Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ritsu Doan verkocht aan SC Freiburg

5 juli 2022 09:21 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ritsu Doan verkocht aan SC Freiburg</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bevestigd dat Ritsu Doan is verkocht aan SC Freiburg. De middenvelder is inmiddels al gepresenteerd en heeft voor meerdere seizoenen getekend voor de Duitse club. Naar verluidt ontvangt PSV een bedrag tussen de 8 en 9 miljoen euro. Uiteindelijk kwam hij tot 64 officiële wedstrijden in Eindhoven.




Tags

doan freiburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goede deal! Hij heeft het afgelopen seizoen verdienstelijk gedaan maar echt verder brengen doet hij ons niet, allemaal net te licht.
+2/-0

1 jaar geleden
Heeft PSV destijds niet ongeveer hetzelfde bedrag betaald aan Groningen?
+1/-0

1 jaar geleden
Was een prima speler voor plekken 15-18. Niet de eerste invaller die je inbrengt, maar stond wel zijn mannetje toen hij nodig was na een aantal blessures. Als je daar dan 8-9 miljoen voor vangt lijkt me dat prima.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vind het bedrag toch wel vrij matig. Hier had psv toch 15 miljoen voor moeten krijgen. Ik weet het niet, als psv serieus wil concurreren met ajax. Dan moeten ze ook hogere bedragen vragen. Nu staat psv naast feyenoord en az. Die vangen dezelfde bedragen als psv. Neem nu een dumfries, die is voor minder de deur uit gegaan, dan een malacia. Dumfries basis speler vh nederlands elftal en malacia mag af en toe een paar minuten meedoen.
+3/-4

 
1 jaar geleden
Dat zal altijd een frustratie blijven. PSV verkoopt de vaste linksback van Oranje voor 15 miljoen. Ajax verkoopt Martinez, bankzitter bij Argentinië (als hij al in de selectie zit) voor het drievoudige. Wij hebben iets meer bluf en betere Europese resultaten nodig om dat gat te verkleinen. Kwalificatie voor groepsfase CL is daarin de eerste stap.
+1/-0

1 jaar geleden
Uiteindelijk net iets te licht mijn inziens,de club moet er naar toe om in de toekomst
van zulke spelers af te zien en een stap ambitieuzer in te kopen.
+2/-0

1 jaar geleden
Altijd goede inzet ,nooit gezeur prima speler succes veder ,en net bedrag met verkoop..
+2/-0

1 jaar geleden
Deed het aardig afgelopen seizoen met een paar mooie goals maar kwam verder op alle vlakken net tekort.

Dat we hiervoor 8 miljoen vangen is top.

We zijn goed bezig!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik had hem er graag bijgehouden. Hij heeft een actie in huis en zijn inzet is altijd goed. In de kleine ruimte is hij ook handig. Ik denk niet dat je voor 8 of 9 mio een gelijkwaardige speler kan kopen nu.
+3/-1

 
Voor 3 miljoen is Til als vervanger gehaald :denk

Met de huidige bezetting op het middenveld en de aanval en de aanpassing van het systeem zou hij komend seizoen toch op de bank plaats moeten nemen. Perfecte moment dus om te verkopen. Zijn waarde zou alleen maar verder aflopen.

En ook het WK gaat zijn waarde geen boost geven (wat ik vorige week iemand anders zag zeggen) omdat hij daar voornamelijk op de bank zit (in de laatste kwalificatiegroep in 10 interlands slechts 2 invalbeurten) en nauwelijks in actie komt. In een groep met Spanje en Duitsland is Japan ook al klaar als december nog moet beginnen.
+5/-0

 
Tijdens de kwalificatie was hij ook niet in de vorm waar hij nu in verkeert?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens wat speelminuten betreft. Doan heeft het prima gedaan vorig jaar en is een prima speler. Op 10 heeft PSV nu echter Simons en Til en op rechts Madueke en Bakayoko. Vanuit die optiek geen onlogische transfer en iig geen verlies op gemaakt - hetgeen met een hoop spelers uit die tijd niet het geval zal zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik moet nog maar zien of Til hetzelfde kan brengen als Doan. Doan heeft best specifieke kwaliteiten en kan een mannetje voorbij. Als Til het kan waarmaken is het uiteraard een goede deal, maar ik ben daar nog niet van overtuigd. Hopelijk kan Til mij snel overtuigen!
+1/-0

1 jaar geleden
Til gekocht voor 3/4 mio - Doan verkocht voor 8/9 mio. Til lijkt me een betere speler (doelgerichter) PSV steekt ongeveer 5 mio in de tas. Prima deal !! Wens Doan veel succes, was een speler met een goeie mentaliteit en inzet.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind het bijzonder knap dat wij per saldo deze transferperiode een ‘cash in’ hebben gehad terwijl de selectie zoveel verbeterd is. Zijn onze spelers voor op linksback goed genoeg? Wie legt ze bij Luuk op zijn hoofd?
+1/-0

Voorzetten moet gewoon van iedereen kunnen komen, backs middenvelders buitenspelers moeten het allemaal kunnen
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage