Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV overweegt verhuur van Richard Ledezma'

6 juli 2022 00:17 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV overweegt verhuur van Richard Ledezma"; image source: Pro Shots

PSV overweegt om Richard Ledezma komend seizoen te verhuren. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De middenvelder staat in de belangstelling van meerdere clubs uit binnen- en buitenland. Een verkoop is voor PSV echter onbespreekbaar, omdat de club gelooft in de Amerikaan voor de toekomst.




Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goede zaak. Dan wel aan een Nederlandse subtopper/middenmoter als Utrecht of Vitesse. Om eerlijk te zijn denk ik dat dat ook uiteindelijk zijn niveau is, zijn maximum.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb hem altijd hoger ingeschat. Maar PSV staat erom bekend de eigen talenten zo lang mogelijk buiten de selectie te houden. Ajax zal er dit seizoen weer wel een paar ingooien die over een of twee jaar voor de hoofdprijs weggaan.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Haha, wat is dit nou weer voor onzin? :D De selectie zit vol met spelers die vanuit de jeugdopleiding zijn doorgestroomd.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ja, die zitten nu wel bij het trainingskamp maar die gaan straks niet spelen.
Voor Ledezma had ik gehoopt dat hij dit seizoen serieus minuten zou gaan maken. Maar ja nu mag eerst weer een ander 19 jarig talent van PSG(die zich ook nog nooit bewezen heeft) 'zich gaan ontwikkelen'.
+1/-0

 
Niks aan het handje. Het was toch al duidelijk dat Sangaré en 'Gutti' gaan vertrekken :ja Speeltijd genoeg voor Ledezma
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vond hem positief opvallen in de voorbereiding (als enige helaas en tegen een zeer zwakke tegenstander). Komend seizoen zal hij nog geen basis staan en is een verhuur mogelijk een goede optie, voor de breedte kan hij wel nuttig zijn en ik zie wel potentie voor de basis op termijn. Voor zijn blessure was hij ook al lekker bezig.
+2/-0

1 jaar geleden
Het wordt dringen op het middenveld met al die nieuwe aankopen, en dit is een speler met potentie, die op een leeftijd is dat hij moet spelen, dus een verstandig besluit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De personele bezetting op het middenveld is niet veranderd, alleen de namen zijn anders. Gotze en Thomas zijn vervangen. Niet dat er meer middenvelders bij zijn gekomen dit jaar.
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Ik heb nog bijna niets van hem gezien in de voorbereiding. Een goede versnelling met de bal aan de voet tegen cercle geloof ik, en voor de rest een beetje onzichtbaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Laat geregeld leuke dingen zien. Verhuur zeker geen gek idee
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je deze jongen zou kunnen verhuren aan een Belgische of club die voor de derde plek strijd of een Duitse sub zou ik het doen, heb het idee dat hij het red later..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Naar die club van dickpic en Bommel? Liever niet.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Heb toch wel hoge verwachtingen. Zelfde pad bewandelen als Mauro Junior. Jaartje uitlenen en sterker (meer ervaring) terug. Ik zie in hem een soort Vanenburg.
+3/-0

1 jaar geleden
Die moet eens veel gaan spelen. Groningen of zo. En dan volgend seizoen hier basis.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage