Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Red Bull-spits Roko Simic in beeld bij PSV'

17 juni 2022 21:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Red Bull-spits Roko Simic in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV vanwege het vertrek van Maximiliano Romero twee nieuwe spitsen wil aantrekken. Luuk de Jong is nog altijd de eerste optie, maar ook Red Bull Salzburg-spits Roko Simic is in beeld. De 18-jarige Kroaat speelde afgelopen seizoen bij FC Liefering, de belofteploeg van Red Bull en kwam op het tweede niveau van Oostenrijk tot 17 doelpunten in 23 wedstrijden.

Simic maakte een jaar geleden de overstap van NK Lokomotiva naar Red Bull en heeft bij de Oostenrijkse kampioen nog een contract voor drie seizoenen. Naar verwachting zal de vraagprijs zeker boven de 5 miljoen euro liggen, als Red Bull hem überhaupt wil verkopen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

simic roko belofteploeg jong liefering lokomotiva maximiliano oostenrijk romero salzburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat is dit nou weer? Een jeugdspeler die er in de Oostenrijkse 2e divisie een paar heeft gemaakt. En dat voor €5M... in welke vijver vissen wij in vredesnaam?
+3/-2

 
1 jaar geleden
Sjonnie en onze scouting presteren eigelijk al jaren ondermaats op een paar uitzonderingen daargelaten. Tijd dat er wordt ingegrepen en dat Sjonnie en Vennegoor hun spullen pakken!
+2/-0

1 jaar geleden
PSV wordt traditioneel vaak in verband gebracht met spelers. Ik vraag me af waarom de posities die bezet moeten worden nog niet bezet zijn. Iets met gebrek met geld om aankopen te doen?
+2/-0

1 jaar geleden
Maandag 1e training zonder:
-1e spits
-1e doelman
-Extra centrale verdediger
-Back-up/vervanging Sangare
-Back-up/vervanging Götze

Technisch gezien kan het dus zijn dat we maar met 7 basisspelers en opvulling trainen vanaf maandag en 4 basisspelers nog moeten kopen. :-(
+2/-0

1 jaar geleden
Ook jong PSV moet je op sterkte houden, al vind ik 5 miljoen wel erg veel.
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik zou graag eens zo’n Bulgaarse sloop kogel zien die er 25 in ramt en met z’n sokken op de enkels speelt ipv zo’n mooi boy met roze schoentjes en tattoos die er maar 4 maakt in 34 wedstrijden
+2/-0

1 jaar geleden
Veel aannames hier,maar ik denk dat er maar weinig zijn die hem ooit wel eens hebben zien ballen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, als het een braziliaan was geweest en hij had er daar een paar gemaakt was het eindelijk weer goede scouting geweest...makkelijk scoren altijd;)
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien moeten we het gewoon maar even afwachten
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje