Transparent
Inloggen
Sluiten

Joshua Brenet: 'Ik heb meerdere keren contact gehad met de mensen van PSV'

17 juni 2022 16:53 - Voetbalprimeur
Foto: Pro Shots

Joshua Brenet: "Ik heb meerdere keren contact gehad met de mensen van PSV"; image source: Pro Shots

Tegenover Voetbalprimeur heeft Joshua Brenet bevestigd dat hij in de belangstelling staat van PSV. "Ik heb meerdere keren contact gehad met de mensen van PSV", aldus Brenet. "Er zijn ook hier en daar wat dingen in het buitenland en Feyenoord is concreet. Ik laat alles op me afkomen en ik kijk waar mijn gevoel het beste is."

Brenet heeft bij FC Twente een aflopend contract en is daarom transfervrij op te pikken. Een langer verblijf bij de Tukkers sluit hij echter ook nog niet uit.

Meer op Voetbalprimeur




Tags

brenet feyenoord twente voetbalprimeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik zie Brenet graag komen en hij is kwalitatief goed genoeg voor de basis.Als ik Brenet was zou ik bijtekenen bij FCT omdat hij daar wel waardering krijgt die hij in Eindhoven waarschijnlijk minder krijgt.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vond Josh, uiteindelijk, zo slecht nog niet. Na een moeilijke aanvang vond-ie op gegeven moment zijn draai. En PSV was destijds sowieso meer solide achterin. Bij Twente deed hij het volgens mij best redelijk. Dus van mij mag het.
+1/-0

1 jaar geleden
Een jongen van de club, dat zegt alles.
Kom maar thuis.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed persoon maar niet de kwaliteit die we na moeten streven , hoop op n zuid Amerikaanse kuitenbijter net als arias , gas op die lolly en niet als n oud wijf erin ..
+1/-0

1 jaar geleden
Vind het allemaal een beetje armoe hoor. Zo goed was hij toch niet en volgens mij waren we blij dat we er nog een paar miljoen voor kregen. Of hij moet veel beter zijn geworden?
Luuk terug, Zoet terug, Piroe terughalen? Willems ook dan maar en Arias ook. Sadilek doet het ook goed bij Twente? Nog meer oud spelers die we terug kunnen halen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou als je de statistieken ziet van Piroe bij Swansea, dat tweede Engelse niveau is echt zo kinderachtig nog niet, dan ben ik benieuwd hoe we over een jaartje of 12 op de carrière van Piroe terug kijken. Dat zal best nog eens een behoorlijk mooie carrière kunnen worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Jeetje, als we voortaan echt het niveau Brenet willen dan zijn we gedoemd.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Jij snapt het, gaat een hele klus worden om in het linkerrijtje te komen :ja :ja

:denk
+7/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Van een stukje sarcasme uitgaande, maar jij denkt wel dat Brenet van het niveau is waar we op in moeten zetten? Sympathieke kerel die Josh, daar niet van.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat maar om één ding: de beste zijn, dus de bovenste van het linkerrijtje. Anders ben je, als PSV zijnde, inderdaad gedoemd.
+1/-0

1 jaar geleden
Mwene loopt hier nog rond als back-up, Max is eigenlijk ook back-up materiaal en Mauro is een middenvelder, die wel veel potentie heeft als back en de kans verdiend. Waarom dan nog een back-up back halen, waarvan je weet dat ie nooit het gewenste niveau gaat halen voor PSV 1? Wat is er met Oppegard en Sambo? Je kan beter op je jeugd gaan bouwen dan een Brenet gaan halen. Ik sta hier echt helemaal versteld van. Men ziet bij PSV toch geen basis materiaal in het niveau Brenet mag ik hopen.
+4/-0

1 jaar geleden
Zullen we de lat eens een meter of 5 hoger gaan leggen? Volgens mij allemaal uit de koker van zaakwaarnemers als die geruchten. Mocht PSV daadwerkelijk interesse in Brenet hebben dan zou ik de afdeling scouting per direct opdoeken.
+4/-7

1 jaar geleden
Hij heeft meerdere keren contact gehad met mensen van PSV. Zijn waarschijnlijk gewoon kameraadschappelijke gesprekjes geweest zo van "Hey, alles goed met jou?". Verderop zegt hij dat feijenooit concreet is. Dan had hij ook kunnen zeggen dat feijenooit én PSV concreet waren. Feitelijk zegt hij dus niks verkeerd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage