tot 46 officiële wedstrijden voor PSV.

Meer op Globo




Tags

botafogo bruma huur fenerbahce globo portugees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zijn wel erg gierig! alleen kopen aub..
+1/-0

1 jaar geleden
Kom op nou eens, kopen niet huren, €10M, koopje!
+2/-1

1 jaar geleden
Lijkt me duidelijk dat een huuroptie met nog 1 jaar contract niet werkt.
Tenzij hij bijtekent, maar daar ztten wij niet op te wachten. dat is een beetje speculeren met een speler in de hoop geen of minder verlies te leiden. Wij moeten bezig zijn met doorselecteren naar een fanstastich gebalanceerd elftal. Verkoop only, thank you.
+1/-0

1 jaar geleden
Euh nee. Wij hebben ook centjes nodig omdat er een hele waslijst aan aankopen noodzakelijk is, nu mag je heel erg blij zijn als je nog 5 terug krijgt van Bruma, maar het is beter dan verhuren, wel van salaris af, maar niets om iets terug te kopen. Daarnaast is het ingaand erg stil. De trainingen beginnen toch alweer binnen een paar weken?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Over 7 dagen begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En de Nations League is nog bezig. De vraag of de voetbalkalender te vol is lijkt me geen vraag maar een feit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De UEFA + FIFA zijn er niet voor de spelers of de kleine clubs, maar doen wat voor hun zelf van belang is. Vroeger hadden spelers na het seizoen tijdens een EK of WK nog genoeg fitheid om echt uit te blinken, wat ook het EK of WK glans gaf. De laatste jaren zijn de spelers meer een soort uitgeperste citroenen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is vreselijk, Jordan en Cody zijn nog met het ‘huidige seizoen’ bezig en hebben na morgen 3 weken vakantie, terwijl de rest heeft gerust en volgende week begint met het optrainen voor de 3e voorronde Champions League.
+1/-0

Als je Bruma persee kwijt wilt moet je hem nu verkopen en zeker niet eens over verhuren peinzen, da's geen optie laat je niet naaien, verlengen heeft bij dezen geen enkele zin want kopen ze hem niet zit je met zijn salaris en zal je hem toch voor een appel en een ei van de hand moeten doen en steek je zelf je kop in de strop, het zijn linkerts.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Contract Bruma loopt toch tot juli 2024, nog 2 jaar dus?

Update: mijn fout, is idd 2023
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens de PSV website is het inderdaad een vijfjarig contract. Dus tot 2024. https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/portugees-bruma-is-psver.htmlink
+2/-0

 
1 jaar geleden
ah kijk aan, zo had ik het ook in mijn hoofd, maar op het (doorgaans) betrouwbare transfermarkt.nl staat 2023, daar had ik het even gecheckt. Maar lijkt me dat PSV.nl in dit geval betrouwbaarder is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Grappig om te zien wat er in 2019 bij de komst van Bruma over hem werd geschreven.
+1/-0

1 jaar geleden
En dan te bedenken dat zowel Bruma als Maxi Romero in de top 3 van duurste aankopen ooit staan. Pijnlijk.

Ik vind Bruma overigens echt een prima backup. Hoe je het went of keert, er is wel gelijk leven in de brouwerij met het inbrengen van Bruma. Dat veel ook mis gaat.. Tjsa.

Als verkopen niet lukt, houd hem dan maar.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje