Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Iedereen weet dat ik heel blij ben dat ik PSV'er ben'

28 maart 2024 20:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Mauro Júnior: "Iedereen weet dat ik heel blij ben dat ik PSV"er ben"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Mauro Júnior aan het geweldig te vinden dat hij zoveel steun krijgt van de supporters. "Ik denk dat mensen het weleens onderschatten, wat zoiets met voetballers kan doen", aldus Mauro. "Ik voel zoveel extra kracht als het publiek achter me staat. Net dat laatste metertje in de omschakeling haal je dan nog. Of je hebt ineens net genoeg aan boord om die ene actie te maken."

Ook onder Peter Bosz maakt de Braziliaan tegenwoordig weer veel minuten, waar hij wordt geroemd om zijn vechtluist. "Je kunt een slechte dag hebben aan de bal. Soms loopt het niet. Dat is normaal en heeft iedere speler, maar vechten kun je altijd", zo geeft hij aan. "Misschien dat mensen zien dat ik alles voor mijn club geef en tot de laatste snik zal doorgaan. Al lijkt iets nog zo kansloos op het veld, je mag nooit opgeven."

Het contract van Mauro loopt volgend jaar af, maar momenteel wil hij het nog niet hebben over een verbintenis. "We gaan daar later dit voorjaar wel naar kijken. En iedereen weet denk ik dat ik me hier geweldig voel en heel blij ben dat ik PSV’er ben", zegt hij daarover.

Meer op ED.nl




Tags

mauro boord bosz braziliaan metertje omschakeling opgeven snik vechtluist voorjaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 uur geleden
Ik heb veel respect voor deze gast. Nooit klagen, is verhuurd geweest, speelde daar goed, kwam terug, vocht zich in de basis, raakte geblesseerd, kwam terug maar meteen wéér geblesseerd, kwam terug, alwéér geblesseerd, en is praktisch een basisspeler in dit ijzersterk PSV. Hoezo mentaliteit en wilskracht is niet 50 à 60% van succes?
+2/-0

 
4 uur geleden
Als Dest deze zomer vertrekt, hetgeen ik verwacht, dan kan Mauro zo die back-plaats over nemen. Ik heb ook altijd een positief gevoel over hem.
+1/-0

 
38 minuten geleden
Ik vind dat je met ‘zo de plek overnemen van Dest’ de prestaties van Dest zwaar onderschat. 1 van de beste PSV backs van de laatste 10 jaar wat mij betreft en een verademing voor dit PSV.
+1/-0

 
2 uur geleden
Hij speelde dit seizoen op het moment dat er geblesseerden waren anders zou hij geen basis staan. Wel met je eens dat zijn wil enorm is. Kan me echte niet voorstellen dat hij volgend jaar basis zal staan. Ideale 12 - 15e man.
+1/-0

 
2 uur geleden
En de kwaliteit van de 12-15e manis zeer belangrijk voor het behalen van een kampioenschap. Of om in te vallen en nieuwe energie in een team te brengen, of voor een andere tactiek, en bij blessures om het niveau van het team hoog te houden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje