Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mario Götze vertrekt bij PSV

21 juni 2022 17:42 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mario Götze vertrekt bij PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft bevestigd dat Mario Götze vertrekt bij de club. De middenvelder heeft een contract getekend bij Eintracht Frankfurt. Götze kwam in twee seizoenen bij PSV tot 77 officiële wedstrijden. Zelf geeft Götze in een reactie op zijn social media kanalen dat hij iedereen binnen de club wil bedanken voor de afgelopen twee jaar.

Meer op PSV.nl




Tags

gotze eintracht frankfurt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dank Mario , het was n voorrecht zo’n grote naam in ons mooie shirt te zien spelen , succes en hopelijk Robert sjonnie nog zo’n verassing uit de hoge hoed van brands ,
+11/-0

1 jaar geleden
Bevestiging van een bevestiging?

Was toch al in kannen & kruiken?
+1/-5

1 jaar geleden
Alleen zijn intrede alleen al was spectaculair. Een geweldige team speler. Hopelijk hebben de jonkies wat geleerd van Gotze en Zahavi want beiden werkten zich een slag in de rondte. Ben benieuwd of we beiden gaan missen.
+7/-1

1 jaar geleden
Het zal nog heel lang duren voor we weer zo'n briljante speler in ons team hebben. Wat maakt hij het spelletje voetbal eenvoudig zeg. Het is jammer dat schaal van ons gestolen is, want aan de hand van Mario hadden we afgelopen seizoen onder normale omstandigheden alle nationale prijzen gepakt en dat was verdiend geweest ook. Trots dat hij ons shirt heeft gedragen en we hebben mogen genieten van zo'n briljante speler. Jammer om dan toch het onvermijdelijk onder ogen te moeten zien, stiekem blijf je hopen al was het de afgelopen dagen wel duidelijk.
+11/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
We zullen niet vergeten dat de maffia in Zeist zit. En als we het toch vergeten worden we er vanzelf aan herinnerd.

Geweldig dat zo'n grote speler 2 jaar in ons shirt heeft rondgelopen. Jammer dat daarvan één jaar zonder publiek was. Gelukkig gaat hij niet zonder prijzen terug naar Duitsland.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik wens Mario Götze het allerbeste toe. Hij heeft niet meer de klasse van 8 jaar geleden maar dan had hij hier ook nooit gespeeld. Heeft mooie dingen laten zien maar ik denk dat het oké is dat hij terug gaat naar Duitsland. Sympathieke vent. Bedankt Mario!
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje