Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Guus Til tekent voor vier jaar bij PSV

4 juli 2022 11:05 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Guus Til tekent voor vier jaar bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Guus Til bevestigd. De 24-jarige middenvelder wordt overgenomen van Spartak Moskou en heeft een contract voor vier seizoenen getekend. De international sluit direct aan bij de selectie van Ruud van Nistelrooij voor het trainingskamp in Duitsland. Naar verluidt betaalt PSV 3 miljoen euro en kan dat via bonussen nog iets verder oplopen.

Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan dat PSV met de komst van Til diepgang en scorend vermogen aan het middenveld heeft toegevoegd. "Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden", aldus De Jong. "Afgelopen jaar heeft hij ons beeld bevestigd door in alle competities bij elkaar opgeteld 21 doelpunten te maken en zichzelf weer in Oranje te spelen. Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

til jong diepgang duitsland nistelrooij oranje scorend spartak trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi voor de breedte! Onze concurrent heeft Bergwijn binnen, dat is minder nieuws
+1/-0

 
1 jaar geleden
No worries! Ze hebben inderdaad Bergwijn binnen, maar betalen daar wel 30 miljoen voor... Wij halen Benitez, Waterman, Hoever, Simons, Luuk en Til voor een fractie van dat bedrag!

On topic: Welkom Guus!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens. PSV doet echt goede zaken, hoewel bij een paar spelers nog maar het dubbeltje de goede kant op moet vallen. Til lijkt me voor 3 miljoen echt een koopje. En daarbij misschien juist een speler die we de laatste jaren gemist hebben. Ik ben wel erg benieuwd hoe de salarissen zijn van deze spelers, dat moet wel hoog zijn. Dat is het enige nadeel, als Luuk de Jong het toch niet (meer) blijkt te hebben of een seizoen heeft als in 2016-2017 of het jaar daarna, dan is het wel een hele dure jongen met bijdrage in "de kleedkamer". Simons is wat mij betreft nog even afwachten, grote belofte, maar eerlijk gezegd heb ik hem nog geen hele grootse dingen zien doen. Dat is denk ik toch even afwachten en hopelijk met veel wedstrijden en ritme iets waar we snel overtuigd van raken! Het ziet er wel goed uit voor komend jaar. De concurrent geeft 30 miljoen uit aan Bergwijn, dat lijkt me zeer gewaagd, hoewel een directe versterking. Dat is wel heel veel risico in 1 speler.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tja, maar je mag er maar 11 opstellen, dus het gaat uiteindelijk om de kwaliteit die het op het veld laat zien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoewel ik niet graag (oud-)PSV’ers naar Amsterdam zie gaan vind ik het toch ook wel weer mooi dat Bergwijn naar de eredivisie komt. Samen met Benitez en Simons bijvoorbeeld geeft dit de eredivisie steeds meer elan waardoor hopelijk meerdere spelers sneller voor Nederland zullen kiezen. Daar kan PSV ook van profiteren. Wij kunnen echter niet zomaar 30 M ophoesten. Maar als Ajax hierdoor goed presteert in Europa en we blijven Portugal voor, zullen we als nummer twee ook CL spelen. Dat levert ons ook miljoenen op waarmee we ook weer aantrekkelijker worden. Ik hoop echter gewoon nummer één te worden uiteraard.
Welkom Guus Til trouwens…
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als ik kijk hoe we de afgelopen weken bezig zijn, de eindstand van vorig seizoen en het aantal vertrekkende spelers bij Ajax vind ik dat we het helemaal niet over plek 2 hoeven te hebben. Plek 1 is gewoon realistisch dit seizoen. Erop en erover zou ik zeggen. Til een hele verassende maar zeker goede aankoop. Scorende middenvelder, hebben we na Perreiro niet meer gehad.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Maar daar gaat nog veel meer gebeuren ... Martinez weg ... Anthony weg?? etc. etc.
Dan zullen ze toch ook flink de markt op moeten, en al hebben ze dan veel geld, valt nog te bezien wie ze aan kunnen trekken ...

En trouwens, ik vind 30milj voor Bergwijn veel geld!
En wat gaan ze dan nog doen met die Brobbey??
+1/-0

1 jaar geleden
En nu door voor de verdediging. Die is nog erg mager.
+2/-0

1 jaar geleden
Bizar om te zien hoe zuur de feyenoorders hier mee omgaan.

Feyenoord heeft zitten slapen en nu proberen ze te doen alsof ie toch niet zo goed is, wijzende naar de tweede seizoenshelft. Ze hebben letterlijk vrijwel hun hele Europese campagne en de positie in de eredivisie aan hem te danken gehad, en dat doet blijkbaar pijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Ah de bevestiging van de bevestiging... mooi, op naar de volgende aanwinst(en).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage