Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Er is iets moois gaande bij PSV en daar wil ik deel van uitmaken'

5 juli 2022 15:32 - ESPN
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong: "Er is iets moois gaande bij PSV en daar wil ik deel van uitmaken"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid gesprek met ESPN is Luuk de Jong ingegaan op zijn beslissing om terug te keren naar PSV. "Er is iets moois gaande bij PSV en daar wil ik deel van uitmaken", aldus De Jong. "Er is een nieuwe staf en een nieuwe directie met Marcel Brands erbij. Ze proberen als je ziet naar de spelers die ze aantrekken veel kwaliteit binnen het team en ook in de breedte te hebben. Zodoende hoop je een heel sterke selectie te creëren waardoor je hopelijk prijzen kan winnen."

Gevraagd werd aan de spits of hij ook al met Cody Gakpo heeft gesproken om hem over te halen bij PSV te blijven. "Ik heb nog niet echt met hem gezeten, maar zeg het wel af en toe tussendoor", zo gaf hij aan. "Maar voor hem is het misschien ook goed om te blijven. Je ziet dat het team steeds sterker wordt en misschien denkt hij ook dat er iets moois kan gebeuren. Dan is het misschien een goed teken om te blijven, maar het is uiteindelijk zijn eigen carrière."

Ruud van Nistelrooij kent hij ook al goed. "Ik heb hem bij het Nederlands elftal een periode meegemaakt en toen ik zelf debuteerde zat hij er ook nog bij", zei hij daarover. "Ik heb altijd een goede relatie met hem gehad en heb ook goede gesprekken met hem gevoerd voordat ik weer naar PSV kwam. Hij heeft me een goede indruk gegeven hoe hij wil gaan spelen en hoe hij het ziet. Dat past ook wel bij mijn stijl van spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong brands breedte cody espn gakpo nistelrooij stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien niet onze beste voetballer ooit, maar wat een voorbeeld!
+2/-0

1 jaar geleden
Geweldige aankoop voor ons. Wat zou het toch heerlijk zijn als we weer gaan heersen in die stink beton bak in Mokum. Dat helemaal niets in Amsterdam klinkt altijd zo lekker.
+4/-0

1 jaar geleden
The leader of the pack... on and off the pitch.
+1/-0

1 jaar geleden
Ben benieuwd. In ieder geval is PSV dadelijk ijzersterk met corners en vrije trappen met de luchtmobiele brigade bestaande uit de Jong, Til, Ramalho, Obispo en over een maandje of wat Boscagli daar nog bij.
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Er zal ook wel een functie na z'n voetbal-carriere zijn beloofd ...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage