Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Maximiliano Romero op huurbasis naar Racing Club

25 juni 2022 14:36 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Maximiliano Romero op huurbasis naar Racing Club</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Maximiliano Romero komend seizoen op huurbasis speelt voor Racing Club. Omdat hij bij PSV een aflopend contract had, heeft hij deze week een nieuwe verbintenis getekend waardoor hij tot de zomer van 2024 onder contract staat in het Philips Stadion.




Tags

maximiliano romero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Er wordt nu gespeculeerd op een opleving van deze jongen.

Maar als Romero zijn prestaties van de afgelopen 4 (!) seizoenen doortrekt zitten we er volgend jaar zomer wéér mee te kijken.

Beter neem je gewoon je verlies en verhuur je hem voor zijn laatste contractjaar.
+1/-2

 
1 jaar geleden
In de categorie: Het domste wat je kunt doen, iemand die uit zijn contract loopt en transfer waarde vertegenwoordigt, in zijn laatste jaar verhúren. 😂
+5/-0

 
1 jaar geleden
Verhuur is blijkbaar het beste wat we nog voor hem kunnen krijgen.

Welke transferwaarde denk je dat een speler vertegenwoordigt die 4 seizoenen nagenoeg structureel geblesseerd is geweest?

Zelfs Racing durft het kennelijk niet aan hem te kopen en huurt liever risicoloos (logisch ook).
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is natuurlijk niet helemaal zo zwart-wit, dat jaar contractverlenging is niet gratis. Als hij weer heel jaar geblesseerd is wil niemand hem meer hebben en moet je hem nog wel een jaar lang doorbetalen. Maar goed, het is een gok, als hij goed uitpakt kan het meer opleveren dan dat het kost als het slecht uitpakt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dus t is logischer hem gratis te laten lopen komende zomer dan er evt nog wat geld aan over te houden?
+1/-0

1 jaar geleden
Trieste situatie dit. Voor de club. Voor de speler.
+3/-0

1 jaar geleden
Ervan uitgaande dat Racing zijn salaris volledig overneemt, is dit voor PSV een manier om een jaar extra informatie "te kopen" zonder dat daar iets tegenover staat. PSV moet nog steeds 1 jaar salaris van Romero ophoesten, alleen gaat hij nu 1 jaar bij een andere club aan de slag. Stel dat hij goed presteert en bovenal fit blijft, kan PSV volgende zomer zijn contract verlengen en hem als serieuze optie in de A-selectie opnemen. Als hij niet presteert, kunnen we hem altijd nog verhuren in zijn laatste jaar of transfervrij laten vertrekken.

Blijkbaar denkt PSV dat dit het beste is om de investering nog deels terug te verdienen. Ik denk dat deze jongen al lang en breed afgeschreven is en dat de kans dat hij zich ooit bij ons in de basis gaat spelen zo goed als nihil is.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik hoop het niet. By far de beste spits die we de afgelopen seizoenen in onze selectie hadden. Helaas ook meer zwak, ziek en misselijk dan klaar om langdurig op hoog niveau te spelen
+2/-0

1 jaar geleden
Jammer die gozer, ik had veel hoo pdat dit een topspits zou worden. Maar die blessures zitten lelijk in de weg
+1/-0

1 jaar geleden
Is er nu werkelijk waar geen enkele Nederlandse subtopper aan wie we hem hadden kunnen verhuren?
Nu draait hij roemloos mee met de nummer 15 in de Argentijnse competitie. Af en toe zien we een doelpunt van hem voorbij komen op VI, en dat is het dan. Zo ver weg geen enkele band meer met Nederland, de club, de taal, de cultuur.
Zelfs al zou het straks goed doen. Wat is dat dan waard?

Wees dat eerlijk naar jezelf en de speler en neem afscheid.

Waardeloos.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje