Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Komst van Georginio Wijnaldum is op dit moment niet echt realistisch'

9 juli 2022 11:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Komst van Georginio Wijnaldum is op dit moment niet echt realistisch"; image source: Pro Shots

Directeur Voetbalzaken John de Jong heeft tegenover Voetbal International gereageerd op de vermeende interesse in Georginio Wijnaldum. Een terugkeer van de middenvelder van Paris Saint-Germain lijkt echter een moeilijk verhaal te worden. "Vooropgesteld, wij zouden dat natuurlijk heel graag willen", aldus De Jong. "Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen."

Wijnaldum heeft in Frankrijk nog een contract voor twee seizoenen. Afgelopen seizoen was hij al niet altijd verzekerd van speeltijd met een basisplaats in slechts de helft van alle competitiewedstrijden, terwijl hij in de Champions League ook vooral genoegen moest nemen met een reserverol. Zijn kansen op speeltijd zijn bovendien flink afgenomen nadat PSG de selectie versterkte met Vitinha en bovendien ook op het punt staat om Renato Sanches aan de selectie toe te voegen.

Meer op VI.nl




Tags

jong wijnaldum frankrijk psg renato sanches topspeler vitinha vooropgesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als het WK de doorslaggevende factor is, kan hij beter vertrekken. Als hij daar blijft kan hij het WK vergeten, dat is wel duidelijk. Als hij naar PSV komt is hij denk ik verzekerd van het WK. Ik denk alleen dat de poen ook een belangrijke factor is.
+3/-0

1 jaar geleden
Dat riep Brands ook over Luuk … ;)
+3/-0

 
Luuk levert wss niet zoveel in als dat Wijnaldum in zou moeten leveren om bij ons te spelen.
+1/-0

Le poen is hierbij echt factor 1, niet dat we het hem kwalijk kunnen nemen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat doe ik toch wel een beetje. Ondertussen is zijn bankrekening zó volgelopen dat 2 miljoen per jaar minder ook wel een optie zou kunnen zijn. Altijd maar weer meer, meer, meer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
2 Miljoen? Hij verdient +- 10 miljoen nu
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor zijn positie hebben we inmiddels toch uitstekende opties? Persoonlijk zou ik liever een linker centrale verdediger en een linksback zien komen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
John heeft een beetje koudwatervrees. Zou ik ook hebben als ik Baumgartl voor tien miljoen had gehaald.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En Sangaré voor minder dan 10 miljoen. Elke TD heeft goede en slechte aankopen. Er stond vorig jaar wel een elftal dat zonder scheidsrechtelijke dwalingen kampioen was geworden.

Jij wilde (de 28-jarige) Memphis toch voor een fortuin kopen en hem een langjarig contract voor 5 miljoen per jaar aanbieden? Need I say more?
+3/-0

1 jaar geleden
Geef Wijnaldum een contract voor 5 jaar. Bied hem een salaris van 3 miljoen , dan kom je aardig in de buurt. Het ligt eraan of PSG hem wil verkopen. Mocht hij voor 4 miljoen op te halen zijn , omdat PSG afscheid van zijn salaris wil nemen (10M per jaar ,tot 2024),dan heeft PSV een fantastische speler de komende jaren in zijn selectie. PSV en Wijnaldum kunnen zelfs met elkaar door , en een route voor hem uitstippelen na zijn loopbaan als speler in de voetballerij.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als Gapko wordt verkocht, is er veel meer mogelijk. Ik zou dan toch echt voor Memphis gaan.
+1/-0

 
Jij zweert altijd trouw aan de bedragen die op transfermarkt.com staan. Waarom zou Wijnaldum dan voor 4 miljoen te koop zijn als er daar een waarde staat van 18 miljoen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
En waarom zou Wijnaldum 5 jaar gaan voetballen bij PSV voor €15M als hij bij PSG €20M vangt voor 2 seizoenen beduidend minder hard werken. WK in Qatar is leuk, maar niet heilig... en op deze wijze is Gini tenminste consequent na zijn boycot van VI destijds.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
VI boycotten maar wel in Qatar willen voetballen heeft mij ook altijd zeer verbaast. VI was een grap dat je een mislukte grap kan noemen, en in Qatar gebeuren zaken die ik hier niet eens zal typen. Dan zie je dat het meer om beeldvorming/politiek gaat.
+3/-1

1 jaar geleden
Ik zou ook niet weten waar we m kwijt moeten als Sangare en Guti blijven. Liever goeie verdedigers
+2/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk zou in de achterhoede de absolute topprioriteit moeten liggen! Zeker gezien wat er verder deze transfer window al gehaald is.

Alleen bij absolute buitenkansjes moet je toeslaan.
+1/-0

Zolang er op het middenveld niemand vertrekt kan ik me niet voorstellen dat PSV een serieuze poging gaat wagen. Met Sangaré, Gutiérrez, Til, Veerman, Simons en Van Ginkel zou het nergens over gaan om nog vele miljoenen te stoppen in een speler terwijl je achterin wel die problemen hebt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens. En zo zal het ook gaan. Maar ik hoop stiekem dat het wel lukt. Als je je, op welke positie dan ook, kunt versterken, door dergelijke spelers te halen, altijd doen.
+1/-0

Gini heeft zijn taak bij PSV volbracht, mocht hij het er voor over hebben ontzettend veel poen in te leveren om terug te keren zou het hem sieren..
+2/-0

1 jaar geleden
Die gaat toch nog wat jaartjes ballen bij een premier league club of zo waar je veel verdient? Zou hem graag bij psv zien natuurlijk maar zou ie dan ook niet naar Feyenoord kunnen gaan als ie in NL wil spelen? Wrsl is psv financieel sterker
+1/-0

 
1 jaar geleden
Naar Feyenooit? Daar krijgt hij weer de helft van PSV en speelt hij niet om de prijzen.
+1/-0

1 jaar geleden
Die voetbalsites hebben ook advertentie=inkomsten nodig he.
Hij gaat echt geen dief van zijn eigen portemonnaie zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje