Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geruchten over komst van James Rodríguez blijven aanhouden'

27 juni 2022 14:16 - Martijn van Zijtveld
Foto: Pro Shots

"Geruchten over komst van James Rodríguez blijven aanhouden"; image source: Pro Shots

James Rodríguez blijft de gemoederen in Eindhoven en omstreken bezig houden. ESPN-commentator Martijn van Zijtveld meldt uit een betrouwbare ooggetuigenverklaring via Twitter dat de international van Colombia is gesignaleerd bij de fysiotherapeut waar PSV alle keuringen doet. Clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer melden echter dat het nieuws niet klopt.

Eerder op de dag verscheen ook op deze site een nieuwsbericht over James Rodríguez nadat De Telegraaf meldde dat de Colombiaan een belangrijke optie was om het middenveld te versterken. Het artikel werd verwijderd nadat De Telegraaf het eigen bericht aanpaste en alleen de naam van Xavi Simons nog noemde als belangrijke optie.






Tags

james rodriguez telegraaf aanpaste clubwatchers colombia colombiaan commentator elfrink espn fysiotherapeut gesignaleerd keuringen nieuwsbericht omstreken ooggetuigenverklaring simons timmer xavi zijtveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Gaat los op social media. Elfrink geeft nu aan dat het om ene Neemes Rodriguez zou gaan. Maar daarvan kan ik helemaal niks vinden op internet. Bestaat de beste man überhaupt wel? Brands heeft James natuurlijk wel naar Everton gehaald. Dus totaal onmogelijk lijkt het niet.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Vooral een slechte grap van Twitter rik.
JAmes, verbastering naar NEEmes
+6/-0

 
1 jaar geleden
Oeps. Of ik ben zo dom dat ik die grap niet begreep of het was een grap met vrij weinig humor.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat laatste. Het eerste zou ik nooit durven beweren ;)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ach zolang het maar niet over PROmes gaat... maar al met al, spectaculaire geruchten hoor. Ik hoorde zoiets ook van het weekend.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Dat, of versterkingen voor de DAmes van PSV.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De dames vinden James met name goed voor in de kleedkamer?
+1/-1

1 jaar geleden
Ja mes of Nee mes is Rik zijn manier om te zeggen dat dit onzin is 😅
+1/-0

1 jaar geleden
Is het nu waar of onzin. Psv kom eens met informatie hierover aub.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Iedereen wil natuurlijk graag weten of het waar is. Maar als het niet waar is, is het een onzinnig gerucht en hoeft PSV daar niet op te reageren. Anders kunnen ze op ieder onzinnig gerucht gaan reageren en is het einde zoek. Als het wél waar is, verwacht ik dat ze het stil proberen te houden tot alles in kannen en kruiken is om te voorkomen dat er op het allerlaatste moment nog andere clubs zich gaan melden. Dus in die zin is het vrij logisch dat er geen geluid van PSV komt op dit moment.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zodra PSV dat doet, meldt Ajax zich ook "opeens".
+2/-0

1 jaar geleden
Brands heeft hem ook naar Everton gehaald, dus er lopen lijntjes. Götze is ook gekomen, dus waarom niet. Het is bij PSV ineens niet meer een hoop geblaat in de ruimte over ambities, maar gewoon keiharde actie om doelen te realiseren. Ik durf het wel aan dat hij hier binnenkort rondloopt met Luuk de Jong. Het is dat Ancelotti het zo goed heet gedaan bij Madrid anders had die ook op de shortlist gestaan om Schmidt te vervangen. Wat heerlijk om weer een echte topclub te zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien wel een briljante afleidingsmanoeuvre om stiekem iemand anders in te lijven. Zo lang ze maar niet met Lasse Schone of zo aankomen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Erg bijzonder, een (doorgaans betrouwbare) ESPN watcher weet het zeker: James is in Eindhoven gesignaleerd maar de 2 psv watchers zweren bij hoog en bij laag dat het klinklare onzin is. Tegenstrijdiger kan het niet. Normaal gesproken zou ook ik de kant van de onzin eerder geloven omdat er verder geen andere oog getuigen verklaringen zijn (luchthaven, test centrum, etc) Maar ja, je gaat als ESPN commentator ook niet zomaar viral brengen dat James in Eindhoven is gesignaleerd als je daar niet 100% zeker van bent lijkt me.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Iets roepen op social media betekent niet dat het klopt. En dit is in de categorie "van horen zeggen" en niet geverifieerd.
+1/-0

1 jaar geleden
Mmmm ben toch wel heel benieuwd naar wat waar is of niet ..
+2/-0

James komt, jamas
Maar mss is ie Brands iets schuldig
je weet het maar nunca hè;-)
+3/-0

1 jaar geleden
Kan iemand mij vertellen waarom in onze topspits Vinicius nog in een PSV shirt zie lopen? Die was toch weg?
+3/-2

1 jaar geleden
Broodje aap heet dat geloof ik
+3/-1

1 jaar geleden
Veel ervaring, scorend, zou mooi zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje