Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt nieuwe spits snel te kunnen presenteren'

24 juni 2022 10:33 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt nieuwe spits snel te kunnen presenteren"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV snel een nieuwe spits wil presenteren. De club hoopt voor het op maandag 4 juli op trainingskamp naar Duitsland de aanval compleet te hebben. PSV is sowieso op zoek naar een nieuwe eerste spits, waarbij Luuk de Jong nog steeds hoog op de lijst staat, en mogelijk wordt er ook nog een tweede spits aangetrokken.




Discussieer mee op de forums


Tags

duitsland jong trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Groot fan van Luuk maar ik hoop dat hij niet de enige spits is die we gaan halen. Ik mis nog een meer bewegelijke aanvaller in de selectie die om Luuk heen kan spelen en ook kan scoren. Ook de leeftijd van Luuk speelt mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zat zelf te denken aan Luuk de Jong als targetman met daaromheen bewegend de kleinere wat meer lichtvoetige Lois Openda. Vergelijk het met Jan Vennegoor of Hesselink-Jefferson Farfan.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Misschien wordt dit jaar wel de doorbraak van Vertessen. Hij heeft de snelheid. En dan voor de kleine ruimte Doan erbij.
+1/-0

 
Daarom vond ik het een goed idee om maar meteen te handelen en Openda en Luuk binnen te halen, ben je meteen voorzien en op tijd ook nog voor een goede voorbereiding..
+1/-0

1 jaar geleden
Er moeten gewoon 2 nieuwe spitsen komen. PSV heeft hier de afgelopen jaren heel matig tot niets in geïnvesteerd. Ik vind dat Piroe ook veel te makkelijk weg is gedaan. Luuk de Jong is toch kandidaat nummer 1 en daarachter een talentvolle spits erbij is noodzakelijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Piroe heeft zich goed laten zien bij Swansea dit seizoen, van 1,5M naar 7M waarde. Wij hadden denk ik op Maxi Romero gegokt, maar dat heeft niks opgeleverd.
Als we weer alleen een spits met nul restwaarde halen (Zahavi, De Jong), zijn we niet goed bezig.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens. Lastige aan de spits positie is, dat iemand er vrij snel echt moet staan. Jammer dat ie niet nog een jaar verhuurd kon.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe staat het met Fofana, niet goed genoeg?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lange tijd geblesseerd geweest en daardoor wat teruggeworpen. Die moet echt eerst vlieguren gaan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV moet proberen te stunten.Andrea belotti italiaans international,loopt uit zijn contract bij Torino,Op de radar van tottenham,arsenal,Roma,maar allemaal niet concreet op dit moment.Laat hem met Ruud van Nistelrooy ,een van de beste spitsen in europa deze eeuw praten,mischien vind hij het een eer.PSV speelt om alle prijzen.Bij Torino streek hij een salaris als zahavi op.maar die is weg , PSV kan hem tekengeld en bonussen bieden.Alles of niets.Als het lukt verdien je alles over 2 jaar terug.Ik ben te enthousiast waarschijnlijk.Maar als ik de kans had,ging ik voor Luuk en Andrea beiden.Als je een beresterke selectie wil,moet je er voor gaan.Topkeeper hebben we nu al.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage