Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Shakhtar-verdediger Marlon'

22 juni 2022 15:31 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Shakhtar-verdediger Marlon"; image source: Pro Shots

PSV is in gesprek met Marlon, een 26-jarige verdediger van Shakhtar Donetsk. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Braziliaan heeft bij de kampioen van Oekraïne nog een contract voor vier jaar, maar de FIFA besloot eerder deze week dat de contracten van voetballers in Rusland en Oekraïne met een jaar werden opgeschort vanwege de oorlog die momenteel gaande is.

Volgens Romano hebben meer clubs belangstelling getoond voor de verdediger en zou de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij een factor kunnen zijn in de beslissing waar Marlon komend seizoen zal gaan spelen.




Tags

marlon shakhtar oekraine romano aanwezigheid braziliaan donetsk fabrizio factor fifa nistelrooij oorlog opgeschort rusland transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Als dat toch eens zou kunnen Killer
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kan de persoon die voor "nieuwe Alex" een -1 geeft typen wat daar negatief aan is.
Ik zou een nieuwe Alex enorm toejuigen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Het lijkt er steeds meer op dat het niet eens om de opmerking gaat maar meer om degene die die opmerking plaatst!!
Ben het ook niet altijd eens met hem maar kan zijn sarcasme prima hebben. Maar dat geldt niet voor iedereen blijkbaar.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Dat is een beetje het nadeel van de sociale media, kritiek hebben terwijl je je verstopt. Je hebt zo'n groot wit vlak waar je tekst in kan typen, dus ik ben nogal van de oude gewoontes dat je gewoon zegt/typt wat je vindt.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Killer en ik krijgen standaard een min bij iedere post. Ik moet er om lachen. On topic: als wij een tank achterin erbij krijgen met een fantastische keeper erachter zal het veels te hoge aantal tegen goals als sneeuw voor de zon verdwijnen.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Iets zegt mij dat Killer niet wakker ligt van een minnetje meer of minder;-) Om bij het woord te blijven: een killer centraal achterin naast Ramalho of Teze, liefst linksbenig, zou fantastisch zijn. Al schrijf ik persoonlijk Obispo niet geheel af mits wat vaker inzetbaar om te beginnen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb Obispo bij Vitesse niet echt gevolgd. Is die hard en slim genoeg voor basis bij de aanstaande kampioen?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Hij heeft ook wel wat minuten bij ons gemaakt he,afgelopen seizoen. Daar zaten prima partijen bij en ook vakkundige ingrepen hier en daar. Maar hij is te weinig inzetbaar geweest dus ik ben nog niet overtuigd maar vooralsnog kun je hem er prima bij hebben vind ik.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vond Obispo het bij PSV prima doen. Ik vind hem een echte verdediger die ook genoeg inzet en hardheid heeft. Het enige dat hij moet doen is veel uren spelen in PSV-1 om de kleine foutjes er nog uit te krijgen en echt te wennen aan het niveau. Maar ik vind het wel een speler die een basis-speler van PSV kan worden. Het is nu alleen vrij druk achterin.
+3/-0

1 jaar geleden
Helaas geen Alex meer een type ramalho wat opzich ook niet verkeerd is.
+3/-0

1 jaar geleden
Goed dat PSV kijkt naar zo’n “ buitenkansjes “, kracht die er meteen staat en nu redelijk simpel te benaderen valt en hopelijk te overtuigen , nu savinho en Luuk nog, Cody en sangare laten blijven en we kunnen gaan bouwen
+2/-0

1 jaar geleden
Hij straalt iets onverzoenlijks uit. Dat kunnen we goed gebruiken.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou perfect zijn om deze speler via de "Oekraïne-constructie" een jaar lang onder contract te krijgen, waarna Boscagli weer fit is. Mocht hij een schot in de roos blijken, kun je hem altijd nog proberen definitief in te lijven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zal dan geen goedkope zijn, vorig jaar voor 12 miljoen aangekocht.
+1/-0

1 jaar geleden
Kan iemand me uitleggen wat er bedoeld wordt met dat de aanwezigheid van van Nistelrooij bepalend kan zijn? Ik neem aan zijn ‘naam’? Weet iemand of dit een linker of rechter cv is? Ik neem aan links omdat we met Teze en Ramalho al 2 rechtsbenigen hebben? Dank
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dank. Vreemde deal mocht deze er komen. Links zit het probleem mijns inziens
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klopt. 2 rechtspoten centraal is niet ideaal (maar kan wel).
+1/-0

1 jaar geleden
Goed bezig. Ik vraag me dan wel af waarom van Nistelrooy een factor zou kunnen zijn? Als trainer op het hoogste niveau heeft hij nog niets gepresteerd. Volgend jaar is dat uiteraard anders. Ik kan me voorstellen dat je graag eens onder Ancelotti, of Mourinho of Klopp wil spelen, maar een beginnende trainer bij PSV? Hoe lullig ook, wij zijn gewoon een niveautje lager dan Shaktar. Gelukkig snapt hij het wel. Welkom bij de club. Marcel en Ruud regelen het wel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Van Nistelrooij heeft een grote naam. Die trainers van jou ook, maar ik zie Liverpool nog niet meteen op de deur kloppen voor deze man.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou , ik kan me wel voorstellen dat je als profvoetballer bij Shaktar/PSV nog steeds droomt van het spelen voor Real Madrid , Manchester United , als je dan iemand als trainer hebt die daar belangrijk/topscorer is geweest lijkt me toch een soort van bron van inspiratie dat je wat kan leren om stappen te maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Maar dan kunnen we hem alleen maar een jaar huren, of begrijp ik dat verkeerd?
Een jaar huren zal toch niet te duur zijn lijkt mij.
+1/-0

 
Het is redelijk vergelijkbaar inderdaad met een jaar huur.

Hij kan nu transfervrij worden overgenomen en kan voor maximaal een jaar een contract nu tekenen. Vanaf 1 juli 2023 is hij weer 'gewoon' speler van Shakhtar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tnx, Kaka to the rescue👍
+2/-0

1 jaar geleden
Als ik de socials lees is hij ook in beeld bij Trabzon en Inter. Eerste beelden zijn wel overtuigend. Het lijkt iemand die niet bang is om iemand in de eigen 16 achter het standbeen uit te kappen. Goeie crosspass en schakelt makkelijk om. Voor wat het waard is dan hè.
+1/-0

1 jaar geleden
Teze, Ramalho, Boscagli, Obispo en deze meneer. Lijkt me er eentje teveel.
Eens dag Boscagli geblesseerd is. Ben benieuwd wat de gedachte achter een nieuwe Cv is
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien wil Ruud, net als Van Gaal, met 3 cv's spelen.
Dan heb je iets meer zekerheid dan bij Schmidt, maar blijf je wel aanvallend spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ruud wil 4-3-3 met de punt naar achteren
+1/-0

 
Omdat je er nu maar drie hebt aangezien Boscagli er nog zeker zes maanden uitligt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Teze en Obispo zijn niet goed genoeg voor een basisplek in een kampioenselftal, van mij mogen ze weg. #doorselecteren #exitmiddelmaat
+1/-4

 
1 jaar geleden
Nou ja. Als de scheids vorig jaar normaal deed en we een normale keeper hadden gehad was Teze gewoon kampioen geworden hoor. Meer dan prima verdediger IMO
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het is net "en" het is of. Die keeper is onze eigen schuld, Zeist hebben we geen invloed op. Kan er nog steeds kwaad om worden.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als ik over Feyenoord uit lees, dan is mijn dag weer verpest :)
Ik blijf het gevoel houden dat Ajax uit tegen Vitesse door het ijs was gezakt als er 100% druk op stond, maar we zullen het nooit weten, dank zij Zeist en die geweldige VAR.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als als, maar dan alsnog waren het geen constante basisspelers geweest
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja man, kan er niks van die Teze :D Het ergste is waarschijnlijk dat je nog serieus bent ook
+1/-0

 
1 jaar geleden
Allemaal middelmaat wat je opnoemt. Daar kom je niet verder mee in de CL.
+1/-2

 
1 jaar geleden
We hebben Hoever ook nog. En Mauro want die kan overal spelen. Misschien zie ik het verkeerd maar Teze heeft voor mij echt alles om een top centrale verdediger te worden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eens hoor. Dat haten op Teze door sommigen slaat nergens op
+2/-0

1 jaar geleden
Een nieuwe centrale verdediger erbij is niet verkeerd. Prioriteit zijn toch wel een scorende spits en een vervanger voor Mario Götze.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoever is ook meer cv dan rb? Al neem ik aan dat hij voor rb is gehaald .
+1/-0

 
1 jaar geleden
We spelen zonder 10 onder Nistelrooij dus dat is niet nodig.
+1/-0

1 jaar geleden
Lopen er in de kkd niet nog een paar pareltjes rond? Kijk nooit naar die wedstrijden dus heb geen idee maar toen Mertens bijv bij agovv zat waren we ook vies te laat
+1/-0

1 jaar geleden
PSV lijkt op de goede weg als je het mij vraagt. Het Brazilië gehalte begint namelijk aangename vormen aan te nemen (die gasten brengen bijna altijd wat extra’s). Misschien aan het einde van de transferperiode Marlon, Savinio, Vinicius da Souza, Mauro, Ramalho (en geen Vinicius). Lijkt me een fijne bende
+2/-0

1 jaar geleden
Eerst maar eens afwachten of zijn komst realistisch is,waarschijnlijk zullen er meer kapers op de kust zijn alsmede uit grotere competities.
+1/-0

Hij zet zijn eigen iig "het snot uit de neus" in;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje