Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil niet meewerken aan transfer van Philipp Max'

6 juli 2022 17:59 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil niet meewerken aan transfer van Philipp Max"; image source: Pro Shots

PSV wil voorlopig niet meewerken aan een transfer van Philipp Max. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Mede vanwege de blessure van Mauro Júnior heeft de Duitser te horen gekregen van PSV dat hij niet mag vertrekken. Union Berlin had concrete belangstelling voor de linksback, maar zij konden sowieso niet voldoen aan de vraagprijs.

Gehoopt wordt dat Mauro over enkele weken de training weer kan hervatten. Ook André Ramalho is naar verwachting nog enkele weken uit de roulatie met een enkelblessure. Aanvankelijk was er de hoop dat beide Brazilianen bij het begin van de voorbereiding weer aan konden sluiten, maar dat bleek nog te vroeg.

Omdat Olivier Boscagli sowieso nog lange tijd uit de roulatie zal zijn wil PSV in principe nog een centrale verdediger toevoegen aan de selectie, bij voorkeur een linkspoot. Eerder werd al geprobeerd om Marlon over te nemen van Shakhtar Donetsk en de club blijft op zoek naar een topversterking voor de achterhoede. PSV heeft daarvoor de middelen ook beschikbaar, maar wil alleen een speler halen tegen voorwaarden waar de club zich in kan vinden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp mauro achterhoede berlin boscagli donetsk enkelblessure linkspoot marlon ramalho shakhtar topversterking union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik vind Mauro Júnior een stuk beter. En ik vraag me af of Max wel op het niveau van het begin terug gaat komen, want daarna vond ik hem maar matig.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Maar das het hele punt niet. Lees eerst eens het artikel ofzo ;)
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik had het artikel ook gelezen,
Ik weet niet waarom hij zo ver terug is gevallen in zijn niveau maar ik vind hem nog steeds erg matig, en te weinig aan PSV toevoegen. Ik ben dus wel voor een verkoop.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Je zou zeggen dat slechter dan Max niet kan. Dus waarom niet gewoon opvullen met jeugd achter Mauro. Max is echt teruggevallen tot niveau topklasse.
+1/-0

1 jaar geleden
Vooral die laatste 2 zinnen klinken erg verstandig.
Erg benieuwd wie er nog komt als cv.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom is het zo moeilijk om die Marlon van Shakter te halen. Speler uit Oekraïense competitie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vraag ik mij ook af, is die transfer nou definitief afgeketst?

Wat Max betreft, bij goede aanbieding - dus richting aanschafwaarde - meteen van de hand doen, strik erom. Nu nog niet, met name ook door absentie Mauro Senior.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Max kun je er nog goed bij hebben als backup voor Mauro jr. Ik maak me zorgen als PSV zonder Ramalho en Mauro kwalificatie CL moet ingaan. Moet PSV het dan doen met CV Teze, Obispo en Luckassen. Tijd voor extra (linksbenige) CV wordt wel kort dag.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Omdat Marlon als topper veel meer kan verdienen in andere competities?
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Wat heeft Mauro eigenlijk en hoe/wanneer heeft hij die blessure opgelopen … op vakantie? Of was dat nog einde seizoen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
De finale tegen Zwolle speelde hij nog gewoon.
+1/-0

 
Kreeg een tik tegen zijn enkel en speelde de wedstrijd wel uit, zoiets was het dus.
+1/-0

1 jaar geleden
Mexico. Jesus gallardo(27) 71 voudig international, linksback monterrey 3 a 4M. Daar voetbalt ook cesar montes(25) 7 a 8M ,23 interlands, wel rechtsbenig maar op allebei de posities centraal in te zetten. Jesus angulo(24)6M, 7 interlands , Tigres,linksbenige centrale verdediger.Alle 3 internationals, Angulo of Montes zouden een directe centrale versterking zijn ,Gallardo kan in beeld komen als linksback.Laatstgenoemde is bijna 28 kan nog 5 jaar mee , de centrale verdedigers kunnen hun transferwaarde opkrikken bij PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Goeie opties altijd die Mexicaanse krijgers. Zijn ook altijd technisch zeer goed onderlegt en spelen altijd met het mes tussen de tanden. Maar we missen mijns inziens achterin nog lengte en kopkracht. Meestal zijn Mexicanen niet de langste. Hoe zit dat met deze jongens?
+1/-0

1 jaar geleden
Psv moet ook niet mee willen werken aan een transfer in dit stadium,totdat ze minimaal 10 mln bieden.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ook niet als ze ondermaats presteren, en alleen maar voor op de bank zijn? Dan lijkt me een bedrag van rond de 8 miljoen toch een goede deal.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
En dan zonder linksback de CL en competitie beginnen?
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Tja, dan moet je een andere speler zoeken hè?! Maar dat moet je ook als ze meer dan 10 miljoen bieden!
En volgens mij moet er toch echt wel iemand voor op de bank te vinden zijn voor minder dan 8 miljoen??
Spelers die niet goed (genoeg) presteren moet je afscheid van nemen … zeker voor een bedrag van 8 miljoen!
+1/-0

1 jaar geleden
Iedereen is te koop voor het juiste bedrag, ook Max
+1/-0

1 jaar geleden
Brenet kun je zo ophalen, en helaas voor Max, is die inmiddels niet minder dan hem. Max eindigde het seizoen nog redelijk, maar de hoogvlieger die ie was toen ie even Duits international was, dat niveau heeft ie nooit meer aangetikt. Is zelfs heel vaak door het ijs gezakt.
+1/-0

 
Brenet is helemaal geen gek idee (gratis al helemaal niet) maar het zal bij PSV wel spinnen tussen de oren van "stel Max krijgt de vorm te pakken" anders zouden ze Max wel voor minder laten gaan, Voor minder krijg je sowieso iemand voor op de bank maar iemand voor op de bank moet niet alleen zitvlees hebben maar ook de kwaliteit om evt zijn kans te pakken daar waar de kans zich voordoet.
+1/-0

1 jaar geleden
Leuke voetballer Max en zulke types zie ik graag. Punt is wel dat ie zo veel aan het aanvallen denkt dat ie te vaak achterin weg was en er aan zijn kant een tegendoelpunt valt. Kun je als trainer vast ook wat aan doen maar suf was dat wel.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage