Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil 5 tot 6 miljoen euro voor Philipp Max, bod van Union Berlin afgewezen'

21 juni 2022 00:15 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil 5 tot 6 miljoen euro voor Philipp Max, bod van Union Berlin afgewezen"; image source: Pro Shots

Volgens de Duitse journalist Florian Plettenberg is Union Berlin zeer geïnteresseerd in de komst van Philipp Max. Gesprekken met de nummer vijf van Duitsland zouden inmiddels al lopen. Max heeft bij PSV nog een contract voor twee seizoenen. Bij Union Berlin speelt komend seizoen Timo Baumgartl wederom op huurbasis.

Update 21-06 0:15: Ook het Eindhovens Dagblad maakt melding van de interesse van Union Berlin in Philipp Max. De Duitsers hebben ook al een bod uitgebracht, maar dat kwam niet in de buurt van de vraagprijs van PSV. Naar verluidt moet hij zeker vijf tot zes miljoen euro opleveren.




Discussieer mee op de forums


Tags

berlin union philipp baumgartl duitsland florian plettenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Om eerlijk te zijn heeft die toch ook niet helemaal gebracht wat we in het begin dachten.
Mooi plekje voor Mauro, worden we zelfs sterker van.
Win-win situatie.
+3/-0

1 jaar geleden
Voor genoeg centen best prima hoor. Redelijke speler, maar niet zo'n goede als verwacht.
+1/-0

1 jaar geleden
Is het soms uitverkoop bij psv?

Iedereen wil ineens of is weg. Mvogo, Zahavi, Gotze, max, romero, gakpo, sangare, vinicius.


Maar wie komen ervoor terug is de vraag. Ik ben benieuwd naar benitez (hopelijk is hij beter dan mvogo en drommel)

Luuk de jong heb ik zo mijn twijfels over maar ja vind maar eens een betere spits. Helaas heeft psv geen goede Braziliaanse scouting meer zoals in de tijd met Ronaldo en Romario.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat mij betreft mogen ze ook allemaal gaan op Gakpo en Sangare na dan.

Een Braziliaanse verassing met Souza kan nog. Maar inderdaad een keer weer een leuke nieuwe onbekende jonge zuid Amerikaanse speler zou mooi zijn!
+1/-0

1 jaar geleden
Als dat toch zou kunnen, mits de transfersom voldoet.

Auf Wiedersehen (onder voorbehoud)?
+1/-5

1 jaar geleden
Hmm.. beetje wisselend. Levert strijd, staat doorgaans z’n mannetje wel, maar is geen echte topper.
Wat zou hij ons Max opleveren? 5-6 mln? Vraag is of we daar een betere voor vinden..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Speciaal voor jou Beard. 5x 'ja' in 18 seconden. Guinness Book of Records niveau.
https://www.youtube.com/watch?v=PEO_KAG22Yklink
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb er 20 geteld. Moet zeker een record zijn. 🤣🤣🤣🤣
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat al een schijntje. 10 miljoen kun je sowieso vragen.
+1/-0

1 jaar geleden
Goh er is weer interresse voor iemand en ineens kan hij er geen k*t meer van. Helemaal niet voorspelbaar ook. Tuurlijk is hij geen wereldtop maar toch prima bruikbaar voor ons. Zijn opkomen en voorzetten zijn een echt wapen. En inderdaad na de 80e minuut is de koek op en vallen er gaten. Maar dat is met goed doseren te verbeteren toch?
#maxmagblijven
+4/-0

 
1 jaar geleden
Alleen wacht hij altijd 2 tellen voordat hij achter zijn tegenstander aan gaat. Dat is een groot zwak punt voor een extreem aanvallende linksback. Daarnaast is Mauro/Mwene of Teze beter dan Max/Mauro qua backs.

In het moderne voetbal kun je niet hopen dat iemand beter wordt als er een goed bod ligt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Goed punt. En ik denk dat Luuk maar war graag tegen zijn voorzetten aan wil lopen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Update: goede insteek!

Nou nog de poot stijf houden s.v.p., het moet maar eens afgelopen zijn met spelers voor de hoofdprijs aanschaffen en voor de spreekwoordelijke appel en een ei weer van de hand doen.

Helaas hebben wij hier nog een aardige inhaalslag te maken met de nodige hoofdpijndossiers en gammele kasten waaruit de lijken over elkaar heen naar buiten tuimelen. Waarvan Max er idd één is.
+2/-7

 
1 jaar geleden
Ik vind dat je met je laatste zin Max ernstig tekort doet.
+5/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind dat jij Brenet ernstig tekort doet.

En die heeft ons geen €10M gekost.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Mbt Brenet: die jongen mist specifieke basiskwaliteiten zoals 1e balaanname etc. Snoeiharde werker maar je wilt me toch niet vertellen dan Brenet technisch / tactisch 100% goed onderlegd is?

Inzake Max: die jongen was een verademing de eerste zes maanden van zijn PSV - carriere. Wat er vervolgens is gebeurd met hem weet ik niet (covid invloed?) maar je kunt niet ontkennen dat hij wel degelijk specifieke kwaliteiten heeft. Zijn voorzet bijvoorbeeld was een goed wapen. Een Luuk de Jong zou er enorm van kunnen profiteren. Persoonlijk vond ik wel dat Max na de genoemde 6 maanden veels te ver is teruggezakt en eigenlijk nooit meer zijn niveau wat we wel degelijk gezien hebben heeft gehaald.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Ik ben het wel met je post eens.
Max was in het begin echt een aanvulling op PSV en PSV had er, vooral aanvallend, een goede back aan. Ik vond wel dat in het spel van Schmidt er steeds een overbelasting van de backs was. Die moesten zowel vleugel-aanvaller als lijn-verdediger zijn, en bij elke tegenaanval weer heel snel terug zijn. Kan ook zijn dat hij zichzelf geforceerd heeft.

Brenet is super sympatiek, maar Mauro is technisch veel beter.
+1/-0

1 jaar geleden
Vraag nu eens een keer €15 mio, dat we eens iets verdienen aan iemand, heet 7.7 gekost , in betondorp zijn ze wat dat betreft wat slagvaardiger helaas
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klopt.. maar die hebben ook betere spelers (en de naam en faam van het merk Ajax).
Op basis van wat kan PSV zulke bedragen vragen?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Met alle respect, die jongens uit Amsterdam hebben meerdere landstitels op hun naam staan en presteren Europees stukken beter dan wij doen. Max begon fantastisch bij ons, haalde zelfs het nationale elftal en is vervolgens behoorlijk ingezakt. Dus 15 miljoen is hij simpelweg niet waard. Daarom is het ook belangrijk om die CL weer eens te halen en daarin ook wat te presteren, dat krikt de waarde van de selectie ook lekker op.
+2/-0

1 jaar geleden
De wibra van Europa is weer open!
+4/-0

1 jaar geleden
Max is een speler met twee gezichten. Aanvallend bracht hij, zeker in zijn eerste seizoen, wat je van een back bij PSV mag verwachten. Onvermoeibaar stoomde hij langs de lijn mee naar voren en regelmatig kwam daar gevaar uit.

Aan de andere kant is daar het beeld van een speler die na de 60e minuut met de tong op zijn schoenen liep en het niet meer kon belopen. Een speler die, ook vóór de 60e minuut al, door zijn matige gevoel voor wanneer wel en vooral wanneer niet mee op te stomen, ons meerdere keren een tegendoelpunt heeft gekost.

En dat laatste is toch de basis van verdedigen. En in mijn ogen het grote verschil met Mauro. Mauro levert ook assists en goals, maar Mauro was (meestal) terug op het moment dat het nodig was.

Conclusie: van mij is Max absoluut geen must-have. Als hij vertrekt, dan past dat in het kader van doorselecteren. Een bedrag van 5-6 miljoen lijkt me een realistische prijs, wij hebben er 2 jaar geleden gewoon te veel voor betaald.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat teveel betalen hangt toch wel een beetje over de hele selectie heen helaas. Er is een vermogen vernietigt de afgelopen jaren.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind 5 a 6 miljoen helemaal niet zo veel voor een opkomende back die tegen de selectie van de Mannschaft aan zit en nog een contract voor twee jaar heeft. Vraag nou eens 9 en rondt het dan af op 7,5.
+2/-0

1 jaar geleden
Moet natuurlijk ook naar het salaris plaatje kijken maar E5-6 voor een speler die meen ik voor E8m kwam en zeker zeer goede periodes heeft gekend is niet al te best. Met Mauro en Oppergaard (die veel potentie heeft op links) + een goede RB kan ik op zich begrijpen dat er naar een vertrek word gekeken maar het is zeker geen slechte speler. Voor 5m kan je hem er waarschijnlijk beter bij houden
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kwam Max voor 8 miljoen euro ja? Wow
+1/-0

1 jaar geleden
5 tot 6 miljoen is gevoelsmatig niet veel voor een linksback die nog niet zo lang geleden de linksback van Duitsland was. Van mij mag Max weg, omdat je Mauro hebt, maar ik zat zelf meer te denken aan 8-9 miljoen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik houd wel van voetballers met energie en pit, dat heeft Max. Eerste seizoen ook echt goed. Veel voorzetten, gevaarlijk. Afgelopen jaar herinner ik me dat ik vaak dacht: tegendoelpunt, waar is Max? Dan liep ie nog aanvallend de toffe jongen te zijn als ie had moeten verdedigen. Is ook een zaak van de trainer, maar ik was blij toen Mauro daar speelde
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje