Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer van Gianluca Scamacca kan voor flink miljoenenbedrag voor PSV zorgen'

5 juli 2022 16:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer van Gianluca Scamacca kan voor flink miljoenenbedrag voor PSV zorgen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV deze transferperiode flink hoopt te profiteren van de mogelijke transfer van Gianluca Scamacca. De international van Italië speelde twee jaar in de jeugdopleiding van PSV, maar omdat hij niet wist te overtuigen werd hij verkocht aan Sassuolo voor naar verluidt 500.000 euro. PSV bedong daarbij echter ook een doorverkooppercentage op de winst en dat kan nu voor een miljoenenbedrag gaan zorgen.

Na enkele verhuurperiodes brak de spits afgelopen seizoen door bij Sassuolo. Zijn debuut voor het Italiaanse elftal heeft hij gemaakt en Paris Saint-Germain zou hem nu over willen nemen. Volgens geruchten wil de kampioen van Frankrijk 50 miljoen euro betalen voor de 23-jarige spits. PSV heeft in het verleden aangegeven dat het een dubbelcijferig doorverkooppercentage had bedongen, zodat zeker tien procent van de transfersom voor PSV zal zijn (5 miljoen euro). De verwachting is echter dat het bedrag hoger zal liggen, maar het exacte percentage is door PSV nooit gegeven.

Ook de mogelijke transfers van Steven Bergwijn en Arnaut Danjuma kunnen voor inkomsten zorgen bij PSV. Indien Bergwijn voor 30 miljoen euro naar Ajax gaat, zal PSV 1,12 miljoen euro ontvangen als solidariteitsbijdrage. Bij een transfer van Danjuma zal 3 procent van het bedrag voor PSV zijn. De aanvaller van Villarreal wordt al enige tijd gelinkt aan een transfer naar West Ham United voor een transfer van naar verluidt 40 miljoen euro. Indien het daadwerkelijk tot een transfer komt, zal PSV in dat geval 1,2 miljoen euro ontvangen.

Meer op ED.nl




Tags

miljoenenbedrag scamacca bergwijn danjuma sassuolo arnaut bedong frankrijk ham solidariteitsbijdrage verhuurperiodes villarreal west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bijna 7,5 miljoen, dan kunnen we Wijnaldum één jaar huren😎
+2/-0

 
1 jaar geleden
Denk dat we op dit moment enkel nog een sterke linksbenige CV tekort komen.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Stel je voor dat je Gapko voor 40 miljoen verkoopt. Dan kun je Memphis bij Barcelona voor twintig miljoen kopen en biedt je hem een vierjarig contract van vijf miljoen per jaar, aangevuld met de normale wedstrijdpremies. Dat zou toch geweldig zijn.
+1/-0

 
Dus het geld wat je voor de beste speler van afgelopen seizoen krijgt wil je volledig gebruiken om een speler te halen? Los van het feit dat je niet het volledige bedrag weer kan investeren krijg je ook direct scheve gezichten, aangezien de rest van de selectie vele malen minder verdient. En dat voor een speler die inmiddels 28 is.

Dus nee, dat is niet geweldig.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als ie de beslissende maakt in de voorronde van de CL heb je hem al terugverdiend. Moet kunnen. Ik zie hem liever komen dan Gini.
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Die mij maar 2knoepertjes kip en een sterke cv
+1/-0

1 jaar geleden
Altijd fijn wat extra financieel gewin zeker na die corona-perikelen,en dan zie je ook dat exceptionele talenten binnenhalen ondanks ze het eerste niet halen op zo'n manier ook nog geld kunnen opleveren.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe kan sassuolo nou 50 miljoen ontvangen. Stel hij had nog bij ons gespeeld was het de duurste transfer ooit geweest. Maar leuke meevaller.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zelfs bij Zwolle bakte hij er helemaal niks van, we kunnen onszelf niks kwalijk nemen. Wel lekker de miljoenen pakken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik bedoel meer, hoe kun je 50 miljoen betalen voor een speler van Sassuolo? Zelfs Gakpo gaat dat niet opleveren. Is hij dan zo goed geworden? Of ligt onze marktwaarde gewoon lager als met alle respect spelers van Sassuolo.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
It's a mad mad world, Leeds United vangt ook 75 meloen voor Raphinha? In Engeland gebeurd het regelmatig dat te verwachten toekomstige toppers voor een berg meloenen van laagvliegers worden gehaald, toch?
+1/-0

1 jaar geleden
Echte goeie nummer negens zijn best moeilijk te vinden,nu heb ik hem verder totaal niet gevolgd en doe ook niet aan foto-scouting(ziet er indrukwekkend uit)dus of hij het waard is weet ik ook niet.
Maar inderdaad (Haller 30) de markt is total crazy,doen wij het goed met een prima spits voor 3mln.
+1/-0

1 jaar geleden
Wie kan hier nu blij mee zijn ? Als PSV wat meer geduld met Scamacca gehad had, en wat beter inzicht in zijn kwaliteiten, dan waren we met hem vorig jaar kampioen geworden, en hadden we nu zelf 50 miljoen ontvangen. Een miskleun is het!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wie zegt dat Scamacca bij ons zich ook zo had ontwikkeld?
+1/-0

 
Miskleun? Weet je wel hoe lang het geleden is dat Scamacca bij PSV zat en wat er allemaal had kunnen gebeuren in die tijd en of hij zich had kunnen ontwikkelen in de ED? Dus ??
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage