Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo in gesprek met Leeds United'

28 juni 2022 18:24 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo in gesprek met Leeds United"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Cody Gakpo in gesprek gaat met Leeds United. De aanvaller van PSV is voor de Engelse club de gedroomde versterking nu Braziliaans international Raphinha op het punt staat om te vertrekken. Leeds verwacht met PSV tot een akkoord te kunnen komen over een transfersom.




Tags

leeds cody gakpo gedroomde raphinha

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Was ook mijn eerste gedachte… tweede gedachte was de Wijnaldum route. Wat is wijsheid voor zo’n speler? Ik hoop vurig dat hij blijft. Als hij gaat graag voor de hoofdprijs. En of dat dan Leeds is of Liverpool? Liverpool staat leuker maar bij Leeds meer kans op speeltijd. Doet hij het goed dan volgt er vanzelf weer een transfer en profiteert PSV nogmaals door de opleidingsvergoeding.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben een groot voorstander van "de Wijnaldum route". Elk jaar dat je vol in je ontwikkeling zit 30 hele wedstrijden per jaar spelen. Zo blijf je je doorontwikkelen en is je kans om te top te halen groter dan bij een topclub op de bank zitten en af en toe wat in te vallen.
Graag wel de hoofdprijs maar dat kunnen ze daar wel betalen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wijnaldum-route? Van PSG naar Auxerre?
+1/-1

1 jaar geleden
Cody is nog lang niet klaar voor de top.
Geleidelijke weg naar boven is beter voor ‘m.
+3/-0

1 jaar geleden
leeds is wel een echte sleeping giant hoor. Onderschat niet hoe groot die club is daar in Yorkshire. Inderdaad het bekt niet lekker maar als hij daar 1 a 2 seizoenen kan wennen aan de intensiteit kan hij alsnog naar de echte top.
Ik zeg in ieder geval een doorverkooppercentage bedingen, dat gaat ons zeer waarschijnlijk wel wat opleveren.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn eerste gedachte: als ze maar betalen. Wij hebben nu geld nodig, doorverkooppercentage is een gok.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Tja, Millwall zal hem niet kunnen betalen
+4/-0

 
1 jaar geleden
Nope. Scherp!

Laat Jan Vennegoor of Hesselink dan maar aanschuiven bij de onderhandelingen. Hij hoeft niet eens wat te zeggen, laat hem vooral niets zeggen! Maar dát zal ze leren... Those were the Days.
+3/-1

1 jaar geleden
Waarom zou je naar een club gaan die niet beter is dan PSV?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tsja waarom zou je naar een ploeg gaan die:
-een omzet van 180 miljoen heeft
-gemiddeld meer toeschouwers trekt
-waar Leicester, weet je nog?, zomaar in de middenmoot speelt.
-waar je wekelijks tegen absolute topspelers komt te staan.
Ik zou het ook niet weten🤔
+8/-1

 
1 jaar geleden
Die was gemakkelijk in te koppen, en dan was je het topsalaris nog vergeten :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Absoluut,maar een echte spits loopt op elke bal.

On.
Het is natuurlijk allemaal vraag en aanbod van de markt en na de verkoop van Raphinha is er geld en zijn spelers als Gakpo en de Ketelaire in beeld omdat ze ook hebben aangegeven voor een transfer open te staan.
Voor Cody komt de keuze of nog een jaar psv of een grotere competitie,meer salaris enz.
+1/-0

1 jaar geleden
Voor veertig miljoen gewoon doen. Er staan al weer jonge jongens achter Cody te trappelen om zijn plaats in te nemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In Amsterdam roepen ze rustig 50 voor Timber en 50 voor Martinez En 80 voor die jankende aansteller op rechts. Ik vind 40 dan wederom te bescheiden. Begin nou zelf eens minimaal 60 te roepen dan gaan die koopgrage clubs met veel te veel geld vanzelf geloven dat Cody heel bijzonder is. Je kunt die Amsterdammers in ieder geval niet op valse bescheidenheid betrappen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Die Amsterdammers kunnen beelden van het spelen in de Cl overdragen, en daarmee een hoge prijs afdingen.
Als PSV geen CL speelt, en Cody ook niet uitblinkt tegen Leicester dan is 35 mil het maximale. Of hij moet wachten tot het WK en dan daar schitteren, dan is die 60 misschien nog wel te krijgen.

Ik vind de bedragen voor die Ajax-spelers ook zeer overdreven hoor, dus in die zin snap ik je post wel. We hebben ze in NL allemaal ziet sputteren tegen degradatie-kandidaten.
+2/-0

1 jaar geleden
Niet de eerste club waar ik aan dacht, maar met een omweg naar de echte top is misschien niet eens zo gek.
Ben wel benieuwd naar wat hij dan gaat opbrengen. Het transferrecord breken is het streven, maar wordt het dan 1 miljoen meer dan Lozano of 10m meer?
+2/-0

1 jaar geleden
Verrassende club... lijkt me nu niet bepaald de droomclub voor Cody? Aan de andere kant, als ze een forse som willen betalen....
+3/-0

1 jaar geleden
Ik hoop toch dat Cody naar een mooiere club gaat. Al is het alleen maar voor het aanzien van PSV. En als ik dan lees dat het Feyenoord van Engeland 40 miljoen op die slager van onze concurrent biedt, dan mag ik toch hopen dat wij ruim 40+ voor Cody gaan ontvangen.
+3/-0

1 jaar geleden
Die route is geen garantie omdat het wijnaldum gelukt is cody.Onze zogenaamde sterspeler Tadic van onze vrienden uit amsterdam heeft 4 jaar anoniem in de premier league bij southampton gespeeld,gejankt,en gerold.Na groningen en twente lonkte na southampton enkel weer de eredivisie.Maak direct de grote stap als een grote jongen na dit seizoen ,naar Real madrid , manchester city.Leeds united staat de helft van zijn wedstrijden onder druk op eigen helft ipv op de 16 van de tegenstander in de premier league.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Het is dan ook zeker geen makkelijke keuze die Cody moet gaan maken,persoonlijk denk ik dat je dan nog beter af bent met nog een jaartje Eindhoven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar dan komt het risico van topsport om de hoek kijken. Stel dat hij zwaar geblesseerd raakt komend seizoen? Dan moet hij nog maar afwachten of er tzt weer een (sub-)topper aan hem komt trekken. Gaat hij nu, dan heeft hij die garantie in ieder geval.
+2/-0

 
Leeds was voor Raphinha ook geen verkeerde move? Als Leeds Cody en PSV maar goed financieel perspectief bied.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Maakt op zich niet uit waar hij voor kiest, als er maar dik betaald wordt!

Zoals al meer vermeld hier, Ajaks vraagt top-bedragen dus dat moeten wij ook maar eens gaan doen. En niet zeiken dat we Cody die transfer gunnen … hij heeft zijn opleiding (en toekomst) notabene aan PSV te danken!

Dus gewoon inzetten op 40/50 miljoen of zo … minimaal!
+2/-0

1 jaar geleden
Als dat gaat gebeuren eet ik mijzelf op! Leeds??? Wtf
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage